Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geçmiş olsun canım bakalım valla olmazsa da yapacak birşey yok artık

canım bendeki jelin dozu %8 yazıyo sendeki kaç acaba %4 olan sbah akşamdır belki

Pufff hiç hamis haberi yokmu ya bi bozkurt vardı oda bizi terk etti haberi alınca konuyu takip etmeyi biraktimi acaba hamiş grubuna geçti galiba

Pufff hiç hamis haberi yokmu ya bi bozkurt vardı oda bizi terk etti haberi alınca konuyu takip etmeyi biraktimi acaba hamiş grubuna geçti galiba
Yıllar gösterdi ki maalesef öyle oluyor. Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez yazmayı takibi bırakıyorlar.

Ben birakmam hamiş olsamda alistim sizlere hem diğer arkadaşlara da bilgi vermiş oluyoruz
Yani tabi ki hamilelikten sonra algılar başka yere dönüyor bir süre sonra. Ama duyar duymaz yazmayı bırakmak bana çok tuhaf geliyor.
Bozkurt için demiyorum tabi ki. Onun neden yazdığını bilmiyoruz. Gerçi profiline baktım girip başka sayfalara yazmış ama ay bebiş ne dedikoducusun
Kısacası Can'ım bana hiç yabancı gelmiyor bu durum. Böyle davranan en az 10 kişi sayabilirim sana.
Hatta bir de şöyle bir grup var. Daha çok Yeni üye olmuştur çatlatma iğnesini Yen'i olmuştur. Aradan 10 gün geçer hamile olduğunu öğrenir. Gruba girer. Hamile olduğunu duyurur ve bir daha hiç girmez. Tebriklere bile cevap vermez.

Biz hamiş olakta bizler birbirimize yetersiz

Eğer olduysa bugünlerde tutunma oluyordur
Aynen cnm inş tutunurlar annelerine dün gece eşim yanlışlıkla karnıma vurdu kolunu ozur dilerim askm yanlışlıkla oldu dedi elini birden karnıma koydu annesi cinyirdanda ozur dilerim dedi kötü oldum

Aynen cnm inş tutunurlar annelerine dün gece eşim yanlışlıkla karnıma vurdu kolunu ozur dilerim askm yanlışlıkla oldu dedi elini birden karnıma koydu annesi cinyirdanda ozur dilerim dedi kötü oldum
Bizimki de pozitif enerji saçıyor hiç sorma. Hamileymişsin gibi davranıyorum olumlu düşün olumlu olsun diyor. Ah şu düşünceleri atabilsek

Bozkurt şuan heyecandan sizi mi düşüncek kızlar, alemsiniz , o şimdi başka boyutta yaşıyor. Hayırlısıyla kucağına alsın inş. Olumlu sonuçlar alınsın yeterki hiç girmeyelim hepimiz

Kızlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım. ama sürekli yazılarınızı yorumlarınızı takip ediyordum. bende 3 senelik evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istedik ama olmadı eşimin sperm kalitesi düşük olduğumdan, 3 senede çok yıprandık ama umudumuzu kaybetmiyoruz. 10 şubatta aşılamam oldu 25 şubatı dört gözle bekliyorum. benim bi sorum olacak burda yazan arkadaşlar aşılamadan sonra bel ağrısı kasık ağrısı olduğunu yazmışlar ama bende hiç ağrı filan yok doktorum aşılama çok iyi geçti hiç sorun çıkmadı dedi eşimin sperm kalitesinede çok iyi dedi. hiç bi ağrı filan olmadığı için korkuyorum acaba tutmadımı.

Bozkurt şuan heyecandan sizi mi düşüncek kızlar, alemsiniz , o şimdi başka boyutta yaşıyor. Hayırlısıyla kucağına alsın inş. Olumlu sonuçlar alınsın yeterki hiç girmeyelim hepimiz
Aynen cnm sadece hiç girmediya ondan doktora git çekti onu merak ettim tabiki önemli olan sağlıklı kucağına alsın yavrusunu

Onu Allah bilir cnm hayırlı olsun zendure ve bende 10 olduk asilamamizi senden bizdensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…