Can'ım Allah çocuklarına hayırlı ömürler versin. Sen de kafanı başka şeylere ver. Düşünmemeye çalış.Çok sağol canım. 30 yaşındaydı daha. 4 evladı var. Neydi bu kadar canını sıkan neydi bize anlatıp halledemeyeceğimiz de kıydı canına ... beynimi yiyor bu. Yakışıklı aslan gibiydi. Çok acı çok...
Vallahi yaaa
Kız o duramıcak yaptırıcak kıpır kıpır hatun;D
Canım şimdi yaptım lh testini biri koyu diğeri daha silik ama belirgin çift çizgi yani c koyu t silik ama belli oluyordu. Şimdi bu ne anlama geliyor sizce?Evde varsa yap bakalım nasıl çıkıcak merak ettim aşılamamız aynı senle tatlım
Bazen çözümü basit olan öyle şeyleri kafamıza takıyoruz ki dünyanın tüm yükü sırtımızda gibi hissediyoruz. Paylaşmak bile extra bir yük geliyor. Muhtemelen öyle bir durumdu. Sorabilme şansın olsa neden yaptın diye belki elle tutulur hiç bir sebep söyleyemeyecek. Alın yazısı varya işte bu canım yazısı böyleymiş yiyeceği ekmek içeceği su bu kadarmış canım. Üzülsek ağlasak maalesef geri gelen olmuyor. Sen kendini toparlamaya gayret et eşinin çocuklarının o kadar desteğe ihtiyacı vardırki şimdi bunu ancak siz yapabilirsiniz.Çok sağol canım. 30 yaşındaydı daha. 4 evladı var. Neydi bu kadar canını sıkan neydi bize anlatıp halledemeyeceğimiz de kıydı canına ... beynimi yiyor bu. Yakışıklı aslan gibiydi. Çok acı çok...
15 dk mıVerdim kız 15 dakikaya sonucu alcm
Deniyorum kardeşim. Zaman en iyi olacak sanırım. Eşime sarılıyorum sıkı sıkı. Yeğenim eşi makineye sarıldı o gece, otopsi yapıldığı için dondurucuda geldi cenaZe eve, herşey için o kadar geçti ki artık, herşey onun için o kadar anlamsızdı ki yaşamıyordu. Bunları içlerinizi karartmak için sölemiyorum, inanınki ben şuan eşime sarılabildiğim hergün için şükrediyorum. Evlat evet önemli ama hayat arkadaşım olmadan düşünemiyorum. Yanımda olduğunuz için sizlere de minnettarım. İyi ki varsınız kızlarCan'ım Allah çocuklarına hayırlı ömürler versin. Sen de kafanı başka şeylere ver. Düşünmemeye çalış.
yine de erkenmiş özelde misin?Kz acilden verdim 45 dakika sonra alınıyor sonuç 15 dakikam kaldı bide hastane ewin orda
Yok cnm devlet sizce değer kaç civarı cikaryine de erkenmiş özelde misin?
Haklısın canım. Böyle yaşananlar hayatın ne kadar boş gelip geçici olduğunu düşünmemizi ve bu dünya dertlerine kapılıp hayatımızı karartmamamız gerektiğini hatırlatıyor aslında. Sevdiklerimizin kıymetini bilelim. Onların aldığı her nefes bizim için çok önemli. Eşine sarıl ve güzel günlere şükret ve güzel günleri bekle. 3 kişi sarılacağınız zamanları.Deniyorum kardeşim. Zaman en iyi olacak sanırım. Eşime sarılıyorum sıkı sıkı. Yeğenim eşi makineye sarıldı o gece, otopsi yapıldığı için dondurucuda geldi cenaZe eve, herşey için o kadar geçti ki artık, herşey onun için o kadar anlamsızdı ki yaşamıyordu. Bunları içlerinizi karartmak için sölemiyorum, inanınki ben şuan eşime sarılabildiğim hergün için şükrediyorum. Evlat evet önemli ama hayat arkadaşım olmadan düşünemiyorum. Yanımda olduğunuz için sizlere de minnettarım. İyi ki varsınız kızlar
Valla bilemiyorum ki 20 25 falan çıkabilir tahminenYok cnm devlet sizce değer kaç civarı cikar
Kız yok ilaç etkisi o kadar fazla cikmazValla bilemiyorum ki 20 25 falan çıkabilir tahminen
Haklısın canım. Böyle yaşananlar hayatın ne kadar boş gelip geçici olduğunu düşünmemizi ve bu dünya dertlerine kapılıp hayatımızı karartmamamız gerektiğini hatırlatıyor aslında. Sevdiklerimizin kıymetini bilelim. Onların aldığı her nefes bizim için çok önemli. Eşine sarıl ve güzel günlere şükret ve güzel günleri bekle. 3 kişi sarılacağınız zamanları.
6 lık değer gebelik testinde o kadar silik mi çıkıyor ya. 50 üstü testte çıkıyor diyorlar ya. Ondan 20 falan dedim. Neyse yarın itibarıyle tamamen geçer iğne etkisi.Kızlar 6 ckti
Aynen cnm bide ben araştırdım 7gun 10.gun arası kanda gebelik cikiyomus olsaydı gebelik değer fazla çıkardı yok demekki artk sizden müjdeli haber bekliyorum6 lık değer gebelik testinde o kadar silik mi çıkıyor ya. 50 üstü testte çıkıyor diyorlar ya. Ondan 20 falan dedim. Neyse yarın itibarıyle tamamen geçer iğne etkisi.
Can'ım bence çok erken böyle bir düşünceye kapılıyorsun. Ben de az önce okudum bir sürü sonuç. Ve senin dediğin gibi önceden pozitif gören Yok. En erken 12. Gün pozitif sonuçlar var. Hatta 8,9,10,11 de negatif olup sonrasında pozitife dönmüş başkalarıjınki. Bir tane kötü örneği örnek alma bence kendine. Benim dediğimi yaşayan çok daha fazla.Aynen cnm bide ben araştırdım 7gun 10.gun arası kanda gebelik cikiyomus olsaydı gebelik değer fazla çıkardı yok demekki artk sizden müjdeli haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?