Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öyle Can'ım. Eskisi gibi takmam tabi. İnş iyi haber alırım da.

Yok Can'ım. Bir kereden bir şey olmaz. İçini rahat tut.
Doktorum bana hiç bi şekilde ilaç içme dedi bide bisey sorcm kızlar progestan sisdede uyku yapiyomu

Aynen cnm ya bende istiyoruz hayırlısı dedim
İnsanlar nasıl bu kadar duyarsız anlamıyorum vallahi annemi komşuları darlıyormuş doğru söyle sizinkilerin olmuyo mu kendileri mi istemiyo diye. Benim stresim yetmiyo bi de annem kayınvaldem akrabalar fln açıklama yapıyoruz. Hamile kalırsam hepsine canlı yayın yapıcam valla

insan sormaz ya uzulurmu uzulmezmi ama artk boş verdim milleti kocam çok heyecanlı demin aradı test içe belirginlestimi diye sordu bende ayni dedim onun inş heyecanı kirilmaz Rabbim hayırlı bir evlat verir

Kızlar ben öyle diyenlere doğursam sen mi bakıcaksın diyorum, bu kadar özelimize karışanlar her türlü terslenmeyi hakediyorlar bence
Gerizekalılar ya. Uyuz oluyorum. Ama sorduklarında tersleyemiyorum her zaman. Duygusala bağlıyorum artık. 5 sene olunca. Direnecek güç de kalmadı.

Doktorum bana hiç bi şekilde ilaç içme dedi bide bisey sorcm kızlar progestan sisdede uyku yapiyomu
Can'ım progestan kullanmıyorum ben. Jel kullanıyorum

insan sormaz ya uzulurmu uzulmezmi ama artk boş verdim milleti kocam çok heyecanlı demin aradı test içe belirginlestimi diye sordu bende ayni dedim onun inş heyecanı kirilmaz Rabbim hayırlı bir evlat verir
Canım bence sen hamilesin ya iğneyi yapalı çok oldu senin iğnenin etkisi geçmiştir, ben geçen cumartesi yptım etkisi geçmiş ovulasyon testinden belli. Senin bariz çizgi var

Kız bizde iğnenin etkisi geçtiyse onunki de geçmiştir die düşünüyorum ama. Bilemedimki az kaldı sizin hadi inşşş
Can'ım herkeste farklı oluyor. Benim de dün gölge gibi çizgi çıkmıştı. Ama ilk idrar değildi. Nur bugün ilk idrarla yaptı testi.
Gönül ister tabi ki pozitif olsun.
Nur test varsa pazar günü de sabah idrarıyla yap. Koyu çıkarsa bu iş tamamdır

Benim belirgin şekilde uykum var yani normalde uyku seven biri değilim o yüzden farkediyorum ama ben jel kullanıyorum.

Kız bizde iğnenin etkisi geçtiyse onunki de geçmiştir die düşünüyorum ama. Bilemedimki az kaldı sizin hadi inşşş
canım sen nasılsın iğnenin etkisi geçti mi? Benim bu güne kadar hiç ağrım yoktu ama bugün işe gittim ve ofis çok soğuk geldi ayaklarım üşüdü baya. Öğlenden beri kasıklarımda ağrı başladı.

Aşılamadaşım iyiyim canım Ya benim göğüs uçlarım acımay başladı. Şişti biraz göğüslerim. Kasıklarda da ara ara batmalar var ama geçen ay da aynen adete 10 gün kala başlamıştı bu belirtiler. Son güne kadar kesin hamileyim diyordum. O yüzden gene olmadı sanırım bugün evdeki ovulasyon testini yaptım 2. Çizgi çook silik çıktı. Gebelik olunca koyu çıkıyormuş. İğnenin etkisi grçmiş dedi Dolunay22 gebelik olsa koyulmaya başlardı die düşündüm ama bakalım artık üfff 10 gün nası beklicez kız

Yarın alırım cnm pazar sabahı da yaparım sende yarın sabah ilk idrarla yap 9. gün oluyo

Hanımlar ben bugün ovulasyon testine başladım. 6.günümdü bugün, akşam 6 da yaptım testi silik çıktı. Şimdi bunda nasıl olacak işleyiş ? Yarın da mı yapıcam tekrar?

Hanımlar ben bugün ovulasyon testine başladım. 6.günümdü bugün, akşam 6 da yaptım testi silik çıktı. Şimdi bunda nasıl olacak işleyiş ? Yarın da mı yapıcam tekrar?
Canım hergün yap iki çizgi de aynı koyulukta olduktan sonra 24-36 saat içerisinde yumurta çatlıyor. Çift çizgiyi görünce çalışmalara başla sabah 10la akşam 8 arası uygun saatler sabah ilk idrarınla yapma bir de testi yapmadan önce 2 saat fln sıvı tüketme hangi markayı kullanıyorsun

Kızlar ben öyle diyenlere doğursam sen mi bakıcaksın diyorum, bu kadar özelimize karışanlar her türlü terslenmeyi hakediyorlar bence
Tamamen katılıyorum. Belki ben çocuk istemiyorum dimi. Bazen düşünüyorum acaba çocuk istemiyorum da sadece toplum baskısından mı yapıyorum bu işleri.

Çok sağol tatlım, çift çizgide olunca.oke.
Şimdi gidip bakamam markasına, benimki anlar, c ile başlıyordu sanırım ama anlamam markalardan. Bu yöntemi kullanmadım. Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…