Acile gitsene agrin coksaKasıklarım yanıyor Can'ım. Özellikle sağ taraf. Bayağı arttı hatta. 2 gündür bişeyim yoktu. Adet öncesi kaşıklar böyle bi acayip olur ya. Yanma ağrı gibi. Onun gibi işte. Göğüslerim aşılamadan beri ağrıyor Zaten. Zaman zaman azalıyor sızısı. Bu sabah yine azalmıştı hatta. Ama yine de ağrıyor tabi.
Dün akşam da bu sabah da jeli kullanmadım. Ondan mı oldu acaba?
Sen ne durumdasın?
Can'ım adet belirtileri ile aynı zaten. O yüzden bir şey demek anlamsız. Çok erken sabırsızlanıyoruz işte. Çabucak geçse gün nler. Olumlu ya da olumsuz öğrensek artık.Canım benim kasıklarım ara ara ağrıyor, gece de bacağıma vuran ağrı oldu. Göğüs uçlarım çok fena aciyor, göğüslerim şişti sertleşmeye başladı. Ben geçen ay hsg sonrası ilk denememde çok umutluydum, çok dikkat etmiştim belirtilere aynen kasık batmaları, bu şekilde göğüs ağrısı vardı adete 10 gün kala. Yine aynı şekilde, o yüzden olmadığınj düşünüyorum yine
Yok nurcuum. Ağrım var ama acillik bir durum değil.Acile gitsene agrin coksa
Sağol Can'ım. Haklısın. Psikoloji o kadar etkili ki.ağrı olması normaldir canım panik yapma yat dinlen birde psikolojik olarak herşeyden çok etkileniyoruz çok stres de yaramaz aman dikkat. İlacını neden bıraktın???? kullansanaDolunay22
Tm cnm dikkat et uzan dinlen yorma kendiniCan'ım adet belirtileri ile aynı zaten. O yüzden bir şey demek anlamsız. Çok erken sabırsızlanıyoruz işte. Çabucak geçse gün nler. Olumlu ya da olumsuz öğrensek artık.
Yok nurcuum. Ağrım var ama acillik bir durum değil.
Beyaz nokta benekler miKızlar benim sağ kaşık batmalari çoğaldı bide gogus uclarimda beyaz nokta gibi benekler çıkmış
Bilmiyom ki kız benek benek duruyoBeyaz nokta benekler mio niye ola ki
Valla ilk kez duydum Can'ım. Bişey diyemicem o yüzdenBilmiyom ki kız benek benek duruyo
Ona takilmiyom zaten ama bugün kasigim çok agriyo batma oluyo sürekli hayirlisiyla zamn geceydiValla ilk kez duydum Can'ım. Bişey diyemicem o yüzden
Benim arada oluyordu cnm ama bugün sağ kasıkta çok batma oluyoKızlar bu kasık ağrısı falan aşılmanın kaçıncı günü başlıyor bugün benim 3. Günüm ilk gün oldu bi dün oldu biraz bugün bişi yok
Can'ım benim ilk 3 gün oldu. Sonra geçti. Bugün şiddetli bir şekilde tekrar başladı. Bugün 9. Günüm.Kızlar bu kasık ağrısı falan aşılmanın kaçıncı günü başlıyor bugün benim 3. Günüm ilk gün oldu bi dün oldu biraz bugün bişi yok
Bence bugün senin bebis ben burdayım dedi cnmCan'ım benim ilk 3 gün oldu. Sonra geçti. Bugün şiddetli bir şekilde tekrar başladı. Bugün 9. Günüm.
Ama kendimizi dinliyoruz hep. Ağrılar bundan
Aynen hafta içleri programlar felan var izlerken zamn geciyo ama cumartesi pazar gecmiyo hele bugün hiç gecmiyo eşim gececi bugün tekim zamn durduNormalde zaman su gibi akar şimdi geçmiyor helede hafta sonu. Hafta içi iş güç geçiyor yinede
Ayyyy deme. Zaten zerre umudum yoktu. O yüzden ayaklanmıştım. Dün temizlik falan da yaptım hatta. Ama bugün ben de umutlandımBence bugün senin bebis ben burdayım dedi cnm
Ben senden umutluyum yavruAyyyy deme. Zaten zerre umudum yoktu. O yüzden ayaklanmıştım. Dün temizlik falan da yaptım hatta. Ama bugün ben de umutlandım
Aynen tatlım ya haftaiçi geçiyo da dışarı çıkıorum gezerken de aklımda hep arada eşimden kaçak foruma giriyorumNormalde zaman su gibi akar şimdi geçmiyor helede hafta sonu. Hafta içi iş güç geçiyor yinede
Agrin varmı kuzum benim sağ kasigim da çok batma varCan'ım benim ilk 3 gün oldu. Sonra geçti. Bugün şiddetli bir şekilde tekrar başladı. Bugün 9. Günüm.
Ama kendimizi dinliyoruz hep. Ağrılar bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?