Tebrikler cnm doktora git o sana daha doğru cvp verir bence hamissinkizlar 14. gun hcg degeri 65 ne demek? acil cevap verin lutfen
Kız test yap meraklandirma biziduanasya canim bugun asilama gunu dahil 11.gunum. Adetim bikac gune gelecek gibi atesim dustu agrilarim basladi.
Yavru ne durumdasinCan'ım ovitrelle de beta hcg hormonu var. İğneyi vurulduğunda en az 7 gün testler pozitif çıkıyor. Sende de etkisi geçmiş az kalmış silik çıktığına göre.
Aynen canımmm
hastalanmazsan bekleyebilirsen bekle 4 gün daha inşallah güzel sonuç gelirBen tum hamileliklerimde hep 36.9la devam ettim. Hamile olmadigim aylar 36.6lardadir.
Kursum vardı Can'ım. Dışarıdaydım takip edemedim. Yeni gördüm. Valla bi durum yok. Ümit Yok umut yok.Yavru ne durumdasin
Aynen cnm bende bugün disardaydim demin girdim fruma ins hayırlısı olur beklemekten başka şansımız yok ama umudumda yokKursum vardı Can'ım. Dışarıdaydım takip edemedim. Yeni gördüm. Valla bi durum yok. Ümit Yok umut yok.
Bekliyoruz bakalım
Kızlar selam nasılsınız, bu haftayı bitirdik çok şükür, benim göğüs uçlarım acımaya başladı yavaştan. Bi de arada kasık ağrım oluyo az az ama geçen aynda adetime 10 gün kala fln böyleydi. Geçen ay yaşadığım tüm belirtiler yine yaşıyorum. Geçen ay gebelik yoktu tabiki. Akşamüstü evde ovulasyon testi vardı yapıyım dedim, ovulasyon testiyle çok erken hamilelik öğrenenleri okumuştum forumda. 2. Çizgi çok çok silik çıktı. Yani negatif, pozitif olunca 2 si de çok koyu çıkıyormuş. Benim adet belirtileri 10 gün önceden başlar, yine başladı. Olmadı yaniAynen cnm bende bugün disardaydim demin girdim fruma ins hayırlısı olur beklemekten başka şansımız yok ama umudumda yok
Adet günümüzü beklemekten başka şansımız yok bende de ara ara adet sancısı belirtileri oluyo ama adetime daha 8 gün varKızlar selam nasılsınız, bu haftayı bitirdik çok şükür, benim göğüs uçlarım acımaya başladı yavaştan. Bi de arada kasık ağrım oluyo az az ama geçen aynda adetime 10 gün kala fln böyleydi. Geçen ay yaşadığım tüm belirtiler yine yaşıyorum. Geçen ay gebelik yoktu tabiki. Akşamüstü evde ovulasyon testi vardı yapıyım dedim, ovulasyon testiyle çok erken hamilelik öğrenenleri okumuştum forumda. 2. Çizgi çok çok silik çıktı. Yani negatif, pozitif olunca 2 si de çok koyu çıkıyormuş. Benim adet belirtileri 10 gün önceden başlar, yine başladı. Olmadı yani
Benim de tam 10 gün var daha yaa nasıl geçicek bilmiyorum valla akıntın fln var mı canım ssninAdet günümüzü beklemekten başka şansımız yok bende de ara ara adet sancısı belirtileri oluyo ama adetime daha 8 gün var
Arada oluyo cnmBenim de tam 10 gün var daha yaa nasıl geçicek bilmiyorum valla akıntın fln var mı canım ssnin
Kendime takvim yaptım hamissem doğumuna 262 gün var hihi:)Arada oluyo cnm
İyi yapmışsın tatlım aşılamanın kaçıncı günü bugünKendime takvim yaptım hamissem doğumuna 262 gün var hihi:)
8.gun canm iğnenin de 9.gunİyi yapmışsın tatlım aşılamanın kaçıncı günü bugün
Senin kaçıncı gün bebis8.gun canm iğnenin de 9.gun
Canım benim 5 . Günüm. İnş sabredebilirim adet gününe kadar test yapmadan, bugün evde bulduğum ovulasyon testini denedim bileSenin kaçıncı gün bebis
Bende çok sabirsizim napcazz bilmiyomCanım benim 5 . Günüm. İnş sabredebilirim adet gününe kadar test yapmadan, bugün evde bulduğum ovulasyon testini denedim bile
6 günün kalmış kuzucum 2 gün kala test yapsan çıkabilir herhalde resmen asker gibi şafak sayıyoruz yahuBende çok sabirsizim napcazz bilmiyom
Ewet Rabbim inş karşılığını meleklerimizle verir6 günün kalmış kuzucum 2 gün kala test yapsan çıkabilir herhalde resmen asker gibi şafak sayıyoruz yahu
Canısı aslında ovu testi pozitif çıkmalıydı. İğnenin etkisiyle. Demek ki iğne etkisi bayağı geçmiş sende de.Kızlar selam nasılsınız, bu haftayı bitirdik çok şükür, benim göğüs uçlarım acımaya başladı yavaştan. Bi de arada kasık ağrım oluyo az az ama geçen aynda adetime 10 gün kala fln böyleydi. Geçen ay yaşadığım tüm belirtiler yine yaşıyorum. Geçen ay gebelik yoktu tabiki. Akşamüstü evde ovulasyon testi vardı yapıyım dedim, ovulasyon testiyle çok erken hamilelik öğrenenleri okumuştum forumda. 2. Çizgi çok çok silik çıktı. Yani negatif, pozitif olunca 2 si de çok koyu çıkıyormuş. Benim adet belirtileri 10 gün önceden başlar, yine başladı. Olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?