İnş cnm ama umutlanmak istemiyorum kendimi negatife alistirdim hayırlısı artkCan'ım bence çok erken böyle bir düşünceye kapılıyorsun. Ben de az önce okudum bir sürü sonuç. Ve senin dediğin gibi önceden pozitif gören Yok. En erken 12. Gün pozitif sonuçlar var. Hatta 8,9,10,11 de negatif olup sonrasında pozitife dönmüş başkalarıjınki. Bir tane kötü örneği örnek alma bence kendine. Benim dediğimi yaşayan çok daha fazla.
slm canim arkadasim..nasilsin..seni unuttugunu sanma sana cok dua ediyorum..insallah en kisa zaman bebisin seninle olur..Valla bilemiyorum ki 20 25 falan çıkabilir tahminen
çok erken canım biliyorum sabırsızlanıyorsun ama bu kadar erken yaptığın testin sonucuyla ümidini kaybetmene gerek yok. Daha herşeyin başındayız senin daha bir haftan vardı diye biliyorum.Aynen cnm bide ben araştırdım 7gun 10.gun arası kanda gebelik cikiyomus olsaydı gebelik değer fazla çıkardı yok demekki artk sizden müjdeli haber bekliyorum
Hüllllyaaaaaaaslm canim arkadasim..nasilsin..seni unuttugunu sanma sana cok dua ediyorum..insallah en kisa zaman bebisin seninle olur..
canim yazdigini fark etmemisim..evet artik oraya kimse yazmiyor...zaten sana ve deniz hep aklimdasiniz..canim hatirlasa ilk cocugu tedaviyle olmustu..cok sukur 2.kendiliginden oldu..darisi barisina canim..dualarim seninle..rabbim gönlüne göre versin.darisi istiyenlerin basina.Hüllllyaaaaaaaunutur muyum hiç? Geçen diğer sayfaya yazdım hatta. Seslendim hepinize. Ama herkes bebeklerinin telaşında. Pek girmiyorlar. Sağol Can'ım ya. Bir ben kaldım aramızda bir de Deniz. Rabbim bize de tattırsın. Senin de 2. Olacak galiba. Sağlıklı bi şekilde kucağına al inş. Hey gidi ne kadar zaman geçti
Sağol Can'ım. Allah razı olsun. Çok öpüyorum.canim yazdigini fark etmemisim..evet artik oraya kimse yazmiyor...zaten sana ve deniz hep aklimdasiniz..canim hatirlasa ilk cocugu tedaviyle olmustu..cok sukur 2.kendiliginden oldu..darisi barisina canim..dualarim seninle..rabbim gönlüne göre versin.darisi istiyenlerin basina.
Bugun disari ciktigimizda ayaklarim geri geri giderekte olsa eczaneden test alicam canim cunku adet olmak uzereyim bikac guneKız test yap meraklandirma bizi
Sukur canim testlerin temiz pihtilasma sonucun gelince de yaz canimfriendlyfriendly protein c,protein s , hupus değer aralığında normal gösteriyor antitrombin 3 diye bir şey var o biraz yüksek çıkmış pıhtılaşmayı ay sonu alıcam bendeki son durum da bu
Aşılamanın kaçıncı günü oldu Can'ımBugun disari ciktigimizda ayaklarim geri geri giderekte olsa eczaneden test alicam canim cunku adet olmak uzereyim bikac gune
Asilama gunu dahil bugun 12.gun canim ama 8.gun acilde bhcg 1 idiAşılamanın kaçıncı günü oldu Can'ım
Canım belki yükselmiştir ya erken yaptırmışsın sen testiAsilama gunu dahil bugun 12.gun canim ama 8.gun acilde bhcg 1 idi
Canım iğnenin etkisi geçmiş demekmiş t nin silik çıkması, çatlatma iğnesi hcg hormonu içerdiğinden 2. Çizgi koyu çıkıyormuş ilacın etkisi devam ediyorsa, ne kadar doğru bilmiyorum vallaCanım şimdi yaptım lh testini biri koyu diğeri daha silik ama belirgin çift çizgi yani c koyu t silik ama belli oluyordu. Şimdi bu ne anlama geliyor sizce?
Doğru Can'ım. Ben önceden denedim bir kere. Ovştrellenin 2. Günü falan ovu testi yapmıştım. T çizgisi c den bile koyu çıkmıştı.Canım iğnenin etkisi geçmiş demekmiş t nin silik çıkması, çatlatma iğnesi hcg hormonu içerdiğinden 2. Çizgi koyu çıkıyormuş ilacın etkisi devam ediyorsa, ne kadar doğru bilmiyorum valla
Al bi yap bakalım Can'ım. Geç döllenme falan değilse silik bir şekilde çıkabilir.Asilama gunu dahil bugun 12.gun canim ama 8.gun acilde bhcg 1 idi
Canım o zaman ovulasyon testinin koyulmasını beklicez dimi hamilelik varsa? adete kaç gün kala koyuluyor gebelik varsa biliyor musun?Doğru Can'ım. Ben önceden denedim bir kere. Ovştrellenin 2. Günü falan ovu testi yapmıştım. T çizgisi c den bile koyu çıkmıştı.
Onu tam bilmiyorum ama genelde adete 3-4 gün kala koyulaşmaya başlıyormuş. Ama bence gereksiz öyle bir durumda zaten gebelik testinde de silik çıkıyor. Benim adetime 6-7 gün vardı ben hamileliğimi silik bir şekilde öğrenmiştim.Canım o zaman ovulasyon testinin koyulmasını beklicez dimi hamilelik varsa? adete kaç gün kala koyuluyor gebelik varsa biliyor musun?
Gec dollenme olamaz cunku dr asilamayi yaparken yum catlamis dedi canim.Al bi yap bakalım Can'ım. Geç döllenme falan değilse silik bir şekilde çıkabilir.
Canim cok hastalandim gecen hafta dr.da bhcg bakalim yinede ilac yazmadan once dedi. Yoksa hic test niyetim yoktu.Canım belki yükselmiştir ya erken yaptırmışsın sen testi
istiyorsan dene bakalım ama adet olmazsan da 3 gün sonra kana baktır bence inşallah yükselmiştirCanim cok hastalandim gecen hafta dr.da bhcg bakalim yinede ilac yazmadan once dedi. Yoksa hic test niyetim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?