Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba benim şafak uzun daha dün yapıldı aşılama bide grip oldum üstüne hayırlısı artık. İnşallah sizden güzel haberler alırım en kısa zamanda
Hayırlı olsun canım yakınız senle ben de pazartesi yaptırdım. Beraber gün sayarız artık. Kaç yumurtan gelişmişti? İlişki önerdi mi sonrasında?

Kızlar merhaba benim şafak uzun daha dün yapıldı aşılama bide grip oldum üstüne hayırlısı artık. İnşallah sizden güzel haberler alırım en kısa zamanda
Hayırlı olsun Can'ım. Ay ben de hastayım 2 gündür. Boğazım falan çok kötü. İlaç da alamıyoruz bu dönem. Geçmiş olsun sana da.

Canısı aslında ovu testi pozitif çıkmalıydı. İğnenin etkisiyle. Demek ki iğne etkisi bayağı geçmiş sende de.
Canıım özledim kız seni forumda gözüm arıyo valla. Ya geçen hafta cumartesi gece çatlatma iğnesini yapmıştım 6 gün geçti işte. İğnenin etkisi geçmiş ama hamilelik belirtisi de yok. Ovulasyon testinde 2 . Çizgi hayalet gibi bile değil

Senin teste benimki kadar belirgin miydi aşkısı
Yok kuzum ya. Eklemiştim dün. Karşılaştır istersen. Ama ilk idrar değildi. Seninki daha belirgin. Ben yarın sabah yapıcam tekrar bakalım. Eşim 5 test almış

Asıl biz seni arıyoruz. Gündüzleri sen olmuyorsun. Biz burdayız genelde Can'ım. 2. Çizgi silikse geçmiş tabi. Sen dur bakalım hem. Biz öğrenmeden sana Yok ben test manyağı olurum yakında.
Bugün kötü haber aldım zaten. Atama haberini bekliyordum. Bizim branştan beklediğim sayı gelmedi. İnş bebek gelir de yüzüm güler. Bu da mı gol değil

Bende hastayım basım çok agriyo atesimde var sanki
Ooo ateş miii ateşse iyi bir şey bu. Hamilelikte ateş artıyormuş

Canım gündüz işte koşturmacana giremedim bu hafta doğru düZgün akşamları burdayım ama @Bebis27 senin testini gördüm çizgi çok belirgin ilacın etkisi mi acaba inş diildir ya. Geçmiştir iğnenin etkisi diye düşünüyorum. @zenderu hayorlısı olsun canım bi dahaki atanaya inş benişin seninleyse aklına bilr gelmez atama fln

Hayırlı olsun Can'ım. Ay ben de hastayım 2 gündür. Boğazım falan çok kötü. İlaç da alamıyoruz bu dönem. Geçmiş olsun sana da.
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Ben dün içmiş bulundum ilaç bişi olmaz herhalde bikereden
Hayırlı olsun canım yakınız senle ben de pazartesi yaptırdım. Beraber gün sayarız artık. Kaç yumurtan gelişmişti? İlişki önerdi mi sonrasında?

Dur kız heycanlandirma beni bende belki pazar yaparım yeniden

Öyle Can'ım. Eskisi gibi takmam tabi. İnş iyi haber alırım da.
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Ben dün içmiş bulundum ilaç bişi olmaz herhalde bikereden

Yok Can'ım. Bir kereden bir şey olmaz. İçini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…