- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Hepimiz tadıcaz o duyguyu bak zamanla güleceğiz hemde ,,, sabır sadece.Aminnnnnnnnnnnnnn inş hamisizdir ya
inş cnm ya rabbim kucaklarimizi boş birakmasinBenim 10.gün negatif çıktı 11.gün adet oldum. Herkesin iğneye etkisi de belirtisi de çok çok farklı. Ona buna koşullanmayın güzeller, bende 10.gün test doğru çıktı başkasında çıkmaz hamile olur. Herkes farklı, hele benimki tam bi fiyaskokist yapmadı iğneler en azından mutluyum , şakır şakır geldi mübarek hemde
Ayy gözün aydın diyorum sana inşallah koyulaşır inşallah hamiş sindirBenimkinde de çok çok çok az bi çizgi gölgesi var.
Bundan sonra bunun koyulaşıp koyulaşmamasına bakacağım artık.
Bi bende çizgi yokAyy gözün aydın diyorum sana inşallah koyulaşır inşallah hamiş sindir
Can'ım çok erken daha. Ovitrelle etkisi de olabilir o. İğnenin 8. Günü çünkü.Ayy gözün aydın diyorum sana inşallah koyulaşır inşallah hamiş sindir
Merhaba kızlar uzun zaman oldu nasılsınız. Ne durumdasınız asilamasi tutan lar varmi ne durumdasınız. Ben ara ligin 10 da adet oldum 27 sinde asilama sonra gelen giden yok 5 hastane özel araştırma değiştirdim tsh hormonlar normal erken menopoz yok kist yok 15 inde lekenme olmuştum onu adet olarak baz aldı son gittiğim dr. Birde adetim 29 günde bir duzenliydi 15 i baz alınca 36 günde olmuş var saydı bu ay ya 13 şubatta yada en gec 19 20 şubatta olman lazım olmazsan gel dedi. Tabi bugün 16 si bende gene tık yok lekelenme fln hak getire hamile degilim adet olmadan tedaviye de devam edemiyorum tıkandı m kaldım resmen . Sağlıklı olduğuma seviniyorum ilk defa adet olmadığıma üzülüyorum .bunu diyeceğimi hiç dusunmezdim. Kısmet bakalım... arada kafama takiyorum arada yak bi sigara diyorum sonra ne gelen var ne giden bi ümit bi mucize bekliyorum ışte .. buna da şükür .
Can'ım çok erken daha. Ovitrelle etkisi de olabilir o. İğnenin 8. Günü çünkü.
Sen rahim filmi çekileceksen daha çok yolun başında olmalısın.Bende aşılama yolunda ilerliyorum nasıl oldu Zor bi süreç mi ben çok korkuyorum yarın rahim filmi çektircem
Bari 10 u bekleseydin be gülüm sen benden de aceleciymişsin. daha çok erken herşey için dur karıştırma bizi deCan'ım çok erken daha. Ovitrelle etkisi de olabilir o. İğnenin 8. Günü çünkü.
Kanamaların iki adet arası mı oluyor az azAyy gözün aydın diyorum sana inşallah koyulaşır inşallah hamiş sindir
Yahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.Bari 10 u bekleseydin be gülüm sen benden de aceleciymişsin. daha çok erken herşey için dur karıştırma bizi de
Yalnız enteresandır klomen kullandığımda etkisi 13.günde geçmişti, çok iyi hatırlıyorum ama iğnede çabuk geçiyomuşYahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.
Benim klomenle de böyleydi. Onun iğne yada klomenden kaynaklandığını düşünmüyorum Can'ım ya. Dönemsel bir şey olsa gerek.Yalnız enteresandır klomen kullandığımda etkisi 13.günde geçmişti, çok iyi hatırlıyorum ama iğnede çabuk geçiyomuş
Benim klomenle de böyleydi. Onun iğne yada klomenden kaynaklandığını düşünmüyorum Can'ım ya. Dönemsel bir şey olsa gerek.
Hadi ya. Bu iyi bişey. Ben de tık Yok.Kız benim yine kasiklarim ağrımaya basladi ya sağ taraf
Benim klomenle de böyleydi. Onun iğne yada klomenden kaynaklandığını düşünmüyorum Can'ım ya. Dönemsel bir şey olsa gerek.
Kız bende de sürekli olmuyor birden giriyor ağrı 2 dakika felan suruyo geciyo goguslerim içe ağrımaya basladiHadi ya. Bu iyi bişey. Ben de tık Yok.
Ben ümitliyim bacım senden. Göğüs ağrısı niye sürdün ki bu kadar aklım almıyor. Benim adet öncesi kaşıklarımda bi huzursuzluk olur. Böyle aşağıdan çekilir gibi. Şuan öyle. Bu arada senin bildirimlerin bana gelmiyor ya alıntıladığın zaman.Kız benim yine kasiklarim ağrımaya basladi ya
Kız bende de sürekli olmuyor birden giriyor ağrı 2 dakika felan suruyo geciyo goguslerim içe ağrımaya basladi
Yok cnm gorunce cvp attığını biliyorum öğlen bende de adet sancısı gibi sancı oldu inş ikimizde hamisizdirBen ümitliyim bacım senden. Göğüs ağrısı niye sürdün ki bu kadar aklım almıyor. Benim adet öncesi kaşıklarımda bi huzursuzluk olur. Böyle aşağıdan çekilir gibi. Şuan öyle. Bu arada senin bildirimlerin bana gelmiyor ya alıntıladığın zaman.
En altta yazı çıkıyor. Görmezden geldiğiniz yazılar var diye. İçeriği gösteri tıklıyorum öyle açılıyorvalla görmezlikten gelmiyorum
İnş Nurcuum inşYok cnm gorunce cvp attığını biliyorum öğlen bende de adet sancısı gibi sancı oldu inş ikimizde hamisizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?