Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynı gün olmuş aşılamamız :) ben sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. doktor 12.gün kan ver demişti. ne yapsam bilemedim
Ya ne güzel insallah olur tutar hepimizin ki :) benim ki pek aceleci 10 gun yaptir dedi bende pazartesiye bekledim yarin yaptircam inşallah. Aslinda yine beklerimde progestan beni mahvediyo. Yoksa kullanmayi birakicam.

Ya ne güzel insallah olur tutar hepimizin ki :) benim ki pek aceleci 10 gun yaptir dedi bende pazartesiye bekledim yarin yaptircam inşallah. Aslinda yine beklerimde progestan beni mahvediyo. Yoksa kullanmayi birakicam.

aynı dertten muzdaribiz :) crinone jel kullanıyorum ben de. çok kötü etkiledi

Otur ütü masasini önüne koy öyle yap daha rahat edersin
Öyle yaptım Can'ım. Zor oldu ama. Dinlenerek yaptım işte
Ya belirsizlik olmasindansa. Kan garanti.benim doktorum 10. Gun kan testi yaptir dedi bana cok erken geldi bende pazartesiye kadar beklim dedim.
10. Gün mü çok ilginç ya. Doktorlar en erken 12. Gün diyor. Bazılarında 10. Gün iğne etkisi devam ediyor oysaki.

Ayy bugün vallahi hiç zaman geçmiyo kızlar sürekli bişileri okuyorum napsak acabaa
Ay bilsemmm canımmm. ben de zor durumdayım. Kitap okuyorum , tv izliyorum , ders çalışıyorum hiçbiri kar etmiyor. Belki arkadaşa giderim sonra sen de illa bişey okuyacaksan pozitif konuları oku

Ben de aynı jeli kullanıyorum Can'ım. Ben uygularken çok zorlanıyorum. Onun dışında ne etkisi var kiii

sürekli uyku hali, panik atak ve reflü benim şikayetlerim. jele başladıktan sonra oldu bunlar. gonal-f ve ovitrelle kullanırken gayet iyiydim. uygulaması ayrı dert zaten

sürekli uyku hali, panik atak ve reflü benim şikayetlerim. jele başladıktan sonra oldu bunlar. gonal-f ve ovitrelle kullanırken gayet iyiydim. uygulaması ayrı dert zaten
Jelin öyle bir etkisi olacağını sanmıyorum. Varsa da yan etkidir. Bunun için jele devam etmemeli ve dokturuna sormalısın

Uyku hali bende oluyor ki ben hiç uykuya düşkün değilimdir.

Ev işini çok abartmıyorum ama aşılamamın ilk gününden beri yemeğimi yapıyorum evin işini yapıyorum. Pazara bile gittim pek dillat ettim dersem yalan olur. Sadece işe gidip sinirimi germedim ve stresten uzak durdum.

Ama o kadar yormasaydın keşke kendini, her misafirede ben aşılama yaptırdım diyemezsin illaki ama gerekirse diyeceksin. Nasılsın peki ağrın sızın var mı?
Biraz önce iki kagik arası agriyodu sağ kasığa ağrı atti

Ewet cnm artk sonucu öğrenmek rahatlicaz edetimede 5 gün var belirtileri de olabilir
Can'ım niye yordun o kadar kendini. Benim de misafirim vardı. Arkadaşlarım gelmişti ama çok yormadım kendimi sağolsunlar. Yarın test yaptırmayacağına emin misin
çok az kalmış canım hayırlısı. Sende de iştah artması var mı?
Benim iştahım kesildi ya. Midem yanıyor ondan sanırım. Senin iştahın arttı galiba

psikolojik galiba tek ben böyle oldum burada. inşallah geçicidir.

Canm sabah idrar yapicm köyü çıkarsa kan yaptiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…