Ya belirsizlik olmasindansa. Kan garanti.benim doktorum 10. Gun kan testi yaptir dedi bana cok erken geldi bende pazartesiye kadar beklim dedim.2 gün daha bekle idrar yap bence canım inş hamilesindir ama kanda negatif görmek bana daha üzücü geliyor
Ya ne güzel insallah olur tutar hepimizin ki :) benim ki pek aceleci 10 gun yaptir dedi bende pazartesiye bekledim yarin yaptircam inşallah. Aslinda yine beklerimde progestan beni mahvediyo. Yoksa kullanmayi birakicam.aynı gün olmuş aşılamamız :) ben sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. doktor 12.gün kan ver demişti. ne yapsam bilemedim
Ya ne güzel insallah olur tutar hepimizin ki :) benim ki pek aceleci 10 gun yaptir dedi bende pazartesiye bekledim yarin yaptircam inşallah. Aslinda yine beklerimde progestan beni mahvediyo. Yoksa kullanmayi birakicam.
Ayy bugün vallahi hiç zaman geçmiyo kızlar sürekli bişileri okuyorum napsak acabaaBende bugün belirti yok sadece gogus var
Öyle yaptım Can'ım. Zor oldu ama. Dinlenerek yaptım işteOtur ütü masasini önüne koy öyle yap daha rahat edersin
10. Gün müYa belirsizlik olmasindansa. Kan garanti.benim doktorum 10. Gun kan testi yaptir dedi bana cok erken geldi bende pazartesiye kadar beklim dedim.
Ay bilsemmm canımmm. ben de zor durumdayım. Kitap okuyorum , tv izliyorum , ders çalışıyorum hiçbiri kar etmiyor. Belki arkadaşa giderim sonraAyy bugün vallahi hiç zaman geçmiyo kızlar sürekli bişileri okuyorum napsak acabaa
Ben de aynı jeli kullanıyorum Can'ım. Ben uygularken çok zorlanıyorum. Onun dışında ne etkisi var kiiiaynı dertten muzdaribiz :) crinone jel kullanıyorum ben de. çok kötü etkiledi
Ben de aynı jeli kullanıyorum Can'ım. Ben uygularken çok zorlanıyorum. Onun dışında ne etkisi var kiii
Jelin öyle bir etkisi olacağını sanmıyorum. Varsa da yan etkidir. Bunun için jele devam etmemeli ve dokturuna sormalısınsürekli uyku hali, panik atak ve reflü benim şikayetlerim. jele başladıktan sonra oldu bunlar. gonal-f ve ovitrelle kullanırken gayet iyiydim. uygulaması ayrı dert zaten
Uyku hali bende oluyor ki ben hiç uykuya düşkün değilimdir.sürekli uyku hali, panik atak ve reflü benim şikayetlerim. jele başladıktan sonra oldu bunlar. gonal-f ve ovitrelle kullanırken gayet iyiydim. uygulaması ayrı dert zaten
Ama o kadar yormasaydın keşke kendini, her misafirede ben aşılama yaptırdım diyemezsin illaki ama gerekirse diyeceksin. Nasılsın peki ağrın sızın var mı?Ben çok yoruldum bugün belim agriyo misafir vardi
Biraz önce iki kagik arası agriyodu sağ kasığa ağrı attiAma o kadar yormasaydın keşke kendini, her misafirede ben aşılama yaptırdım diyemezsin illaki ama gerekirse diyeceksin. Nasılsın peki ağrın sızın var mı?
uzatsaydın ayaklarını sayılı gün bari dikkat edelim bende çok yormuyorum kendimi.Biraz önce iki kagik arası agriyodu sağ kasığa ağrı atti
Ewet cnm artk sonucu öğrenmek rahatlicaz edetimede 5 gün var belirtileri de olabiliruzatsaydın ayaklarını sayılı gün bari dikkat edelim bende çok yormuyorum kendimi.
Bugün tatlı isteğim çok sadece ona direniyorum.
çok az kalmış canım hayırlısı. Sende de iştah artması var mı?Ewet cnm artk sonucu öğrenmek rahatlicaz edetimede 5 gün var belirtileri de olabilir
Can'ım niye yordun o kadar kendini. Benim de misafirim vardı. Arkadaşlarım gelmişti ama çok yormadım kendimi sağolsunlar. Yarın test yaptırmayacağına emin misinEwet cnm artk sonucu öğrenmek rahatlicaz edetimede 5 gün var belirtileri de olabilir
Benim iştahım kesildi ya. Midem yanıyor ondan sanırım. Senin iştahın arttı galibaçok az kalmış canım hayırlısı. Sende de iştah artması var mı?
Canm sabah idrar yapicm köyü çıkarsa kan yaptiririmCan'ım niye yordun o kadar kendini. Benim de misafirim vardı. Arkadaşlarım gelmişti ama çok yormadım kendimi sağolsunlar. Yarın test yaptırmayacağına emin misin
Benim iştahım kesildi ya. Midem yanıyor ondan sanırım. Senin iştahın arttı galiba
Test aldm yapsammi kizlarCanm sabah idrar yapicm köyü çıkarsa kan yaptiririm
Bizim dediğimizi yapacak mısın kiT
Test aldm yapsammi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?