Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Can'ım bence seninki kimyasal gebelikti ya.
Ben kimsede o kadar uzun sürdüğünü duymadım.
Benim geçmiş iğnenin etkisi. Negatif çıktı.
Sen naptın?
Esimi bekliyorum cnm daha gelmedi ilk idrarla yapim dedimde eşimin işi uzamis yapsam yinede çıkar deme ya bir saate grlcekmis

Evet canım ya, bi süre kendi haline bıraktım.bişey farkettim iğnenin etkisi devam edio sanırım yumurtalarım kıpır kıpır, reglim bitti ya başladılar
Bu kafanı da dinlemiş olursun Can'ım. İnş tüpe hiç gerek kalmaz.
T

Tm cnm üzülme bak biz bunu denemek amaçlı yapıyoruz adetlerimize daha var
Yok kuzum. Üzülmüyorum tabi ki. Çok erken Zaten. Kanda bile çıkmaz bugünlerde. Varsa yeni tutunuyordur. Tutunduktan sonra kana sonra idrara geçiyor Zaten.
Dün gece rüyamda beyaz karların üstünde dizlerimle kayıyordum hamileymişim bi taraftan da beni niye ittiniz ben hamileyim diyorum Allah hayra çıkarsın

Beyaz da karda güzeldir benim bildiğim kız hamissin sen ona yoralim

Forumların bitanesinde okumuştum 8.gunden 14.gune kadar idrarda pozitif çıkmış sonra kanda baktirmis kız hamismis bazılarının hemen belli oluyo
Benimkinde de çok çok çok az bi çizgi gölgesi var.
Bundan sonra bunun koyulaşıp koyulaşmamasına bakacağım artık.

Eklentiler

• IMG_6874.webp
    10 KB · Görüntüleme: 49
Benimkinde de çok çok çok az bi çizgi gölgesi var.
Bundan sonra bunun koyulaşıp koyulaşmamasına bakacağım artık.
Cnm 10 dakikadan sonrası geçersiz sayiliyo saliyi bekle bidaha test yapmak için benim koca bi gelemedi meraktan catlicm

Cnm 10 dakikadan sonrası geçersiz sayiliyo saliyi bekle bidaha test yapmak için benim koca bi gelemedi meraktan catlicm
Can'ım ben bu testi Zaten dikkate almıyorum. Ayrıca 10 dk yı geçen her test geçersiz olmuyor. Tam tersi de olabiliyor. Kastettiğim şey eğer bu gölge gibi çizgi iğnedense 2-3 gün sonra çıkmaz bir daha zaten. Ha evet gebelik varsa bikaç güne koyulaşmaya başlar.
İlk hamileliğimde yaptığım testte de böyle gölge gibi çıkmıştı ilk. Ama bu ilaç etkisi de olabilir tabi ki. Ama en azından 12. Gün test yaptığımda pozitif olursa iğnenin etkisi değil onu bilicem

Anladım cnm şimdi teste silik çizgi çıktı mesela iki gün sonra yeniden yaptım belirgin olmaya başlamış olursa gebelik var

Merhaba kızlar uzun zaman oldu nasılsınız. Ne durumdasınız asilamasi tutan lar varmi ne durumdasınız. Ben ara ligin 10 da adet oldum 27 sinde asilama sonra gelen giden yok 5 hastane özel araştırma değiştirdim tsh hormonlar normal erken menopoz yok kist yok 15 inde lekenme olmuştum onu adet olarak baz aldı son gittiğim dr. Birde adetim 29 günde bir duzenliydi 15 i baz alınca 36 günde olmuş var saydı bu ay ya 13 şubatta yada en gec 19 20 şubatta olman lazım olmazsan gel dedi. Tabi bugün 16 si bende gene tık yok lekelenme fln hak getire hamile degilim adet olmadan tedaviye de devam edemiyorum tıkandı m kaldım resmen . Sağlıklı olduğuma seviniyorum ilk defa adet olmadığıma üzülüyorum .bunu diyeceğimi hiç dusunmezdim. Kısmet bakalım... arada kafama takiyorum arada yak bi sigara diyorum sonra ne gelen var ne giden bi ümit bi mucize bekliyorum ışte .. buna da şükür .

Negatif cnm ben geçen ay gerçekten kimyasal gebelik gecirmisim bunu anlamış oldum
Ben demiştim sana tatlım. 13. Gün bayağı geç çünkü. Kimyasal geçirmişsin. Sonra değerler git gide düşmüş. Hiç çizgi Yok mu şuan

Seni çok iyi anlıyorum. Ben uzun süre adet olamıyorum bazı zamanlar. Örneğin 13 ekimde adet olduktan sonra 21 Ocak'ta adet oldum. Tedaviye ara vermeye de korkuyorum bu adet düzensizliğimden. Planlı gitmiyor hiçbir şey. İnş tez zamanda olursun da bir an önce tedavine başlarsın arkadaşım.

Yok cnm malesef ben hamiş değilim galiba çünkü bende pozitif çıkardı çizgi bile olsa geçen aydan tecrubeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…