Adet günün ne zamn özge benim 25 subatYok cnm malesef ben hamiş değilim galiba çünkü bende pozitif çıkardı çizgi bile olsa geçen aydan tecrubeliyim
Can'ım şuan pozitif çıksaydı iğnenin etkisi olurdu. Neden üzüyorsun böyle erkenden. Onu hiçbirimiz bilemeyiz. Çıkmaz bu kadar erken.Yok cnm malesef ben hamiş değilim galiba çünkü bende pozitif çıkardı çizgi bile olsa geçen aydan tecrubeliyim
Benim 21 şubat ama benim yumurtalarım geç gelişti. İğnemi geç oldum. Yani teknik olarak ikimizin aynı gün çatlaması olduğuna göre benim de 25 şubat olması lazım.Adet günün ne zamn özge benim 25 subat
Ne bilim yavru ya yinede üzüldüm pozitif bekliyodum bu sefer oldu diyodum ama isyan etmiyorum tabiki hayırlısı artk adet gününü beklicez artıkCan'ım şuan pozitif çıksaydı iğnenin etkisi olurdu. Neden üzüyorsun böyle erkenden. Onu hiçbirimiz bilemeyiz. Çıkmaz bu kadar erken.
Ne bilim yavru ya yinede üzüldüm pozitif bekliyodum bu sefer oldu diyodum ama isyan etmiyorum tabiki hayırlısı artk adet gününü beklicez artık[/QUOTbugun 19 gün işte adet gününden sayarsak
Can'ım şimdiki çıkacak pozitif pozitif olmazdı zaten onu demeye çalışıyorum.Ne bilim yavru ya yinede üzüldüm pozitif bekliyodum bu sefer oldu diyodum ama isyan etmiyorum tabiki hayırlısı artk adet gününü beklicez artık
Tek belirtim goguslerim cnm vücuduma ağır geliyorlarCan'ım şimdiki çıkacak pozitif pozitif olmazdı zaten onu demeye çalışıyorum.
Vücut belirtilerin ne durumda. Benim kasık ağrım geçti. Karnım şişti o da geçti dünden beri. Yumurtlama bitti sanırım.
Hala umut varTek belirtim goguslerim cnm vücuduma ağır geliyorlar
Sadece gogus agrisi10 şubatta aşılama olan 2 arkadaşımız vardı durumunuz nasılv armı hiç belirti sizlerde
Merhaba kızlar uzun zaman oldu nasılsınız. Ne durumdasınız asilamasi tutan lar varmi ne durumdasınız. Ben ara ligin 10 da adet oldum 27 sinde asilama sonra gelen giden yok 5 hastane özel araştırma değiştirdim tsh hormonlar normal erken menopoz yok kist yok 15 inde lekenme olmuştum onu adet olarak baz aldı son gittiğim dr. Birde adetim 29 günde bir duzenliydi 15 i baz alınca 36 günde olmuş var saydı bu ay ya 13 şubatta yada en gec 19 20 şubatta olman lazım olmazsan gel dedi. Tabi bugün 16 si bende gene tık yok lekelenme fln hak getire hamile degilim adet olmadan tedaviye de devam edemiyorum tıkandı m kaldım resmen . Sağlıklı olduğuma seviniyorum ilk defa adet olmadığıma üzülüyorum .bunu diyeceğimi hiç dusunmezdim. Kısmet bakalım... arada kafama takiyorum arada yak bi sigara diyorum sonra ne gelen var ne giden bi ümit bi mucize bekliyorum ışte .. buna da şükür .
Bugün ikimiz de test yaptık iğnenin etkisinin geçip geçmediğine bakmak için. İkimizde de geçmiş. Onun dışında herhangi bir şey Yok. Göğüs hassasiyetim biraz azaldı sanki bana öyle geliyor. Sende sanırım 10 şubat? Ne durumdasın?10 şubatta aşılama olan 2 arkadaşımız vardı durumunuz nasılv armı hiç belirti sizlerde
Bugün ikimiz de test yaptık iğnenin etkisinin geçip geçmediğine bakmak için. İkimizde de geçmiş. Onun dışında herhangi bir şey Yok. Göğüs hassasiyetim biraz azaldı sanki bana öyle geliyor. Sende sanırım 10 şubat? Ne durumdasın?
Aminnnnnnnnnnnnnn inş hamisizdir yabende sadece göğüslerimde şişkinlik var başka hiç bişey yok sanki tutmadı gibi allah yardımcımız olsun inşallah hamile olduğumuzun haberlerinide yazmak nasip eder allah buraya
Yarın bidaha test yapsammi kzBugün ikimiz de test yaptık iğnenin etkisinin geçip geçmediğine bakmak için. İkimizde de geçmiş. Onun dışında herhangi bir şey Yok. Göğüs hassasiyetim biraz azaldı sanki bana öyle geliyor. Sende sanırım 10 şubat? Ne durumdasın?
İNŞALLAHH..Yarın bidaha test yapsammi kz
İNŞALLAHH..Aminnnnnnnnnnnnnn inş hamisizdir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?