Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kursum vardı Can'ım. Dışarıdaydım takip edemedim. Yeni gördüm. Valla bi durum yok. Ümit Yok umut yok.
Bekliyoruz bakalım
Aynen cnm bende bugün disardaydim demin girdim fruma ins hayırlısı olur beklemekten başka şansımız yok ama umudumda yok

Aynen cnm bende bugün disardaydim demin girdim fruma ins hayırlısı olur beklemekten başka şansımız yok ama umudumda yok
Kızlar selam nasılsınız, bu haftayı bitirdik çok şükür, benim göğüs uçlarım acımaya başladı yavaştan. Bi de arada kasık ağrım oluyo az az ama geçen aynda adetime 10 gün kala fln böyleydi. Geçen ay yaşadığım tüm belirtiler yine yaşıyorum. Geçen ay gebelik yoktu tabiki. Akşamüstü evde ovulasyon testi vardı yapıyım dedim, ovulasyon testiyle çok erken hamilelik öğrenenleri okumuştum forumda. 2. Çizgi çok çok silik çıktı. Yani negatif, pozitif olunca 2 si de çok koyu çıkıyormuş. Benim adet belirtileri 10 gün önceden başlar, yine başladı. Olmadı yani

Adet günümüzü beklemekten başka şansımız yok bende de ara ara adet sancısı belirtileri oluyo ama adetime daha 8 gün var

Kızlar merhaba benim şafak uzun daha dün yapıldı aşılama bide grip oldum üstüne hayırlısı artık. İnşallah sizden güzel haberler alırım en kısa zamanda

Canısı aslında ovu testi pozitif çıkmalıydı. İğnenin etkisiyle. Demek ki iğne etkisi bayağı geçmiş sende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…