Cnm benim beyaz akıntım başladı sende de varmiCan'ım özge ben de
Ben de dedim limon niye hiç girmedi :)
Yok bacım daha 6. Gün.
Gelişimi merak ettim ondan yaptım.
Hamile misin canımCan'ım ne desem kiçok üzüldüm. Allah'ın izniyle olacak. İsyana düşme. Daha tüp bebeği var bunun.
Ben hasta oldum malesef 14 günde a detime de daha bu gün var di allahım eşim kendini çok kaptırmıştı aglamaktan gözlerim sisti ben şimdi nasıl soyle cem eşime adet oldum diye 6 yıldır bekliyorumesimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var olmuyor ışte ne yapsam olmuyor isyan ediyorum artık
Can'ım bende akıntı var ama jelden kaynaklı. Hatta jelin bir kısmı beyaz katı parçalar şeklinde dışarıya atılıyor. Ama birkaç saat önce inanılmaz bir yanma başladı. İnş bu jelden enfeksiyon falan kapmam. Uygulaması zor çünkü.Cnm benim beyaz akıntım başladı sende de varmi
Yok Can'ım ya. Daha çok erken.Hamile misin canım
Olucagi varsa olur cnm onu kafaya takmaCan'ım bende akıntı var ama jelden kaynaklı. Hatta jelin bir kısmı beyaz katı parçalar şeklinde dışarıya atılıyor. Ama birkaç saat önce inanılmaz bir yanma başladı. İnş bu jelden enfeksiyon falan kapmam. Uygulaması zor çünkü.
Yok Can'ım ya. Daha çok erken.
Gelişimi merak ettiğim için yaptım takvimi. İnş silmem hiçgerçi umudum da Yok dünkü düşmemden sonra.
Canım düşmeyi kafana takma hiç, bişicikler olmaz allahın izniyleCan'ım bende akıntı var ama jelden kaynaklı. Hatta jelin bir kısmı beyaz katı parçalar şeklinde dışarıya atılıyor. Ama birkaç saat önce inanılmaz bir yanma başladı. İnş bu jelden enfeksiyon falan kapmam. Uygulaması zor çünkü.
Yok Can'ım ya. Daha çok erken.
Gelişimi merak ettiğim için yaptım takvimi. İnş silmem hiçgerçi umudum da Yok dünkü düşmemden sonra.
Tatlım sen ne yapmayı planlıyorsun, bu ay kendi haline bırakacaktın dimiHamile misin canım
Can'ım biz devam etmeyi düşünüyoruz. Ramazandan önce şu aşılama derdi bitsin. Zaten adetlerim düzensiz. Kimbilir ne zaman olurum.Tatlım sen ne yapmayı planlıyorsun, bu ay kendi haline bırakacaktın dimi
Mesajları okumadan imzayı gördüm bir sevinmiştim herkes birer birer hamile diye ama inşallah hiç kaldırmaz devam ettirirsin.Can'ım biz devam etmeyi düşünüyoruz. Ramazandan önce şu aşılama derdi bitsin. Zaten adetlerim düzensiz. Kimbilir ne zaman olurum.
Ama bir taraftan da çok zor geçti aşılamam. Bedenim çok yıprandı sanki. Halim mecalim yok. Nasıl devam ederim onu da bilmiyorum. Şimdilik muallakta
İnş Can'ım. Hepimizde güzel hisler var. Allah emeklerimi boşa çıkarmasın dualarımızı kabul etsinMesajları okumadan imzayı gördüm bir sevinmiştim herkes birer birer hamile diye ama inşallah hiç kaldırmaz devam ettirirsin.
Bende tutmazsa hiç ara vermeyeceğim ama nedense sanki tuttu gibi geliyor.
Üzme kendini cnm ya belki geç döllenme olur adetini bekleKızlar pazar gece mide bulantisi ates ishal titreme basladi. Dun aksam acile gittik salgin dedi. Ishal kesici ve mide bulantisi ilaci verdi bugun kendime geldim cok sukur.
Asilama gunu dahil dun 8.gunumdu. Ovitrellenin de 10. gunuydu. Acilde bhcg baktirdim 1 cikti cok uzgunum ben
Canim asilama gunu yum catlamis dedi dr gec dollenme olamazkiÜzme kendini cnm ya belki geç döllenme olur adetini bekle
Cnm sizde iğnenin etkisi ne çabuk geçiyor ya bende geçen ay 13 gün sürdü etkisiCanim asilama gunu yum catlamis dedi dr gec dollenme olamazkinasip tabiki
Geçmiş olsun ama daha çok erken değil mi üzülme bence sabret bekle daha belli olmasına en az 6 gün var.Canim asilama gunu yum catlamis dedi dr gec dollenme olamazkinasip tabiki
Sagol canim. Bilmiyorum ki erken olabilir ama deger 3-5te olsa kanda cikardi diye dusunuyorumGeçmiş olsun ama daha çok erken değil mi üzülme bence sabret bekle daha belli olmasına en az 6 gün var.
Bu ay gelir insallah bebegin canimCnm sizde iğnenin etkisi ne çabuk geçiyor ya bende geçen ay 13 gün sürdü etkisi
İnş cnm Benim seninde bebeğin inş sana diğer ay sımsıkı tutulurBu ay gelir insallah bebegin canim
Can'ım bence seninki kimyasal gebelikti ya.Cnm sizde iğnenin etkisi ne çabuk geçiyor ya bende geçen ay 13 gün sürdü etkisi
canım karamsar olma dur bakalım daha vakti var inşallah tutar da hamile haberini verirsin bana, senin içinde dua ediyorum hadi inşallahKızlar pazar gece mide bulantisi ates ishal titreme basladi. Dun aksam acile gittik salgin dedi. Ishal kesici ve mide bulantisi ilaci verdi bugun kendime geldim cok sukur.
Asilama gunu dahil dun 8.gunumdu. Ovitrellenin de 10. gunuydu. Acilde bhcg baktirdim 1 cikti cok uzgunum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?