12. Günkü idrar testi nasıldı? Silik miydi?Canim tesekkur ederim. Benim asilamanin 8.gunu kanda bhcg 1 di. 12.gun idrar testi pozitif cikinca 13.gun kanda baktirdim.
Can'ım çok erken moralini bozuyorsun. Allah aşkına 10. Gün pozitifi görmüş kaç kişi var ?Rabbim bizlerede nasip etsin çok zor moralim çok bozuk bu ay gitmicem doktora ara vericem kafami toplamam lazim
İnş bebeğim ya çarşamba günü yapicm test bide inş onda pozitifti gorurumCan'ım çok erken moralini bozuyorsun. Allah aşkına 10. Gün pozitifi görmüş kaç kişi var ?
Benim de negatif ben de üzüldüm şu an ama tamamen bitmiş değil ki.
Ya benim iki sene önce belli belirsiz çizgi çıkmıştı testte. Ertesi gün 235 çıktı değer. Düşün yani ne kadar yüksek olmasına rağmen testte görünmedi tam. Ne olacağını bilemeyiz. Adete kadar umut var.
Can'ım çok erken moralini bozuyorsun. Allah aşkına 10. Gün pozitifi görmüş kaç kişi var ?
Benim de negatif ben de üzüldüm şu an ama tamamen bitmiş değil ki.
Ya benim iki sene önce belli belirsiz çizgi çıkmıştı testte. Ertesi gün 235 çıktı değer. Düşün yani ne kadar yüksek olmasına rağmen testte görünmedi tam. Ne olacağını bilemeyiz. Adete kadar umut var.
İnş bebeğim ya çarşamba günü yapicm test bide inş onda pozitifti gorurum
Hayırlı olsun böyle güzel haberler bizide mutlu ediyor canım inşallah doktorda da iyi şeyler duyarsın. Gözün aydınKızlar inşallah hamileyimm
Dün aksam aşılama günü dahil 13.gün 163 çıktı değerim. Yarın akşam tekrar kan vericem. Dua eder misiniz bana inşallah sağlıklı gebeliktir.
Cuma günü Can'ım.Kızlar erkenden moral bozmayın kan testinize kadar sabredin bence daha erken, hiçbir şey bitmiş değil. Kan testi gününüze kaç gün kaldı?
Eğlencesine yine test yapın ama cumadan önce kesinmiş gibi düşünmek yok bu benim içinde geçerli.Cuma günü Can'ım.
Öyle Zaten Can'ım. Ben o kadar takmıyorum Zaten. Bebis27 çok üzüldü. Ama boşuna. Daha 11. Gün.Eğlencesine yine test yapın ama cumadan önce kesinmiş gibi düşünmek yok bu benim içinde geçerli.
canım çok sevindim çok şükür bir hamile haberi aldık, belirtilerin nelerdi, biraz bahseder misin?Canim tesekkur ederim. Benim asilamanin 8.gunu kanda bhcg 1 di. 12.gun idrar testi pozitif cikinca 13.gun kanda baktirdim.
Benim test günüm yarın ama yapmiicm çarşamba yapicmEğlencesine yine test yapın ama cumadan önce kesinmiş gibi düşünmek yok bu benim içinde geçerli.
tatlım bekle bakalım bugün yarın beklemek çok zor biliyorum ama adet de olmadın inş vardır. daha idrara geçmemiştirBenim test günüm yarın ama yapmiicm çarşamba yapicm
Sana 12. Gibi yap demişler demek. Bana 15. Gün yap dediler.Benim test günüm yarın ama yapmiicm çarşamba yapicm
Yok Can'ım. Ben iyiyim.
Valla canım ben çok stres oldum gece 4te uyandım hiç uyumadan da işe geldim. göğüslerim felaket acıyor, akıntım var, iştahım arttı. ben adete 1 hafta 10 gün kala zaten hep böyle olurum. vücudumu da malesefki çok iyi tanıyorum. olmadığına inandım artık. tüp bebek fln araştırıyorum napsam diye.Sana 12. Gibi yap demişler demek. Bana 15. Gün yap dediler.
Yok Can'ım. Ben iyiyim.
Sen nerelerdesin? Ne durumdasın?
Bana 12 gün test yaptır dedi ben 13.gun yaptiricamSana 12. Gibi yap demişler demek. Bana 15. Gün yap dediler.
Yok Can'ım. Ben iyiyim.
Sen nerelerdesin? Ne durumdasın?
İnş cnm yatatlım bekle bakalım bugün yarın beklemek çok zor biliyorum ama adet de olmadın inş vardır. daha idrara geçmemiştir
Can'ım daha önce de dediğim gibi onlar aynı zamanda gebelik belirtisi.Valla canım ben çok stres oldum gece 4te uyandım hiç uyumadan da işe geldim. göğüslerim felaket acıyor, akıntım var, iştahım arttı. ben adete 1 hafta 10 gün kala zaten hep böyle olurum. vücudumu da malesefki çok iyi tanıyorum. olmadığına inandım artık. tüp bebek fln araştırıyorum napsam diye.
Benimde sağ kasıkta batmalar devam ediyor inş kist olusmamistirCan'ım daha önce de dediğim gibi onlar aynı zamanda gebelik belirtisi.
Ayyyyy çok sevindim arkadaşım işyerinde istemsiz çok şükür dedim sesli gozunaydin inşallah bu sefer oldu gozunaydin tebrik ederimKızlar inşallah hamileyimm
Dün aksam aşılama günü dahil 13.gün 163 çıktı değerim. Yarın akşam tekrar kan vericem. Dua eder misiniz bana inşallah sağlıklı gebeliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?