Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim bir sorum olacak acaba bu aşılama sırasında rahime girdikleri kateterle ilaçta veriyorlar mı yoksa sadece spermleri mi bırakıyorlar?

peki o zaman bizim bu yaşadığımız belirtiler ağrılar falan aşılama işleminden mi oluyor yoksa ovittrel yüzünden midir?
Kullandığımız tüm iğneler ve ovitrelle etkisi. İçerde başka yumurta da olabilir. İğneyle daha çok yumurta uyarılıyor. Ki bir sonraki ay bile bu iğneler yumurtlamaya etki edebiliyor. Benim soldaki küçüktü o gün mesela. İki gündür sol tarafım ağrıyor. Büyük ihtimal o da büyüdü ya da çatladı bu ara.
Benim işlemden kaynaklı da çok ağrım oldu. Çünkü çok zor geçti.

Anladım canım benimde kasıklarım yeni yeni ağrımaya başlıyor. Peki crinonne jel günde bir tane mi iki tane mi kullanıyorsunuz? Doktorun ne söylediğini hatırlamıyorum çünkü

edevletten reçeteme baktımda günde bir tane yazmış jeli doktor konuşurken algım kapalıydı sanki dün hiç hatırlayamıyorum, bugünde ilişki olsun demişti ama eşim çok yorgun bende bitiğim artık olduysa olmuştur dedim boşverdim bugün olmadı.

Ben de aynı moddayım. Zaten düştüm bir de. Olmuşsa olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…