Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen cnm sadece hiç girmediya ondan doktora git çekti onu merak ettim tabiki önemli olan sağlıklı kucağına alsın yavrusunu
Tabi ki öyle Can'ım. Yoksa isteyen yazar istemeyen yazmaz.
Başka bir sayfada gördüm gitmiş dr a. Kese falan görünmüş

Ben hasta oldum malesef 14 günde a detime de daha bu gün var di allahım eşim kendini çok kaptırmıştı aglamaktan gözlerim sisti ben şimdi nasıl soyle cem eşime adet oldum diye 6 yıldır bekliyorumesimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var olmuyor ışte ne yapsam olmuyor isyan ediyorum artık

Can'ım belirtilerle ilgisi pek Yok aslında. Herkeste farklı farklı etkileri oluyor bazıların da hiçbir şey olmuyor. Bu gebe olmadığın anlamına gelmez takma kafana.
Bu arada 10 şubatta benim de aşılamam. Bebis27 ile birlikte 3 kişi olduk

Can'ım ne desem ki çok üzüldüm. Allah'ın izniyle olacak. İsyana düşme. Daha tüp bebeği var bunun.

Üzülme cnm ya vardır bi hayır inş diğer ay tutunur bebisin sana

[
geçmiş olsun üzme kendini olucak inşallah çok gelmiyorsa belki ara kanamadır iyice yıpratma kendini

adet ilk gün itibari ile sayınca 21.gün progesteron tahlili yaptıran oldumu 10 üzeri çıkarsa yumurta çatlamış daha üzeri çıkarsa gebelik var gibi diyormuş dr lar yaptıracak olan varmı yani dr nuz istedimi böyle bi test ?yani 7. gün yapılıyormuş diğer formda okudum az önce merak ettim bilgisi olan varmı ?

boşverin kızlar yaptırmayın bayaa karışıkmış :) çok yanıltıyormuş öğrendim belki aşılamaya gerek kalmaz dedim ama yanıltıyormuş

boşverin kızlar yaptırmayın bayaa karışıkmış :) çok yanıltıyormuş öğrendim belki aşılamaya gerek kalmaz dedim ama yanıltıyormuş
Ben de tam cevap yazacaktım. Sağlıklı sonuç vermez ki. Normal döngü değil bizimki. Birde vücutta bir sürü uyarıcı var.

Yok kuzum ya. Aynı belirtiler devam.
Zaten hasta oldum biraz. Boğazım kötü. Geniz akıntım var. Halsizlik.
Aşılamadan sonra toparlanamadım hiç.
Sen ne durumdasın? 6. Gün bugün
Goguslerim sisti içe ağrımaya başladı arada sağ kasigim agriyo bide agzimin hiç tadı yok

Bide ben 4 gündür kabizim cnm gebelik takvimi ne oluyo cnm
Ben de öyleyim. Sabahları incir kayısı yiyorum. Zorlanmaya bile korkuyorum.
Can'ım profile bebeğin tahmini Doğum tarihini giriyorsun. Alt kısımda görürsün Zaten takvim çıkıyor. Şu an bizimki bölünüyormuş mesela

Gordum cnm rahme yerlesmeye başlamış takvime göre ayyy ins

Kızlar selam ayy işlet pek yoğun giremedim internete, zaman nasıl geçti anlamadım bugün. kızz hamileliğin kesinleşti mi takvimi gördüm hemen yazıyım dediiim konuşmaları okumadan heyecanlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…