Evet canım. Rahmimde aşağı doğru bi basınç var sanki. Yatıyorum Zaten.Agrin varmı kuzum benim sağ kasigim da çok batma var
İnş cnm ya dolsun gobuslerEvet canım. Rahmimde aşağı doğru bi basınç var sanki. Yatıyorum Zaten.
Hadi inş senin de benim de bu ağrılar bebiş habercisidir.
Ay evet günler geçmiyor gibi geliyor bize ama farkında olmadan geçip gidiyor. 10. Güne geldik. Aşılamayı dün olmuş gibiyimYarın 10.gunumuz
Hayirlisiyla iki uç gün daha geceydiAy evet günler geçmiyor gibi geliyor bize ama farkında olmadan geçip gidiyor. 10. Güne geldik. Aşılamayı dün olmuş gibiyim
Canım ben perşembe günü oldum aşılama ara kasıklarda sancı oluyor göğüslerimde şimdilik bi değişiklik yok şimdilik
Aynen tatlım ya haftaiçi geçiyo da dışarı çıkıorum gezerken de aklımda hep arada eşimden kaçak foruma giriyorumsenin aşılamanın kaçıncı günü göğüslerinde bi değişiklik var mı?
Yarinda test yapcakmisinAy evet günler geçmiyor gibi geliyor bize ama farkında olmadan geçip gidiyor. 10. Güne geldik. Aşılamayı dün olmuş gibiyim
Yok Can'ım. Yarın yapmam. Pazartesi belkiiiiYarinda test yapcakmisin
Benim doktorum ilişkide sıkıntı olmayacağını söyledi jelden iki saat önce veya sonra ilişki olabilirmiş. Jeli kullandıktan sonra ayağa kalkmamamı tavsiye ettiBenim kafama birşey takılıyor, bu jeli kullanırken ilişki olması sakıncalı olurmu acaba sonuçta vajina içinde kalıyor jel yani kafamda deli sorular var
Aynı durum bende de var Can'ım. Birkaç gündür içemiyorum. O da boğaxım kötü diye. Dün bi tane içtim. Bu sabah boğazım iyice kötü oldu. Bırakmak lazım.Kızlar ben şu lanet sigarayı bırakamıyorum napcam. Çok içmiyorum Max üç tane ama bir tanede olsa aynı zarar
Ben de onu sormuştum daha önce ama kimse tam bilmiyor sanırım. Ama bi zararı yoktur sanırım. Öyle olsa söylerlerdi.Benim kafama birşey takılıyor, bu jeli kullanırken ilişki olması sakıncalı olurmu acaba sonuçta vajina içinde kalıyor jel yani kafamda deli sorular var
Bende pazartesi yapicm test köyü çıkarsa çizgisi kanda veririm çok sansliyim sağlık ocağıda evin yanındaYok Can'ım. Yarın yapmam. Pazartesi belkiiiisen?
Can'ım bunu yakıştıramamakla ilgisi Yok. Zaten insanların elinde olsa hiç içmez. Her durumda zarar.Sigarami hiç yakıştıramadım kızlar size hem kendiniz hem bebisiniz için birakmaniz lazım bide tedavi goruyosunuz sigara etkiler tedaviyi mesela aşılama olacağım zamn ben eşime uç gün sigara icirtmedim spermleri sağlıklı olsun diye
Ya ne güzel ya. Gerçi bizim buralarda sağlık ocağında kan verince ertesi gün çıkıyor. Orda da öyleyse beklemek çok zor olur. Yarın bizim 11. Gün oluyor. Baktım da 11. Gün 6-7 gibi bi değer çıkmış bazılarında. Yarın da idrarda çıkmayabilir belki. Gidip erkenden kan da vermek istemiyorumBende pazartesi yapicm test köyü çıkarsa çizgisi kanda veririm çok sansliyim sağlık ocağıda evin yanında
Kız bizim daha çıkmaz 6 gün oldu. Kızlar ben tüm regl belirtilerini yaşıyorum valla acaba diyorum erken mi adet olucam. Göğüslerm çok fena şişti diğer korkum da prolaktinim mi yükseldi yine offf kafamda deli sorularBende oyuncak ettim testleri valla aşılamadan önce 20 tane test almıştım şimdi hergün yapıyorum ama tabiki hep tek çizgi daha 7 Gün oldu. Zaten bu sabah uyuyakalmışım jeli tam saatinde uygulayamadım. Ona da taktım kafayı. Çok sinirliyim nedense bu mesele beni çok gerdi.
Normal regl zamanıma daha 10 Gün var senin kaç gün kaldı? Benim döngü daha uzu. Normale göre ama göğüslerde acı çok az bende. Kasiklarda ara ara batmalar var.Kız bizim daha çıkmaz 6 gün oldu. Kızlar ben tüm regl belirtilerini yaşıyorum valla acaba diyorum erken mi adet olucam. Göğüslerm çok fena şişti diğer korkum da prolaktinim mi yükseldi yine offf kafamda deli sorular
Ben hiç saatinde uygulamıyorum kii. Yatmadan önce bi de kalkınca. Saat önemli değildir herhalde.Bende oyuncak ettim testleri valla aşılamadan önce 20 tane test almıştım şimdi hergün yapıyorum ama tabiki hep tek çizgi daha 7 Gün oldu. Zaten bu sabah uyuyakalmışım jeli tam saatinde uygulayamadım. Ona da taktım kafayı. Çok sinirliyim nedense bu mesele beni çok gerdi.
Can'ım adet belirtileri ile aynı gebelik. Takma hemen. İğnenin etkisi tam geçmemiş olabilir sizde.Kız bizim daha çıkmaz 6 gün oldu. Kızlar ben tüm regl belirtilerini yaşıyorum valla acaba diyorum erken mi adet olucam. Göğüslerm çok fena şişti diğer korkum da prolaktinim mi yükseldi yine offf kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?