Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok cnm malesef ben hamiş değilim galiba çünkü bende pozitif çıkardı çizgi bile olsa geçen aydan tecrubeliyim
Can'ım şuan pozitif çıksaydı iğnenin etkisi olurdu. Neden üzüyorsun böyle erkenden. Onu hiçbirimiz bilemeyiz. Çıkmaz bu kadar erken.

Can'ım şuan pozitif çıksaydı iğnenin etkisi olurdu. Neden üzüyorsun böyle erkenden. Onu hiçbirimiz bilemeyiz. Çıkmaz bu kadar erken.
Ne bilim yavru ya yinede üzüldüm pozitif bekliyodum bu sefer oldu diyodum ama isyan etmiyorum tabiki hayırlısı artk adet gününü beklicez artık

Ne bilim yavru ya yinede üzüldüm pozitif bekliyodum bu sefer oldu diyodum ama isyan etmiyorum tabiki hayırlısı artk adet gününü beklicez artık
Can'ım şimdiki çıkacak pozitif pozitif olmazdı zaten onu demeye çalışıyorum.
Vücut belirtilerin ne durumda. Benim kasık ağrım geçti. Karnım şişti o da geçti dünden beri. Yumurtlama bitti sanırım.

Tek belirtim goguslerim cnm vücuduma ağır geliyorlar

Hoşgeldin canım umut kesmek yok aynen yola devam, senin ilk aşılmandı dimi?
Benimde reglim hiç belirtisiz gelir bekleyince de hiç gelmez gecikir. Bakalım hep beraber bekleyeceğiz sabırla...

10 şubatta aşılama olan 2 arkadaşımız vardı durumunuz nasılv armı hiç belirti sizlerde
Bugün ikimiz de test yaptık iğnenin etkisinin geçip geçmediğine bakmak için. İkimizde de geçmiş. Onun dışında herhangi bir şey Yok. Göğüs hassasiyetim biraz azaldı sanki bana öyle geliyor. Sende sanırım 10 şubat? Ne durumdasın?

bende sadece göğüslerimde şişkinlik var başka hiç bişey yok sanki tutmadı gibi allah yardımcımız olsun inşallah hamile olduğumuzun haberlerinide yazmak nasip eder allah buraya

Yarın bidaha test yapsammi kz

Benim 10.gün negatif çıktı 11.gün adet oldum. Herkesin iğneye etkisi de belirtisi de çok çok farklı. Ona buna koşullanmayın güzeller, bende 10.gün test doğru çıktı başkasında çıkmaz hamile olur. Herkes farklı, hele benimki tam bi fiyasko kist yapmadı iğneler en azından mutluyum , şakır şakır geldi mübarek hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…