Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim test günüm yarın ama yapmiicm çarşamba yapicm
Sana o zaman 12. günde gel dedi doktor. Bana 15. günde gel dedi kan testi için,
lemonade_85 bende de seninle aynı belirtiler var ama bana tam tersi düşündürüyor, tutmuşta olabilir bize daha çok vakit var canım.

Öyle Zaten Can'ım. Ben o kadar takmıyorum Zaten. Bebis27 çok üzüldü. Ama boşuna. Daha 11. Gün.
Aynen canım benim daha 7. günüm ben bile idrar testi yapıyorum ama kan testini vermeden bu işten ümidim var inşallah.

12. Günkü idrar testi nasıldı? Silik miydi?
Aşılama günü dahil Benim de 11. Gün. Bu sabah negatif idrar testim
Benim 8.gun kanda hcg1 cikinca gun saymayi falan birakmistim asilama yaptirdigim bile aklimdan cikti inan. Persembe ve cuma siddetli adet agrilarim oldu dedim sokulmek uzereyim cumartesi olup sokulmeyince oğle idrarimla idrar testi yaptim cizgi diger cizgiye gore silik ama yine de koyu bi cizgi cikti. Bu arada ben asilamanin yapildigi ilk iki gun yattim 3.gunden itibaren surekli misafir agirladim temizlik yaptim.. bir de asilama günü eşime ananas aldirdim ve 6 gun boyunca her gun 1 dilim yedim.

canım çok sevindim çok şükür bir hamile haberi aldık, belirtilerin nelerdi, biraz bahseder misin?
Canim gün gün belirtilerimi takvime yazdim. Asilama oldugum gun goguslerim hem yanlardan hem uclardan aciyordu. Asilamadan bikac gun sonra iki gece kuyruksokumuma dogru bel agrim oldu. Asilamanin 10 ve 11. gunleri siddetli adet agrilarim oldu. Istahim kesildi 2 haftada 1.5 kilo vermisim farkinda olmadan. Insallah sizden de mutlu haberi aliriz. Halime bin şükür ama bi yanım buruk yarinki kan testinden sonra biraz rahatlicam insallah.

Ayyyyy çok sevindim arkadaşım işyerinde istemsiz çok şükür dedim sesli gozunaydin inşallah bu sefer oldu gozunaydin tebrik ederim
Allah razi olsun canim cok sukur bin sukur. Ama gecmiste yasadiklarimdan dolayi endiseleniyorum iyi dusunmeye calisiyorum. Insallah her sey yolunda gidecek.

friendlyfriendly tatlım korkunda haklısın ama rahatlat kendini pozitif düşün çünkü hem artık düşük sebebini biliyordun bunun önüne geçilecek hemde aşılama ile iyi spermler yerleşti tatdını çıkar banada dua et kan değerin katkat artsın inşallah birde canım aşılamaya gitmeden öncede yemişmiydin ananas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…