Yaptım Can'ım. Negatif. Hiç çizgi YokÖzge test yaptinmi bugun
İlk idrarla mi yaptın bide bekleseydin yirmi dakika felan isiga tutsaydinYaptım Can'ım. Negatif. Hiç çizgi Yok
Çok beklemedim ya. Sabah idrarıyla yaptım. Gitmiş etkisi. Olsa çıkardı Can'ım.İlk idrarla mi yaptın bide bekleseydin yirmi dakika felan isiga tutsaydin
İyi cnm en azından bidaki yaptığında yanılma payın olmaz ben yapsam yanılma payın cokÇok beklemedim ya. Sabah idrarıyla yaptım. Gitmiş etkisi. Olsa çıkardı Can'ım.
Can'ım ya az önce pembe leke gibi bişey geldi wc de. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum.İyi cnm en azından bidaki yaptığında yanılma payın olmaz ben yapsam yanılma payın cok
Kaçıncı günündesin gülümCan'ım ya az önce pembe leke gibi bişey geldi wc de. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
9. Gün. Yerleşme kanamasının olduğu gün aslında. Ama emin olamadım. Foto koysam. Kusura bakmazsınız dimiKaçıncı günündesin gülüm
Yerleşme kanaması olmasın pembe oluyomusCan'ım ya az önce pembe leke gibi bişey geldi wc de. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Tatlışım öle görüyosan öledir. Dur bekle bakalım. İnş öledir9. Gün. Yerleşme kanamasının olduğu gün aslında. Ama emin olamadım. Foto koysam. Kusura bakmazsınız dimi
Koy9. Gün. Yerleşme kanamasının olduğu gün aslında. Ama emin olamadım. Foto koysam. Kusura bakmazsınız dimi
Hadi inş bebegim
Akıntı gelir gibi oldu. Kasıklarımda da yanma. Wc ye gittim. Erken adet mi oldum acaba dedim.Hadi inş bebegim
Dikkat et kendine uzan ayaklarının altına yastık koyAkıntı gelir gibi oldu. Kasıklarımda da yanma. Wc ye gittim. Erken adet mi oldum acaba dedim.
Şuanda da düşük yaptığım zamandaki gibi ağrım var.
2 gündür yordum kendimi. Ondan da olabilir. Neyse bekleyip görücez bakalım Can'ım.Dikkat et kendine uzan ayaklarının altına yastık koy
Hayırlısı ama ins yerleşme kanamasidir2 gündür yordum kendimi. Ondan da olabilir. Neyse bekleyip görücez bakalım Can'ım.
Canım yerleşme kanaması olabilir vallahi hadi inşş ağrın geçti mi kasıkların mı karnn mı ağrıyo adet olucak gibi? Göğüslerinde ağzı sızı şişkinlik var mı?2 gündür yordum kendimi. Ondan da olabilir. Neyse bekleyip görücez bakalım Can'ım.
Kasıklarım yanıyor Can'ım. Özellikle sağ taraf. Bayağı arttı hatta. 2 gündür bişeyim yoktu. Adet öncesi kaşıklar böyle bi acayip olur ya. Yanma ağrı gibi. Onun gibi işte. Göğüslerim aşılamadan beri ağrıyor Zaten. Zaman zaman azalıyor sızısı. Bu sabah yine azalmıştı hatta. Ama yine de ağrıyor tabi.Canım yerleşme kanaması olabilir vallahi hadi inşş ağrın geçti mi kasıkların mı karnn mı ağrıyo adet olucak gibi? Göğüslerinde ağzı sızı şişkinlik var mı?
Canım benim kasıklarım ara ara ağrıyor, gece de bacağıma vuran ağrı oldu. Göğüs uçlarım çok fena aciyor, göğüslerim şişti sertleşmeye başladı. Ben geçen ay hsg sonrası ilk denememde çok umutluydum, çok dikkat etmiştim belirtilere aynen kasık batmaları, bu şekilde göğüs ağrısı vardı adete 10 gün kala. Yine aynı şekilde, o yüzden olmadığınj düşünüyorum yineKasıklarım yanıyor Can'ım. Özellikle sağ taraf. Bayağı arttı hatta. 2 gündür bişeyim yoktu. Adet öncesi kaşıklar böyle bi acayip olur ya. Yanma ağrı gibi. Onun gibi işte. Göğüslerim aşılamadan beri ağrıyor Zaten. Zaman zaman azalıyor sızısı. Bu sabah yine azalmıştı hatta. Ama yine de ağrıyor tabi.
Dün akşam da bu sabah da jeli kullanmadım. Ondan mı oldu acaba?
Sen ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?