- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Ayy bende hiiç bi belirti yok yahuu, gerçi geçen aylara göre bu ay dinlemiyorum kendimi çok fazla. Şu jeli bana vermedi kızlar napsam alsam kullansam bi zararı olur mu acaba yaGoguslerim sisti içe ağrımaya başladı arada sağ kasigim agriyo bide agzimin hiç tadı yok
Yok kız hamilelik ikimiz aynı gün aşılama olduk oda eğer hamissek hangi donemdeyiz diye bakmis
Kızlar selam ayy işlet pek yoğun giremedim internete, zaman nasıl geçti anlamadım bugün. kızz hamileliğin kesinleşti mi takvimi gördüm hemen yazıyım dediiimkonuşmaları okumadan heyecanlaaa
Banada jel vermedi doktorAyy bende hiiç bi belirti yok yahuu, gerçi geçen aylara göre bu ay dinlemiyorum kendimi çok fazla. Şu jeli bana vermedi kızlar napsam alsam kullansam bi zararı olur mu acaba ya
Ayy allah sizi napmasın hahaha Sizin az kaldı kuzuş hadi inş gerçek olur.Yok kız hamilelik ikimiz aynı gün aşılama olduk oda eğer hamissek hangi donemdeyiz diye bakmis
Kullansak mı acaba yaa herkese vermişlerBanada jel vermedi doktor
Ben hap kullanıyorum. Canm progestan sabah akşam doktorum vermedi gerek görmedi demekki sende doktor bilgisi olmadan kullanma benceKullansak mı acaba yaa herkese vermişler
Evet canım1 martta kan tahlili ver dedi doktor. Nasıl zaman geçecek bilemiyorum.Ayy allah sizi napmasın hahaha Sizin az kaldı kuzuş hadi inş gerçek olur.nevesta81 biz de senle aynı zamanda öğrenicez tatlım
Marta kadar adet olmazsak zaten hamileyizdir kuzu, inş bakalım ama nedense benim hiç içime doğmuyor. Ondan bi dahaki ay nasıl tedaviye devam etsem diye şimdiden plan yapmaya başladımEvet canım1 martta kan tahlili ver dedi doktor. Nasıl zaman geçecek bilemiyorum.
Valla az kaldığı felan yok cnm zamn hiç gecmiyo daha salıya çok varAyy allah sizi napmasın hahaha Sizin az kaldı kuzuş hadi inş gerçek olur.nevesta81 biz de senle aynı zamanda öğrenicez tatlım
Can'ım özge ben deBu arada benim adım nur cnm 27 yaşındayım sen
Ben de dedim limon niye hiç girmedi :)
Kızlar selam ayy işlet pek yoğun giremedim internete, zaman nasıl geçti anlamadım bugün. kızz hamileliğin kesinleşti mi takvimi gördüm hemen yazıyım dediiimkonuşmaları okumadan heyecanlaaa
Cnm o belirtilere bakmiyoki bazı insanlarda hiç belirti olmuyor umudunu kaybetme hepimiz hamisiz bu ay öyle dusunKızlar hiç umutlu değilim valla bu ay. Ne bi his ne de belirti. 9 da asilamam oldu
Özge ben yarın bi test yapım diyorum bakm diğer ay gibi mi olucak sonuçCan'ım özge ben de
Ben de dedim limon niye hiç girmedi :)
Yok bacım daha 6. Gün.
Gelişimi merak ettim ondan yaptım.
Can'ım hap olarak da mı vermedi? Herkes kullandığına göre bir zararı olmaz. Rahim duvarını düzeltiyormuş. Ama reçetesiz verirler mi bilmiyorum.Ayy bende hiiç bi belirti yok yahuu, gerçi geçen aylara göre bu ay dinlemiyorum kendimi çok fazla. Şu jeli bana vermedi kızlar napsam alsam kullansam bi zararı olur mu acaba ya
Onu ben de düşündüm Can'ım . Çatlatma iğnesi etkisi geçmiş mi diye merak ediyorum. En azından 12. Gün falan pozitif çıkarsa acaba iğne etkisi devam mı ediyor diye düşünmemÖzge ben yarın bi test yapım diyorum bakm diğer ay gibi mi olucak sonuç
Aynen yarın ikimizde test yapalım ben eşime soyluycem. Gelirken sabah test alsın bana merak ettim şimdidenCan'ım hap olarak da mı vermedi? Herkes kullandığına göre bir zararı olmaz. Rahim duvarını düzeltiyormuş. Ama reçetesiz verirler mi bilmiyorum.
Onu ben de düşündüm Can'ım . Çatlatma iğnesi etkisi geçmiş mi diye merak ediyorum. En azından 12. Gün falan pozitif çıkarsa acaba iğne etkisi devam mı ediyor diye düşünmem
Tatlım aynen ben de öyle yaa ne belirti ne umut ne bişiKızlar hiç umutlu değilim valla bu ay. Ne bi his ne de belirti. 9 da asilamam oldu
Yok tatlım ne jel ne hap hiçbişi vermedi. Bakıyım reçetesiz veriolar mı, yada direk dr a sorıyım.Can'ım hap olarak da mı vermedi? Herkes kullandığına göre bir zararı olmaz. Rahim duvarını düzeltiyormuş. Ama reçetesiz verirler mi bilmiyorum.
Onu ben de düşündüm Can'ım . Çatlatma iğnesi etkisi geçmiş mi diye merak ediyorum. En azından 12. Gün falan pozitif çıkarsa acaba iğne etkisi devam mı ediyor diye düşünmem
Cnm denemek amaçlı yapicm salı günü test yapicm normalde zatenYok tatlım ne jel ne hap hiçbişi vermedi. Bakıyım reçetesiz veriolar mı, yada direk dr a sorıyım.Bebis27 2 gün daha bekle canım pazara doğru yap bence testi
İnşallah diyeyim ya inşallahCnm o belirtilere bakmiyoki bazı insanlarda hiç belirti olmuyor umudunu kaybetme hepimiz hamisiz bu ay öyle dusun
Klomen kullanırken bile daha umutluydumTatlım aynen ben de öyle yaa ne belirti ne umut ne bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?