Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş cnm ya rabbim kucaklarimizi boş birakmasin

Öyle oluyo canım stresten de gecikebilir
Benim 20 gün gecikmişti tahlil vermek için adetimi bekliyodum

Bende aşılama yolunda ilerliyorum bakalım yarında rahim filmi çektircem allahtan hayırlısı hepimiz için

Bende aşılama yolunda ilerliyorum nasıl oldu Zor bi süreç mi ben çok korkuyorum yarın rahim filmi çektircem
Sen rahim filmi çekileceksen daha çok yolun başında olmalısın.
Çünkü rahim filminden başta yapılan bi işlem.
Belki film sonrası kendiliğinden kalırsın.
Süreç zor tabi ki tatlım. Boş teselli yersiz. Zor bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sadece sabır.

Bari 10 u bekleseydin be gülüm sen benden de aceleciymişsin. daha çok erken herşey için dur karıştırma bizi de
Yahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.

Yahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.
Yalnız enteresandır klomen kullandığımda etkisi 13.günde geçmişti, çok iyi hatırlıyorum ama iğnede çabuk geçiyomuş

Yalnız enteresandır klomen kullandığımda etkisi 13.günde geçmişti, çok iyi hatırlıyorum ama iğnede çabuk geçiyomuş
Benim klomenle de böyleydi. Onun iğne yada klomenden kaynaklandığını düşünmüyorum Can'ım ya. Dönemsel bir şey olsa gerek.

Kız benim yine kasiklarim ağrımaya basladi ya
Benim klomenle de böyleydi. Onun iğne yada klomenden kaynaklandığını düşünmüyorum Can'ım ya. Dönemsel bir şey olsa gerek.
Hadi ya. Bu iyi bişey. Ben de tık Yok.
Kız bende de sürekli olmuyor birden giriyor ağrı 2 dakika felan suruyo geciyo goguslerim içe ağrımaya basladi

Kız benim yine kasiklarim ağrımaya basladi ya

Kız bende de sürekli olmuyor birden giriyor ağrı 2 dakika felan suruyo geciyo goguslerim içe ağrımaya basladi
Ben ümitliyim bacım senden. Göğüs ağrısı niye sürdün ki bu kadar aklım almıyor. Benim adet öncesi kaşıklarımda bi huzursuzluk olur. Böyle aşağıdan çekilir gibi. Şuan öyle. Bu arada senin bildirimlerin bana gelmiyor ya alıntıladığın zaman.
En altta yazı çıkıyor. Görmezden geldiğiniz yazılar var diye. İçeriği gösteri tıklıyorum öyle açılıyor valla görmezlikten gelmiyorum

Baksana en altta yazıyor. En son yazışmalarımız niye böyle anlamadım

Eklentiler

• IMG_6885.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 35
Yok cnm gorunce cvp attığını biliyorum öğlen bende de adet sancısı gibi sancı oldu inş ikimizde hamisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…