Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 gündür yordum kendimi. Ondan da olabilir. Neyse bekleyip görücez bakalım Can'ım.
Canım yerleşme kanaması olabilir vallahi hadi inşş ağrın geçti mi kasıkların mı karnn mı ağrıyo adet olucak gibi? Göğüslerinde ağzı sızı şişkinlik var mı?

Canım yerleşme kanaması olabilir vallahi hadi inşş ağrın geçti mi kasıkların mı karnn mı ağrıyo adet olucak gibi? Göğüslerinde ağzı sızı şişkinlik var mı?
Kasıklarım yanıyor Can'ım. Özellikle sağ taraf. Bayağı arttı hatta. 2 gündür bişeyim yoktu. Adet öncesi kaşıklar böyle bi acayip olur ya. Yanma ağrı gibi. Onun gibi işte. Göğüslerim aşılamadan beri ağrıyor Zaten. Zaman zaman azalıyor sızısı. Bu sabah yine azalmıştı hatta. Ama yine de ağrıyor tabi.
Dün akşam da bu sabah da jeli kullanmadım. Ondan mı oldu acaba?
Sen ne durumdasın?

Canım benim kasıklarım ara ara ağrıyor, gece de bacağıma vuran ağrı oldu. Göğüs uçlarım çok fena aciyor, göğüslerim şişti sertleşmeye başladı. Ben geçen ay hsg sonrası ilk denememde çok umutluydum, çok dikkat etmiştim belirtilere aynen kasık batmaları, bu şekilde göğüs ağrısı vardı adete 10 gün kala. Yine aynı şekilde, o yüzden olmadığınj düşünüyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…