Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Goguslerim sisti içe ağrımaya başladı arada sağ kasigim agriyo bide agzimin hiç tadı yok
Ayy bende hiiç bi belirti yok yahuu, gerçi geçen aylara göre bu ay dinlemiyorum kendimi çok fazla. Şu jeli bana vermedi kızlar napsam alsam kullansam bi zararı olur mu acaba ya

Kızlar selam ayy işlet pek yoğun giremedim internete, zaman nasıl geçti anlamadım bugün. kızz hamileliğin kesinleşti mi takvimi gördüm hemen yazıyım dediiim konuşmaları okumadan heyecanlaaa
Yok kız hamilelik ikimiz aynı gün aşılama olduk oda eğer hamissek hangi donemdeyiz diye bakmis

Evet canım1 martta kan tahlili ver dedi doktor. Nasıl zaman geçecek bilemiyorum.
Marta kadar adet olmazsak zaten hamileyizdir kuzu, inş bakalım ama nedense benim hiç içime doğmuyor. Ondan bi dahaki ay nasıl tedaviye devam etsem diye şimdiden plan yapmaya başladım

Bu arada benim adım nur cnm 27 yaşındayım sen
Can'ım özge ben de

Kızlar selam ayy işlet pek yoğun giremedim internete, zaman nasıl geçti anlamadım bugün. kızz hamileliğin kesinleşti mi takvimi gördüm hemen yazıyım dediiim konuşmaları okumadan heyecanlaaa
Ben de dedim limon niye hiç girmedi :)
Yok bacım daha 6. Gün.
Gelişimi merak ettim ondan yaptım.

Ayy bende hiiç bi belirti yok yahuu, gerçi geçen aylara göre bu ay dinlemiyorum kendimi çok fazla. Şu jeli bana vermedi kızlar napsam alsam kullansam bi zararı olur mu acaba ya
Can'ım hap olarak da mı vermedi? Herkes kullandığına göre bir zararı olmaz. Rahim duvarını düzeltiyormuş. Ama reçetesiz verirler mi bilmiyorum.

Özge ben yarın bi test yapım diyorum bakm diğer ay gibi mi olucak sonuç
Onu ben de düşündüm Can'ım . Çatlatma iğnesi etkisi geçmiş mi diye merak ediyorum. En azından 12. Gün falan pozitif çıkarsa acaba iğne etkisi devam mı ediyor diye düşünmem

Aynen yarın ikimizde test yapalım ben eşime soyluycem. Gelirken sabah test alsın bana merak ettim şimdiden

Yok tatlım ne jel ne hap hiçbişi vermedi. Bakıyım reçetesiz veriolar mı, yada direk dr a sorıyım. Bebis27 2 gün daha bekle canım pazara doğru yap bence testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…