Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.
Kizbu sabah ilk idrarla yaptim

Eklentiler

• 1487313190811-1009974868.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 82
Yahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.
İlacın etkisi halen devam cnm

Eklentiler

• 14873134586342080726661.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 93

Evet yeni başlıyor benim tedavim inşallah sonuç alırız cektiklerimize değer
Doktorum ihtimal vermiyorum gebelik olacağına ama yinede deneyelim olmazsa tüp bebek dedi

İnşaAllah rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin

Sorununuz ne? Bence her doktorun söylediğine kulak asma sana moral olacak dr lara tedavi ol.
Benim de ilk doktorum hemen tüp bebeğe yönlendirmişti beni. Daha tüp bebeğin ne demek olduğunu bile bilmiyordum o zamanlar. Günlerce ağladım. Sonra başka dr lara gittim. En son bir dr nasıl moral verdi anlatamam. Çok gençsiniz illaki olacak. Şimdi kafanı rahatlat çevreyi düşünme vs birçok olumlu mesaj. Onun dediğini yapmaya çalıştım. Ortamımı değiştim. Bebeği olanlardan uzak durdum. İşe başladım. 4 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden.
O yüzden böyle olumsuz konuşan doktorlara uyuz oluyorum

Evet öyle görünüyor. Ama bugün yarın geçer. Bir de bu çizgi ya koyulaşırsa
İlacın etkisi nedir ben hiç birşey anlamıyorum sanırım Bende dün size özendim idrar testi yaptım tek çizgi çıktı çok silik ikinci çizgi anlaşılıyordu ama çıkmadı bence, iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor sence?

bildiğim kadarı ile çatlatma iğnesi testte pozitif gösteriyor yanıltıyor bununda etkisi 8 gün sürermiş kızlar etki geçmişmi diye bakmış negatif çıkmış etkisi geçmiş diyorlar yanı bundan sonra ikinci silik çizgi veya çift çizgi gebelik diyecekler sanırım

Can'ım ovitrelle de beta hcg hormonu var. İğneyi vurulduğunda en az 7 gün testler pozitif çıkıyor. Sende de etkisi geçmiş az kalmış silik çıktığına göre.
Aynen canımmm

friendlyfriendly protein c,protein s , hupus değer aralığında normal gösteriyor antitrombin 3 diye bir şey var o biraz yüksek çıkmış pıhtılaşmayı ay sonu alıcam bendeki son durum da bu

Ben tum hamileliklerimde hep 36.9la devam ettim. Hamile olmadigim aylar 36.6lardadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…