Nasıl düştün kız inşallah iyisindir.Ben de aynı moddayım. Zaten düştüm bir de. Olmuşsa olmuştur
Kapı girişi buzluymuş ama anlaşılmıyordu. Popomun üstüne düştüm. Belden aşağım ağırıyor şimdi.Nasıl düştün kız inşallah iyisindir.
Catlatma iğnesinin etkisi 10 gün suruyomus cnm o yapiyo agriAğrılar aşılamadan sonra olduğu için şüphelendim iğnenin üzerinden üç gün geçti diye düşündüm.
Geçmiş olsun canım bakalım valla olmazsa da yapacak birşey yok artıkKapı girişi buzluymuş ama anlaşılmıyordu. Popomun üstüne düştüm. Belden aşağım ağırıyor şimdi.
Can'ım aklıma geldi sen aşılamanı dün olmadın mı? Bence bugünü değerlendir.
canım bendeki jelin dozu %8 yazıyo sendeki kaç acaba %4 olan sbah akşamdır belkiKapı girişi buzluymuş ama anlaşılmıyordu. Popomun üstüne düştüm. Belden aşağım ağırıyor şimdi.
Can'ım aklıma geldi sen aşılamanı dün olmadın mı? Bence bugünü değerlendir.
%8 yazıyor Can'ımcanım bendeki jelin dozu %8 yazıyo sendeki kaç acaba %4 olan sbah akşamdır belki
Bendekide aynı yazıyor. Artık daha fazla teori üretemiyorum günde tek doz uygulayacağım hayırlısı Allahtan.%8 yazıyor Can'ım
Yıllar gösterdi ki maalesef öyle oluyor. Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez yazmayı takibi bırakıyorlar.Pufff hiç hamis haberi yokmu ya bi bozkurt vardı oda bizi terk etti haberi alınca konuyu takip etmeyi biraktimi acaba hamiş grubuna geçti galiba
Ben birakmam hamiş olsamda alistim sizlere hem diğer arkadaşlara da bilgi vermiş oluyoruzYıllar gösterdi ki maalesef öyle oluyor. Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez yazmayı takibi bırakıyorlar.
Yani tabi ki hamilelikten sonra algılar başka yere dönüyor bir süre sonra. Ama duyar duymaz yazmayı bırakmak bana çok tuhaf geliyor.Ben birakmam hamiş olsamda alistim sizlere hem diğer arkadaşlara da bilgi vermiş oluyoruz
Biz hamiş olakta bizler birbirimize yetersizYani tabi ki hamilelikten sonra algılar başka yere dönüyor bir süre sonra. Ama duyar duymaz yazmayı bırakmak bana çok tuhaf geliyor.
Bozkurt için demiyorum tabi ki. Onun neden yazdığını bilmiyoruz. Gerçi profiline baktım girip başka sayfalara yazmış amaay bebiş ne dedikoducusun
Kısacası Can'ım bana hiç yabancı gelmiyor bu durum. Böyle davranan en az 10 kişi sayabilirim sana.
Hatta bir de şöyle bir grup var. Daha çok Yeni üye olmuştur çatlatma iğnesini Yen'i olmuştur. Aradan 10 gün geçer hamile olduğunu öğrenir. Gruba girer. Hamile olduğunu duyurur ve bir daha hiç girmez. Tebriklere bile cevap vermez.
Eğer olduysa bugünlerde tutunma oluyordurBiz hamiş olakta bizler birbirimize yetersiz
Aynen cnm inş tutunurlar annelerine dün gece eşim yanlışlıkla karnıma vurdu kolunu ozur dilerim askm yanlışlıkla oldu dedi elini birden karnıma koydu annesi cinyirdanda ozur dilerim dedi kötü oldumEğer olduysa bugünlerde tutunma oluyordur
Bizimki de pozitif enerji saçıyor hiç sorma. Hamileymişsin gibi davranıyorum olumlu düşün olumlu olsun diyor. Ah şu düşünceleri atabilsekAynen cnm inş tutunurlar annelerine dün gece eşim yanlışlıkla karnıma vurdu kolunu ozur dilerim askm yanlışlıkla oldu dedi elini birden karnıma koydu annesi cinyirdanda ozur dilerim dedi kötü oldum
Hamisiz cnm biz öyle düşünelim öyle olsunBizimki de pozitif enerji saçıyor hiç sorma. Hamileymişsin gibi davranıyorum olumlu düşün olumlu olsun diyor. Ah şu düşünceleri atabilsek
Aynen cnm sadece hiç girmediya ondan doktora git çekti onu merak ettim tabiki önemli olan sağlıklı kucağına alsın yavrusunuBozkurt şuan heyecandan sizi mi düşüncek kızlar, alemsiniz , o şimdi başka boyutta yaşıyor. Hayırlısıyla kucağına alsın inş. Olumlu sonuçlar alınsın yeterki hiç girmeyelim hepimiz
Onu Allah bilir cnm hayırlı olsun zendure ve bende 10 olduk asilamamizi senden bizdensinKızlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım. ama sürekli yazılarınızı yorumlarınızı takip ediyordum. bende 3 senelik evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istedik ama olmadı eşimin sperm kalitesi düşük olduğumdan, 3 senede çok yıprandık ama umudumuzu kaybetmiyoruz. 10 şubatta aşılamam oldu 25 şubatı dört gözle bekliyorum. benim bi sorum olacak burda yazan arkadaşlar aşılamadan sonra bel ağrısı kasık ağrısı olduğunu yazmışlar ama bende hiç ağrı filan yok doktorum aşılama çok iyi geçti hiç sorun çıkmadı dedi eşimin sperm kalitesinede çok iyi dedi. hiç bi ağrı filan olmadığı için korkuyorum acaba tutmadımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?