Tabi ki öyle Can'ım. Yoksa isteyen yazar istemeyen yazmaz.Aynen cnm sadece hiç girmediya ondan doktora git çekti onu merak ettim tabiki önemli olan sağlıklı kucağına alsın yavrusunu
Can'ım belirtilerle ilgisi pek Yok aslında. Herkeste farklı farklı etkileri oluyor bazıların da hiçbir şey olmuyor. Bu gebe olmadığın anlamına gelmez takma kafana.Kızlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım. ama sürekli yazılarınızı yorumlarınızı takip ediyordum. bende 3 senelik evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istedik ama olmadı eşimin sperm kalitesi düşük olduğumdan, 3 senede çok yıprandık ama umudumuzu kaybetmiyoruz. 10 şubatta aşılamam oldu 25 şubatı dört gözle bekliyorum. benim bi sorum olacak burda yazan arkadaşlar aşılamadan sonra bel ağrısı kasık ağrısı olduğunu yazmışlar ama bende hiç ağrı filan yok doktorum aşılama çok iyi geçti hiç sorun çıkmadı dedi eşimin sperm kalitesinede çok iyi dedi. hiç bi ağrı filan olmadığı için korkuyorum acaba tutmadımı.
Can'ım ne desem kiBen hasta oldum malesef 14 günde a detime de daha bu gün var di allahım eşim kendini çok kaptırmıştı aglamaktan gözlerim sisti ben şimdi nasıl soyle cem eşime adet oldum diye 6 yıldır bekliyorumesimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var olmuyor ışte ne yapsam olmuyor isyan ediyorum artık
İyi ya rabbim kucaginada almayı nasip etsin ikizmi acabaTabi ki öyle Can'ım. Yoksa isteyen yazar istemeyen yazmaz.
Başka bir sayfada gördüm gitmiş dr a. Kese falan görünmüş
Üzülme cnm ya vardır bi hayır inş diğer ay tutunur bebisin sanaBen hasta oldum malesef 14 günde a detime de daha bu gün var di allahım eşim kendini çok kaptırmıştı aglamaktan gözlerim sisti ben şimdi nasıl soyle cem eşime adet oldum diye 6 yıldır bekliyorumesimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var olmuyor ışte ne yapsam olmuyor isyan ediyorum artık
geçmiş olsun üzme kendini olucak inşallah çok gelmiyorsa belki ara kanamadır iyice yıpratma kendiniBen hasta oldum malesef 14 günde a detime de daha bu gün var di allahım eşim kendini çok kaptırmıştı aglamaktan gözlerim sisti ben şimdi nasıl soyle cem eşime adet oldum diye 6 yıldır bekliyorumesimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var olmuyor ışte ne yapsam olmuyor isyan ediyorum artık
Ben de tam cevap yazacaktım. Sağlıklı sonuç vermez ki. Normal döngü değil bizimki. Birde vücutta bir sürü uyarıcı var.boşverin kızlar yaptırmayın bayaa karışıkmış :) çok yanıltıyormuş öğrendimbelki aşılamaya gerek kalmaz dedim ama yanıltıyormuş
Yavru beliti varmı hicBen de tam cevap yazacaktım. Sağlıklı sonuç vermez ki. Normal döngü değil bizimki. Birde vücutta bir sürü uyarıcı var.
Yok kuzum ya. Aynı belirtiler devam.Yavru beliti varmı hic
Goguslerim sisti içe ağrımaya başladı arada sağ kasigim agriyo bide agzimin hiç tadı yokYok kuzum ya. Aynı belirtiler devam.
Zaten hasta oldum biraz. Boğazım kötü. Geniz akıntım var. Halsizlik.
Aşılamadan sonra toparlanamadım hiç.
Sen ne durumdasın? 6. Gün bugün
Geçmiş olsun. CnmGoguslerim sisti içe ağrımaya başladı arada sağ kasigim agriyo bide agzimin hiç tadı yok
Aynı durumdayız tatlım. Gebelik takvimi yaptımGoguslerim sisti içe ağrımaya başladı arada sağ kasigim agriyo bide agzimin hiç tadı yok
Bide ben 4 gündür kabizim cnm gebelik takvimi ne oluyo cnmAynı durumdayız tatlım. Gebelik takvimi yaptım
Ben de öyleyim. Sabahları incir kayısı yiyorum. Zorlanmaya bile korkuyorum.Bide ben 4 gündür kabizim cnm gebelik takvimi ne oluyo cnm
Gordum cnm rahme yerlesmeye başlamış takvime göre ayyy insBen de öyleyim. Sabahları incir kayısı yiyorum. Zorlanmaya bile korkuyorum.
Can'ım profile bebeğin tahmini Doğum tarihini giriyorsun. Alt kısımda görürsün Zaten takvim çıkıyor. Şu an bizimki bölünüyormuş mesela
Bu arada benim adım nur cnm 27 yaşındayım senGordum cnm rahme yerlesmeye başlamış takvime göre ayyy ins
Kızlar selam ayy işlet pek yoğun giremedim internete, zaman nasıl geçti anlamadım bugün. kızz hamileliğin kesinleşti mi takvimi gördüm hemen yazıyım dediiimBen de öyleyim. Sabahları incir kayısı yiyorum. Zorlanmaya bile korkuyorum.
Can'ım profile bebeğin tahmini Doğum tarihini giriyorsun. Alt kısımda görürsün Zaten takvim çıkıyor. Şu an bizimki bölünüyormuş mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?