Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim bizlerede nasip etsin çok zor moralim çok bozuk bu ay gitmicem doktora ara vericem kafami toplamam lazim

Rabbim bizlerede nasip etsin çok zor moralim çok bozuk bu ay gitmicem doktora ara vericem kafami toplamam lazim
Can'ım çok erken moralini bozuyorsun. Allah aşkına 10. Gün pozitifi görmüş kaç kişi var ?
Benim de negatif ben de üzüldüm şu an ama tamamen bitmiş değil ki.
Ya benim iki sene önce belli belirsiz çizgi çıkmıştı testte. Ertesi gün 235 çıktı değer. Düşün yani ne kadar yüksek olmasına rağmen testte görünmedi tam. Ne olacağını bilemeyiz. Adete kadar umut var.

İnş bebeğim ya çarşamba günü yapicm test bide inş onda pozitifti gorurum

İnş bebeğim ya çarşamba günü yapicm test bide inş onda pozitifti gorurum

Kızlar erkenden moral bozmayın kan testinize kadar sabredin bence daha erken, hiçbir şey bitmiş değil. Kan testi gününüze kaç gün kaldı?

Kızlar inşallah hamileyimm
Dün aksam aşılama günü dahil 13.gün 163 çıktı değerim. Yarın akşam tekrar kan vericem. Dua eder misiniz bana inşallah sağlıklı gebeliktir.
Hayırlı olsun böyle güzel haberler bizide mutlu ediyor canım inşallah doktorda da iyi şeyler duyarsın. Gözün aydın

Sana 12. Gibi yap demişler demek. Bana 15. Gün yap dediler.

Yok Can'ım. Ben iyiyim.
Sen nerelerdesin? Ne durumdasın?
Valla canım ben çok stres oldum gece 4te uyandım hiç uyumadan da işe geldim. göğüslerim felaket acıyor, akıntım var, iştahım arttı. ben adete 1 hafta 10 gün kala zaten hep böyle olurum. vücudumu da malesefki çok iyi tanıyorum. olmadığına inandım artık. tüp bebek fln araştırıyorum napsam diye.

Can'ım daha önce de dediğim gibi onlar aynı zamanda gebelik belirtisi.

Kızlar inşallah hamileyimm
Dün aksam aşılama günü dahil 13.gün 163 çıktı değerim. Yarın akşam tekrar kan vericem. Dua eder misiniz bana inşallah sağlıklı gebeliktir.
Ayyyyy çok sevindim arkadaşım işyerinde istemsiz çok şükür dedim sesli gozunaydin inşallah bu sefer oldu gozunaydin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…