Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende regli oldum hatta erken olmuştum ama yapacak bişey yok güzelim, zamanı var , sabır.

Cnm benim beyaz akıntım başladı sende de varmi
Can'ım bende akıntı var ama jelden kaynaklı. Hatta jelin bir kısmı beyaz katı parçalar şeklinde dışarıya atılıyor. Ama birkaç saat önce inanılmaz bir yanma başladı. İnş bu jelden enfeksiyon falan kapmam. Uygulaması zor çünkü.
Hamile misin canım
Yok Can'ım ya. Daha çok erken.
Gelişimi merak ettiğim için yaptım takvimi. İnş silmem hiç gerçi umudum da Yok dünkü düşmemden sonra.

Olucagi varsa olur cnm onu kafaya takma

Canım düşmeyi kafana takma hiç, bişicikler olmaz allahın izniyle

Tatlım sen ne yapmayı planlıyorsun, bu ay kendi haline bırakacaktın dimi
Can'ım biz devam etmeyi düşünüyoruz. Ramazandan önce şu aşılama derdi bitsin. Zaten adetlerim düzensiz. Kimbilir ne zaman olurum.
Ama bir taraftan da çok zor geçti aşılamam. Bedenim çok yıprandı sanki. Halim mecalim yok. Nasıl devam ederim onu da bilmiyorum. Şimdilik muallakta

Mesajları okumadan imzayı gördüm bir sevinmiştim herkes birer birer hamile diye ama inşallah hiç kaldırmaz devam ettirirsin.
Bende tutmazsa hiç ara vermeyeceğim ama nedense sanki tuttu gibi geliyor.

Mesajları okumadan imzayı gördüm bir sevinmiştim herkes birer birer hamile diye ama inşallah hiç kaldırmaz devam ettirirsin.
Bende tutmazsa hiç ara vermeyeceğim ama nedense sanki tuttu gibi geliyor.
İnş Can'ım. Hepimizde güzel hisler var. Allah emeklerimi boşa çıkarmasın dualarımızı kabul etsin

Kızlar pazar gece mide bulantisi ates ishal titreme basladi. Dun aksam acile gittik salgin dedi. Ishal kesici ve mide bulantisi ilaci verdi bugun kendime geldim cok sukur.

Asilama gunu dahil dun 8.gunumdu. Ovitrellenin de 10. gunuydu. Acilde bhcg baktirdim 1 cikti cok uzgunum ben

Üzme kendini cnm ya belki geç döllenme olur adetini bekle

canım karamsar olma dur bakalım daha vakti var inşallah tutar da hamile haberini verirsin bana, senin içinde dua ediyorum hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…