Ben senden bekliyorum hamiş haberi bence var o gobuste bebis annesine tutunuyoİnş Nurcuum inş
Yahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.
Kizbu sabah ilk idrarla yaptimBen ümitliyim bacım senden. Göğüs ağrısı niye sürdün ki bu kadar aklım almıyor. Benim adet öncesi kaşıklarımda bi huzursuzluk olur. Böyle aşağıdan çekilir gibi. Şuan öyle. Bu arada senin bildirimlerin bana gelmiyor ya alıntıladığın zaman.
En altta yazı çıkıyor. Görmezden geldiğiniz yazılar var diye. İçeriği gösteri tıklıyorum öyle açılıyorvalla görmezlikten gelmiyorum
İlacın etkisi halen devam cnmYahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.
Sen rahim filmi çekileceksen daha çok yolun başında olmalısın.
Çünkü rahim filminden başta yapılan bi işlem.
Belki film sonrası kendiliğinden kalırsın.
Süreç zor tabi ki tatlım. Boş teselli yersiz. Zor bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sadece sabır.
Evet öyle görünüyor. Ama bugün yarın geçer. Bir de bu çizgi ya koyulaşırsaİlacın etkisi halen devam cnm
Sorununuz ne? Bence her doktorun söylediğine kulak asma sana moral olacak dr lara tedavi ol.Evet yeni başlıyor benim tedavim inşallah sonuç alırız cektiklerimize değer
Doktorum ihtimal vermiyorum gebelik olacağına ama yinede deneyelim olmazsa tüp bebek dedi
İnşaAllah rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin
İlacın etkisi nedir ben hiç birşey anlamıyorum sanırımEvet öyle görünüyor. Ama bugün yarın geçer. Bir de bu çizgi ya koyulaşırsa
Allah razi olsun canim. Olmadigini hissediyorum atesim 36.5lere dustu. Bu kadar erkenmi adet olucam acaba ya
canım nasıl gidiyor kaçıncı gün oldu test denedinmi hayırlı haberler bekliyorumKızlar benimde sadece göğüslerim aciyo. Baska hic bilirti yok. Herkes aynı galiba
bildiğim kadarı ile çatlatma iğnesi testte pozitif gösteriyor yanıltıyor bununda etkisi 8 gün sürermiş kızlar etki geçmişmi diye bakmış negatif çıkmış etkisi geçmiş diyorlar yanı bundan sonra ikinci silik çizgi veya çift çizgi gebelik diyecekler sanırımİlacın etkisi nedir ben hiç birşey anlamıyorum sanırımBende dün size özendim idrar testi yaptım tek çizgi çıktı çok silik ikinci çizgi anlaşılıyordu ama çıkmadı bence, iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor sence?
İnş cnm benim ya salıya kadar dahada test yapmicamEvet öyle görünüyor. Ama bugün yarın geçer. Bir de bu çizgi ya koyulaşırsa
Can'ım ovitrelle de beta hcg hormonu var. İğneyi vurulduğunda en az 7 gün testler pozitif çıkıyor. Sende de etkisi geçmiş az kalmış silik çıktığına göre.İlacın etkisi nedir ben hiç birşey anlamıyorum sanırımBende dün size özendim idrar testi yaptım tek çizgi çıktı çok silik ikinci çizgi anlaşılıyordu ama çıkmadı bence, iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor sence?
Aynen canımmmbildiğim kadarı ile çatlatma iğnesi testte pozitif gösteriyor yanıltıyor bununda etkisi 8 gün sürermiş kızlar etki geçmişmi diye bakmış negatif çıkmış etkisi geçmiş diyorlar yanı bundan sonra ikinci silik çizgi veya çift çizgi gebelik diyecekler sanırım
canım nasıl gidiyor kaçıncı gün oldu test denedinmi hayırlı haberler bekliyorum
pozitif düşün canım daha var ama olmazsada devam tabi hemde daha moralli bir şekilde ev testi denedinmi hiçduanasya canim bugun asilama gunu dahil 11.gunum. Adetim bikac gune gelecek gibi atesim dustu agrilarim basladi.
pozitif düşün canım daha var ama olmazsada devam tabi hemde daha moralli bir şekilde ev testi denedinmi hiç
canım tebrik ederim sanırım hamilesinkizlar 14. gun hcg degeri 65 ne demek? acil cevap verin lutfen
Ne kadar güzel ya tebrik ederim canim inşallah degerin cikmaya devam ederkizlar 14. gun hcg degeri 65 ne demek? acil cevap verin lutfen
Yok denemedim canim testim yok evdepozitif düşün canım daha var ama olmazsada devam tabi hemde daha moralli bir şekilde ev testi denedinmi hiç
Ben tum hamileliklerimde hep 36.9la devam ettim. Hamile olmadigim aylar 36.6lardadir.friendlyfriendly ayrıca ilk aşılama da hcg den dolayı ateş yüksektir sonra normalin az üstü bile olsa güzel sonuç gelir umarım,ateşe bağlama sonuçda adet olmadın ve daha 4 gün var sonuca hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?