Olmamıştır inş Can'ım. Kötüyü çağırma şimdidenBenimde sağ kasıkta batmalar devam ediyor inş kist olusmamistir
Yavru sen yarinda test yapicakmisin gölge cizgidemi yoktuOlmamıştır inş Can'ım. Kötüyü çağırma şimdiden
Sana o zaman 12. günde gel dedi doktor. Bana 15. günde gel dedi kan testi için,Benim test günüm yarın ama yapmiicm çarşamba yapicm
Aynen canım benim daha 7. günüm ben bile idrar testi yapıyorum ama kan testini vermeden bu işten ümidim var inşallah.Öyle Zaten Can'ım. Ben o kadar takmıyorum Zaten. Bebis27 çok üzüldü. Ama boşuna. Daha 11. Gün.
Insallah canim cok tesekkur ederim. Rabbim sizlere de bana da saglikli gebelikler nasip etsin.Hayırlı olsun böyle güzel haberler bizide mutlu ediyor canım inşallah doktorda da iyi şeyler duyarsın. Gözün aydın
Kaçıncı gününde çıktı cnm idrarinInsallah canim cok tesekkur ederim. Rabbim sizlere de bana da saglikli gebelikler nasip etsin.
Benim 8.gun kanda hcg1 cikinca gun saymayi falan birakmistim asilama yaptirdigim bile aklimdan cikti inan. Persembe ve cuma siddetli adet agrilarim oldu dedim sokulmek uzereyim cumartesi olup sokulmeyince oğle idrarimla idrar testi yaptim cizgi diger cizgiye gore silik ama yine de koyu bi cizgi cikti. Bu arada ben asilamanin yapildigi ilk iki gun yattim 3.gunden itibaren surekli misafir agirladim temizlik yaptim.. bir de asilama günü eşime ananas aldirdim ve 6 gun boyunca her gun 1 dilim yedim.12. Günkü idrar testi nasıldı? Silik miydi?
Aşılama günü dahil Benim de 11. Gün. Bu sabah negatif idrar testim
Canim gün gün belirtilerimi takvime yazdim. Asilama oldugum gun goguslerim hem yanlardan hem uclardan aciyordu. Asilamadan bikac gun sonra iki gece kuyruksokumuma dogru bel agrim oldu. Asilamanin 10 ve 11. gunleri siddetli adet agrilarim oldu. Istahim kesildi 2 haftada 1.5 kilo vermisim farkinda olmadan. Insallah sizden de mutlu haberi aliriz. Halime bin şükür ama bi yanım buruk yarinki kan testinden sonra biraz rahatlicam insallah.canım çok sevindim çok şükür bir hamile haberi aldık, belirtilerin nelerdi, biraz bahseder misin?
Allah razi olsun canim cok sukur bin sukur. Ama gecmiste yasadiklarimdan dolayi endiseleniyorum iyi dusunmeye calisiyorum. Insallah her sey yolunda gidecek.Ayyyyy çok sevindim arkadaşım işyerinde istemsiz çok şükür dedim sesli gozunaydin inşallah bu sefer oldu gozunaydin tebrik ederim
Ilk idrar testimi 12.gun yaptim o gün cikti canim.Kaçıncı gününde çıktı cnm idrarin
Saol cnm benim bizleri cevaplandirdigin için inş bizlerde güzel haberler veririzIlk idrar testimi 12.gun yaptim o gün cikti canim.
Ne demek canim her zaman.. insallah sizlerdende iyi haberi almak nasip olur. Bana da dua eder misiniz insallah saglikli gebeliktir.Saol cnm benim bizleri cevaplandirdigin için inş bizlerde güzel haberler veririz
İnş cnm rabbim büyük bebeğin sana sımsıkı tutunur annesini bırakmaz dualarımız seninleNe demek canim her zaman.. insallah sizlerdende iyi haberi almak nasip olur. Bana da dua eder misiniz insallah saglikli gebeliktir.
Canım çok üzüldüm sıkma canını herşeyin hayırlısı sabır canım bizimde olacak bebeğimiz birgün zamanı geldiğindeMalesef bu ayda husran test negatif silik çizgi bile yok
Yok Can'ım. Gölge bile Yok.Yavru sen yarinda test yapicakmisin gölge cizgidemi yoktu
Tebrik ederim allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaKızlar inşallah hamileyimm
Dün aksam aşılama günü dahil 13.gün 163 çıktı değerim. Yarın akşam tekrar kan vericem. Dua eder misiniz bana inşallah sağlıklı gebeliktir.
İç çamaşırına jel bulaştığında kahverengi olabilir panik yapma dediHavayla derken? Nasıl yani?
Benimki Zaten çok açık pembe bi akıntıytı. Kahverengi değildi
İnş cnm zamni var demekkiCanım çok üzüldüm sıkma canını herşeyin hayırlısı sabır canım bizimde olacak bebeğimiz birgün zamanı geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?