Cnm sabah verince uç gibi alıyoruz sonucu bide bak benim 6 değer testte çıktı köyü çıkıyor yaniYa ne güzel ya. Gerçi bizim buralarda sağlık ocağında kan verince ertesi gün çıkıyor. Orda da öyleyse beklemek çok zor olur. Yarın bizim 11. Gün oluyor. Baktım da 11. Gün 6-7 gibi bi değer çıkmış bazılarında. Yarın da idrarda çıkmayabilir belki. Gidip erkenden kan da vermek istemiyorum
Ben dinlenerek yapıyorum cnm sırayla bir yeri temizleyip biraz dinleniyorum değer yere başlıyorum ama yavaş yavaş yapiyorumKızlar ev işlerini yapıyor musunuz?
Ya ev o kadar karışık geliyor ki gözüme.
Ütü birikti. Adamın giyeceği kıyafet kalmadı resmen. Yemek bile yapmıyorum doğru düzgün.
İşle güçle uğraşsam korkuyorum bişey olacak diye. Önceden de bir düşüğüm olduğundan
Huzurlu bir şekilde yatamıyorum da
Ay hadi sabah git ver bakkalım inş değer yükselmiş olur.Cnm sabah verince uç gibi alıyoruz sonucu bide bak benim 6 değer testte çıktı köyü çıkıyor yani
Ya ben de öyle deniyorum da sanki bi yeri temizleyince diğer tarafa geçince sanki ilk temizlediğim yer batıyor tekrar. Su durumumuz bi netleşse de. Vicdan yapmak istemiyorum sonraBen dinlenerek yapıyorum cnm sırayla bir yeri temizleyip biraz dinleniyorum değer yere başlıyorum ama yavaş yavaş yapiyorum
Ya valla ben dün baya baya büyük temiZlik yaptım itmeli kakmalı hiç dikkat etmiyorum, sivilce bile çıkardım gerginlik var eşim bile diyo olmadı sen adet olucaksın. hamilelik olsa daha hhiç belirti olmaz,Ben dinlenerek yapıyorum cnm sırayla bir yeri temizleyip biraz dinleniyorum değer yere başlıyorum ama yavaş yavaş yapiyorum
Can'ım çok erken karar veriyorsun. Daha ne oldu ki. Ya bak ben yaşadım bi hamilelik ve İnan aynı belirtiler. Göğüs şişmesi, stres, kasık ağrısı. Can'ım senin cumartesi yumurta boyutuna bakmıştı. Ve pazartesi en uygun gündü. Ama yumurtan geç çatladıysa onu bilemem. Adet belirtileri için de erken senin için. Bikaç gün sonra anca başlar. Sıkma canınıYa valla ben dün baya baya büyük temiZlik yaptım itmeli kakmalı hiç dikkat etmiyorum, sivilce bile çıkardım gerginlik var eşim bile diyo olmadı sen adet olucaksın. hamilelik olsa daha hhiç belirti olmaz,Coffeeturk gibi benim de aşılama tarihini tutturmadı diye düşünüyorum şu an. Çok moralım bozuldu
Bende de hiç umut yok kız hiç test yaptırmak istemiyorumCan'ım çok erken karar veriyorsun. Daha ne oldu ki. Ya bak ben yaşadım bi hamilelik ve İnan aynı belirtiler. Göğüs şişmesi, stres, kasık ağrısı. Can'ım senin cumartesi yumurta boyutuna bakmıştı. Ve pazartesi en uygun gündü. Ama yumurtan geç çatladıysa onu bilemem. Adet belirtileri için de erken senin için. Bikaç gün sonra anca başlar. Sıkma canını
Ay ben seni engellemişimBende de hiç umut yok kız hiç test yaptırmak istemiyorum
Bende de umut yok inan ki. Sadece şu dünkü leke kafamı karıştırdı. Başka bir şeyden de olabilir. Jelden falan ne bileyim. Yoksa kasıklarım adet sancısı gibi. Bacaklarıma vuruyor.Bende de hiç umut yok kız hiç test yaptırmak istemiyorum
Canım senin yerleşme kanaması oldu bence hem tarih hem de gelme şekli olarak uyuyor. Hamilelik belirtileri için de adet için de erken benim aslında ama geçen ay da adet belirtileri 10 fün önce başlamıştı. Sizin az kaldı kızlarBende de umut yok inan ki. Sadece şu dünkü leke kafamı karıştırdı. Başka bir şeyden de olabilir. Jelden falan ne bileyim. Yoksa kasıklarım adet sancısı gibi. Bacaklarıma vuruyor.
İnş kuzum kuzucum. Nolur sen de bu kadar erken olmadı diye düşünüp üzme kendini. Bakalım Mevla neyler neylerse güzel eylerCanım senin yerleşme kanaması oldu bence hem tarih hem de gelme şekli olarak uyuyor. Hamilelik belirtileri için de adet için de erken benim aslında ama geçen ay da adet belirtileri 10 fün önce başlamıştı. Sizin az kaldı kızlarBebis27 ve Dolunay22 güzel haberlerinizi verirsiniz inş da umut olursunuz bana
Bende bugün belirti yok sadece gogus varBende de umut yok inan ki. Sadece şu dünkü leke kafamı karıştırdı. Başka bir şeyden de olabilir. Jelden falan ne bileyim. Yoksa kasıklarım adet sancısı gibi. Bacaklarıma vuruyor.
Benim kasıklarım çok ağrıyor. Akıntım var birde su gibi. Jelden de olabilir ama akıntı. Ütü yaptım az önce. İki parça ütülüyorum dinleniyorum. Kasıklarıma vuruyor hemen. Normalde olsa umursamam da şimdi tırsıyorum işte.Bende bugün belirti yok sadece gogus var
Bence sen hamissin yavruBenim kasıklarım çok ağrıyor. Akıntım var birde su gibi. Jelden de olabilir ama akıntı. Ütü yaptım az önce. İki parça ütülüyorum dinleniyorum. Kasıklarıma vuruyor hemen. Normalde olsa umursamam da şimdi tırsıyorum işte.
Yapsaydın cnm cikardiKızlar benim de bugün 11 günüm adet olcakmisim gibi belim karnim agriyo. Bide göğüslerim cok aciyo. Pek umutlu degilim ama yine de bi yanim acaba diyo iste. Yarin kan testi yaptircam. Bu arada hic idrar testi yapmadım.
Hic elim varmadi cikmaz diye düşündümYapsaydın cnm cikardi
2 gün daha bekle idrar yap bence canım inş hamilesindir ama kanda negatif görmek bana daha üzücü geliyorHic elim varmadi cikmaz diye düşündüm
Otur ütü masasini önüne koy öyle yap daha rahat edersinBenim kasıklarım çok ağrıyor. Akıntım var birde su gibi. Jelden de olabilir ama akıntı. Ütü yaptım az önce. İki parça ütülüyorum dinleniyorum. Kasıklarıma vuruyor hemen. Normalde olsa umursamam da şimdi tırsıyorum işte.
Kızlar benim de bugün 11 günüm adet olcakmisim gibi belim karnim agriyo. Bide göğüslerim cok aciyo. Pek umutlu degilim ama yine de bi yanim acaba diyo iste. Yarin kan testi yaptircam. Bu arada hic idrar testi yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?