EwetBizim dediğimizi yapacak mısın ki
Bence sabah idrarıyla yap. Hem daha 10. Gün hem de sabah idrarı olmayacak. Varsa da çıkma ihtimali çok düşük
Aynen cnm hem yarın iğnenin 12 günü inş etkisi geçmiştirBence sabah idrarıyla yap. Hem daha 10. Gün hem de sabah idrarı olmayacak. Varsa da çıkma ihtimali çok düşük
En son 6 çıkmıştı kanda. Bence geçmiştir iğne etkisi Can'ımAynen cnm hem yarın iğnenin 12 günü inş etkisi geçmiştir
Yavru geçen ay 11.gun 5.6 ciktiEn son 6 çıkmıştı kanda. Bence geçmiştir iğne etkisi Can'ım
13.gun 1.7 çıktı inş aynı şeyi yaşamamYavru geçen ay 11.gun 5.6 cikti
Geçen ayı demiyorum. Dün akşam mı yaptırmıştın önceki akşam mı tam hatırlayamadım. O zaman 5-6 gibi bi değer çıkmıştı ya. Gebelik yoksa o değer düşmüştür artık. Onu diyorum.Yavru geçen ay 11.gun 5.6 cikti
Biliyorum cnm ama geç geciyo etkisi diyorum 6 çıkmıştı inş yukselmistirGeçen ayı demiyorum. Dün akşam mı yaptırmıştın önceki akşam mı tam hatırlayamadım. O zaman 5-6 gibi bi değer çıkmıştı ya. Gebelik yoksa o değer düşmüştür artık. Onu diyorum.
İnş yükselmiştir tatlım. Bir iyi haber alsak da hepimize moral olsa.Biliyorum cnm ama geç geciyo etkisi diyorum 6 çıkmıştı inş yukselmistir
Keşke cnm ya bu beklemek insanı kötü yapiyoİnş yükselmiştir tatlım. Bir iyi haber alsak da hepimize moral olsa.
Evet. Çok var öyle ama bilemiyorum yine de. Jelin yan etkilerinde de yazıyor lekelenme.Kız demin forumların birinde bisey okudum kızın 9.gunu pembemsi akıntı gelmiş senin gibi sonra adet sancısı gibi sancisi olmus oda aşılama 12 gün gebe olduğunu ogrenmis
Benim doktor jel havayla temas ettiğinde kahverengi renk alır lekelenme ve kanamayla karıştırmayın demiştiEvet. Çok var öyle ama bilemiyorum yine de. Jelin yan etkilerinde de yazıyor lekelenme.
Havayla derken? Nasıl yani?Benim doktor jel havayla temas ettiğinde kahverengi renk alır lekelenme ve kanamayla karıştırmayın demişti
Ay cokk sevindim gozunuz aydın inş sağlıklı kavuşursunuz bebisineKızlar inşallah hamileyimm
Dün aksam aşılama günü dahil 13.gün 163 çıktı değerim. Yarın akşam tekrar kan vericem. Dua eder misiniz bana inşallah sağlıklı gebeliktir.
Malesef bu ayda husran test negatif silik çizgi bile yokHavayla derken? Nasıl yani?
Benimki Zaten çok açık pembe bi akıntıytı. Kahverengi değildi
Can'ım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.Kızlar inşallah hamileyimm
Dün aksam aşılama günü dahil 13.gün 163 çıktı değerim. Yarın akşam tekrar kan vericem. Dua eder misiniz bana inşallah sağlıklı gebeliktir.
Benim de negatif çıktı Can'ım.Malesef bu ayda husran test negatif silik çizgi bile yok
Amin insallah tesekkur ederim.Ay cokk sevindim gozunuz aydın inş sağlıklı kavuşursunuz bebisine
Canim tesekkur ederim. Benim asilamanin 8.gunu kanda bhcg 1 di. 12.gun idrar testi pozitif cikinca 13.gun kanda baktirdim.Can'ım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.
İdrar testi yapmış mıydın sen?
Benim de negatif çıktı Can'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?