Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm benim gogus agrim koltuk altına doğru uçlarda bisey yok bide bugün sağ kasigim çok agriyo
benim ilk düşük yaptığım gebelikte koltuk altından gelen bi ağrı vardı hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah tutmuştur sağsalim alırsın bebişini kucağına ama bana biraz erken geldi biraz bekle derim

Erken cnm gecen ay 8den 13 kadar pozitifti aynı sonuç olcakmi diye bakicm

Erken cnm gecen ay 8den 13 kadar pozitifti aynı sonuç olcakmi diye bakicm
Kızçeler daha çok erken test yapıp ne ümitlenelim ne de üZülelim. Çıkacak pozitif yada negatif sonuçlar kullandığımız iğnelerden dolayı olabilir. Sizin 1 haftası geçti bile benim daha çok var ya

Haklısın canım ya işteyken yine vakit geçiyor da evde hiç geçmiyor. Eşim de benden geç geliyor eve o gelene kadar sürekli bişiler okuyorum bakıyorum. Aklımdan çıkmıo benim de
Ewet evde zamn hiç gecmiyo iş felanda yapmıyorum. Nolur olmaz diye zamn duruyo o yüzden bende int zamn harcıyorum

Ewet evde zamn hiç gecmiyo iş felanda yapmıyorum. Nolur olmaz diye zamn duruyo o yüzden bende int zamn harcıyorum
Bana doktor istirahat vermedi ama bende işten izin aldım en azından ilk hafta gitmeyeyim dedim. Bende iş yapmıyorum sadece eşimin gelmesine yakın yemek yaptım evdeyim valla daha önce hiç böyle evde durma fırsatım olmamıştı aslında iyi oldu bana.

Ben dün gitmedim ama bugün gittim canım dağ gibi iş birikmişti gündüz zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ama akşam sıkıldım çok evde, kız biz 15 günü nasıl geçiricez bilmiyorum valla

Ben dün gitmedim ama bugün gittim canım dağ gibi iş birikmişti gündüz zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ama akşam sıkıldım çok evde, kız biz 15 günü nasıl geçiricez bilmiyorum valla
Canım banada evde kolay geçti aslında ama 15 gün daha deyince nasıl geçecek sahiden bilmiyorum. Bende perşembe yada cuma işe döneceğim biraz kafama göre hareket etmek istiyorum. Sen kaçıncı gün doktora gideceksin beni 1 martta çağırdı.

O ayrı sıkıntı zaten ama ben de bazen hamile olsak o 9 ayı nasıl geçireceğiz diye düşünüyorum.
Kızlar ben bugün düştüm ya popomun üstüne. Bina girişinde gizli buzlanma varmış. Bayağı sert düştüm. Ağrıyor şimdi her yerim. Çok korkuyorum inş bir şey olmaz

Canım bana gün vermedi adeti bekle dedi, adetin 3. Günü gideceğim. Bu ay tüp bebeğe başlayacağız, poliplerim de var onların da alınması gerekiyor. Bi yandan da bir ay ara mı versem diyorum. Hsgyi aralık sonu çektirmiştim, 3 ay tüpler açık olduğundan hamilelik şansı daha yüksek diyorlar. Martta kendim deneyip nisanda tüp bebek için gidebilirim. Eşim de başladık devam edelim, kaç ay kendimiz denedik olmadı diyor. Uzun oldu biraz ama anlayacağın üzere kafam çok karışık.

Can'ım aşılamadan sonra ara verip hamile kalan çok duydum. İğnelerin etkisi devam ediyormuş vücutta.

Allah korusun canım benim zannetmiyorum birşey olduğunu içini ferah tut, grammy ödüllerinde beyoncenin şovunu izledim kadın karnı burnunda ikizlere hamile neler neler yapıyor da bişi olmuyor içini ferah tut sen allahın izniyle hiç bişi olmaz

Merhaba ben bugün test yaptım ama negatif çıktı 12gunum erken mi yaptım acaba adetim 2gun var bu sonucun değişmesi için dua ediyorum inşallah pozitif cikar

Ama niye öyle diyorsun adet olmayacaksın belki, iyi düşünelim, başımıza gelmeden b planı yapmayalım bu benim görüşüm tabi. Bu arada ben hsg yi geçen sene şubatta çektirmiştim.

Ben de izledim hiç sorma ya o da kesin tüp bebektir. Bu ünlüler de hep ikiz doğuruyor.

Merhaba ben bugün test yaptım ama negatif çıktı 12gunum erken mi yaptım acaba adetim 2gun var bu sonucun değişmesi için dua ediyorum inşallah pozitif cikar
Can'ım erken olabilir tabi. Aşılamanın mı 12. Günü? Çatlatma iğnesinin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…