Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Acile gitsene agrin coksa

Can'ım adet belirtileri ile aynı zaten. O yüzden bir şey demek anlamsız. Çok erken sabırsızlanıyoruz işte. Çabucak geçse gün nler. Olumlu ya da olumsuz öğrensek artık.
Acile gitsene agrin coksa
Yok nurcuum. Ağrım var ama acillik bir durum değil.

ağrı olması normaldir canım panik yapma yat dinlen birde psikolojik olarak herşeyden çok etkileniyoruz çok stres de yaramaz aman dikkat. İlacını neden bıraktın???? kullansana Dolunay22

ağrı olması normaldir canım panik yapma yat dinlen birde psikolojik olarak herşeyden çok etkileniyoruz çok stres de yaramaz aman dikkat. İlacını neden bıraktın???? kullansana Dolunay22
Sağol Can'ım. Haklısın. Psikoloji o kadar etkili ki.
İlaç tahriş etti sanki biraz. Yanma oldu. O yüzden bir gün kullanmayayım dedim. Ama devam edicem mutlaka.

Tm cnm dikkat et uzan dinlen yorma kendini

Kızlar benim sağ kaşık batmalari çoğaldı bide gogus uclarimda beyaz nokta gibi benekler çıkmış

Kızlar bu kasık ağrısı falan aşılmanın kaçıncı günü başlıyor bugün benim 3. Günüm ilk gün oldu bi dün oldu biraz bugün bişi yok

Kızlar bu kasık ağrısı falan aşılmanın kaçıncı günü başlıyor bugün benim 3. Günüm ilk gün oldu bi dün oldu biraz bugün bişi yok
Can'ım benim ilk 3 gün oldu. Sonra geçti. Bugün şiddetli bir şekilde tekrar başladı. Bugün 9. Günüm.
Ama kendimizi dinliyoruz hep. Ağrılar bundan

Normalde zaman su gibi akar şimdi geçmiyor helede hafta sonu. Hafta içi iş güç geçiyor yinede

Normalde zaman su gibi akar şimdi geçmiyor helede hafta sonu. Hafta içi iş güç geçiyor yinede
Aynen hafta içleri programlar felan var izlerken zamn geciyo ama cumartesi pazar gecmiyo hele bugün hiç gecmiyo eşim gececi bugün tekim zamn durdu

Aynen tatlım ya haftaiçi geçiyo da dışarı çıkıorum gezerken de aklımda hep arada eşimden kaçak foruma giriyorumsenin aşılamanın kaçıncı günü göğüslerinde bi değişiklik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…