- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Aynen ben de öyle düşünüyorum bazen. 5,5 yıllık evliyim 4yılı hiç düşünmedik, isteyince hemen olacak sandım. Olmadıkça daha da hırslandım ve umutsuzluğa kapıldım. İyice takıntı haline geldi artık. Eşim benim çocuk olsun olmasın umrumda diil ama sen çok yıpranıyorsun diyor. Belki de ben üZülmiyim diye öyle söylüyor bilmiyorum. 1 senedir tek derdim allah daha büyük dert vermesin hamile kalmak.Tamamen katılıyorum. Belki ben çocuk istemiyorum dimi. Bazen düşünüyorum acaba çocuk istemiyorum da sadece toplum baskısından mı yapıyorum bu işleri.
Ben aylarca denedim canım uzman oldum ovulasyon testlerinde. 2 çizgi de aynı koyulukta olucak ama hatta t c den daha koyu olabilirÇok sağol tatlım, çift çizgide olunca.oke.
Şimdi gidip bakamam markasına, benimki anlar, c ile başlıyordu sanırım ama anlamam markalardan. Bu yöntemi kullanmadım. Bakalım
Can'ım az önce bikaç topik gezdim de çok erken ya idrar testi için. 12. Gün negatif çıkan sonra pozitif olan bile çok. Ben sabredebilirsem bu haftasonu yapmıcam.Yarın alırım cnm pazar sabahı da yaparım sende yarın sabah ilk idrarla yap 9. gün oluyo
Lemon anlatmış Can'ım aynen öyle. Ama aynı saatte yapmaya dikkat et. Hatta koyulaşma fark edersen o gün iki kez yap.Hanımlar ben bugün ovulasyon testine başladım. 6.günümdü bugün, akşam 6 da yaptım testi silik çıktı. Şimdi bunda nasıl olacak işleyiş ? Yarın da mı yapıcam tekrar?
Can'ım yapma. Çok erken. Boşuna üzülebilirsin. Bugün idrar pozitifti. Büyük ihtimal kanda da düşük bir pozitif çıkacak. Ve bu iğne etkisi olabilir.Kızlar kasigimda batmalar başladı bide kan tahlili yaptırmaya gidiyorum ben degerim kc cikick ona baktiricz
Benzer belirtilerimiz aslında sabırsız davranıyoruz ama engel olamıyorum işteAşılamadaşım iyiyim canımYa benim göğüs uçlarım acımay başladı. Şişti biraz göğüslerim. Kasıklarda da ara ara batmalar var ama geçen ay da aynen adete 10 gün kala başlamıştı bu belirtiler. Son güne kadar kesin hamileyim diyordum. O yüzden gene olmadı sanırım bugün evdeki ovulasyon testini yaptım 2. Çizgi çook silik çıktı. Gebelik olunca koyu çıkıyormuş. İğnenin etkisi grçmiş dedi Dolunay22 gebelik olsa koyulmaya başlardı die düşündüm ama bakalım artık üfff 10 gün nası beklicez kız
Evde varsa yap bakalım nasıl çıkıcak merak ettim aşılamamız aynı senle tatlımBenzer belirtilerimiz aslında sabırsız davranıyoruz ama engel olamıyorum işte
ovulasyon testi bende mi yapsam acaba bu saatte yapsam olurmu?
Biliyorum kız bugünkü değere bakicam pazartesi bidaha yaptiricm yükselmişti dusmusmu onu gormus olucmCan'ım az önce bikaç topik gezdim de çok erken ya idrar testi için. 12. Gün negatif çıkan sonra pozitif olan bile çok. Ben sabredebilirsem bu haftasonu yapmıcam.
Lemon anlatmış Can'ım aynen öyle. Ama aynı saatte yapmaya dikkat et. Hatta koyulaşma fark edersen o gün iki kez yap.
Can'ım yapma. Çok erken. Boşuna üzülebilirsin. Bugün idrar pozitifti. Büyük ihtimal kanda da düşük bir pozitif çıkacak. Ve bu iğne etkisi olabilir.
Arkadaşım çok zor bir olay yaşadın allahım sana da ailene de sabır versin ama dediğin gibi hayat devam ediyor. Kaç yaşındaydın bizim de bitolojik saatımız ilerliyor, zaman geçtikçe yumurtaların da azalacak. Kendini toparlamaya moralini yüksek tutmaya çalış, kötü rüyalar kabuslar çok normal bu süreçte. Eşini düşün, mutlu günlerinizi düşün. Umudunu kaybetme. Azalmasına da takılma bu ay toparla kendini ovulasyon testini kullan sonra çok da ara vermeden tedavine devam et. İnş gerek kalmaz da hamile kalırsın bu ay sana da çok güzel moral olurYa zaten rüyalarıma yeğenim giriyor, sabahları ağlayarak uyanıyorum, allahtan memlekette fazla kalmadım ama hala psikolojimi toparlayamadım. Amh değerimde düşük acelede etmem lazım, hayat devam ediyor diyorum eşimi ve kendimi düşünmeye çalışıyorum. Ne bilim ya hayat baZen çok acımasız geliyor, ama devam ediyor... yumurtalarım azalıyor her ay ve bu beni çok korkutuyor kızlar...
Canım ovu. Testleri adet döngüne göre en kısasını baz alıp 1 hafta hergün yaparak lh artışını saptamana yarıyor. Bir gün yapıp bir gün yapmayarak artışı takip etmen zor. Eğer gün aşırı diğer adete kadar ilişki olacaksa zaten ovu. Testi kullanmana gerek kalmaz. Elbet yumurtlama dönemine denk gelecektirBu akşam adet sonrası ilk ilişki oldu zaten, yarın zaten ara vereceğim için test yapmasam olmaz mı ? Ben adet sonrası zaten bi gün ara bigün ilişki yapıyorum hep. yani pazar yapsam ? Ya hafta sonu çnkü benimki evde ... görürse hani akışına bırakmıştın beni mi keklion dicek. Çnkü çok üzülüyor benim uğraştığımı görünce.
Herşeyin bir zamanı var bizimde olacak allahın izniyle bizimde sabır testimiz bu demekki. Olmuyorsa da ondada vardır bir hayır diyip kendimizi yıpratmayı bırakmalıyız. Bu tedavilerde kadın hem fizyolojik hem psikolojik olarak çok yıpranıyor.Aynen ben de öyle düşünüyorum bazen. 5,5 yıllık evliyim 4yılı hiç düşünmedik, isteyince hemen olacak sandım. Olmadıkça daha da hırslandım ve umutsuzluğa kapıldım. İyice takıntı haline geldi artık. Eşim benim çocuk olsun olmasın umrumda diil ama sen çok yıpranıyorsun diyor. Belki de ben üZülmiyim diye öyle söylüyor bilmiyorum. 1 senedir tek derdim allah daha büyük dert vermesin hamile kalmak.
Arkadaşım çok zor bir olay yaşadın allahım sana da ailene de sabır versin ama dediğin gibi hayat devam ediyor. Kaç yaşındaydın bizim de bitolojik saatımız ilerliyor, zaman geçtikçe yumurtaların da azalacak. Kendini toparlamaya moralini yüksek tutmaya çalış, kötü rüyalar kabuslar çok normal bu süreçte. Eşini düşün, mutlu günlerinizi düşün. Umudunu kaybetme. Azalmasına da takılma bu ay toparla kendini ovulasyon testini kullan sonra çok da ara vermeden tedavine devam et. İnş gerek kalmaz da hamile kalırsın bu ay sana da çok güzel moral olur
Başın sağolsun canım çok zor dayanması allahım sizlere sabır versinYa zaten rüyalarıma yeğenim giriyor, sabahları ağlayarak uyanıyorum, allahtan memlekette fazla kalmadım ama hala psikolojimi toparlayamadım. Amh değerimde düşük acelede etmem lazım, hayat devam ediyor diyorum eşimi ve kendimi düşünmeye çalışıyorum. Ne bilim ya hayat baZen çok acımasız geliyor, ama devam ediyor... yumurtalarım azalıyor her ay ve bu beni çok korkutuyor kızlar...
Canım ovu. Testleri adet döngüne göre en kısasını baz alıp 1 hafta hergün yaparak lh artışını saptamana yarıyor. Bir gün yapıp bir gün yapmayarak artışı takip etmen zor. Eğer gün aşırı diğer adete kadar ilişki olacaksa zaten ovu. Testi kullanmana gerek kalmaz. Elbet yumurtlama dönemine denk gelecektir
Canım benim erken geç bu işler kısmet ben erken evlendim ama 30umu geçene kadar çocuk aklımdan bile geçmedi eşimle arkadaşlarımızla gezdik toZduk eğlendik, bi yandan iş güç borçlar derken baktım etrafımda benden çok sonra evlenenler doğuruyor, biz de yapalım dedik olmadı. Ozaman ben de kendime çok kızdım keşke korunmasaydık daha önce deneseydik diye. Hiç kendini suçlama erken evlenseydim fln die. Bizim kısmetimiz böyleymiş. Bu ayı atlat böyle inş hamile kalırsın olmazsa da bir sürü çözümü varNe güzel yorumlamışsın, çok iyi geldi yüreğine sağlık. 34 yaşındayım ben. İnsanı çok üzüyor rezerv tükenmesi. İnsanın üremeden ölmesi ne kötü olur diyorum eşime, sağolsun o yanımda tek tesellim, benim bebeim sensin napalım diyor, seni eksik etmesin hayat benden diyor, gerçekten böle de mutluyuz çok eğleniriz hep, ama üremek gerekli diyorum hep. Geç evlenmenin zararları işte, 33 yaşına kadar niye bekledim acaba ... offf çok kızdım bak kendime yine... iş iş iş ne varmış acaba yıpratmışım 18 yaşından beri kendimi. Ne bilim yumurta falan düşünmedim ki hiç
Çok sağol canım. 30 yaşındaydı daha. 4 evladı var. Neydi bu kadar canını sıkan neydi bize anlatıp halledemeyeceğimiz de kıydı canına ... beynimi yiyor bu. Yakışıklı aslan gibiydi. Çok acı çok...Başın sağolsun canım çok zor dayanması allahım sizlere sabır versin
Bu ay sal kendini kız boşver testi fln ozamanE işte ben de o yüzden hiç kullanma gereği duymamıştım testi. Çnkü o dönemleri kasık ağrısından hep anlıyorum 1, ikincisi de o on gün boyunca hep bigün ara veriyorum. Ama yok tutmuyor tutmuyor hiç
İyi bakalım Can'ım. YaptırBiliyorum kız bugünkü değere bakicam pazartesi bidaha yaptiricm yükselmişti dusmusmu onu gormus olucm
Kız o duramıcak yaptırıcak kıpır kıpır hatun;Dİyi bakalım Can'ım. Yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?