Yarinda yapicakmisin çoğu kişinin 12. Gün cikiyomusYok Can'ım. Gölge bile Yok.
Anladım canım. İçeride kalan jel sonra dışarı atılıyormuş ondan sanırım. Ben de hiç olmadı.İç çamaşırına jel bulaştığında kahverengi olabilir panik yapma dedi
İçimden gelmiyor yapmak. Gelen kan yerleşme kanıysa eğer ondan 4-5 gün sonra idrarda görünürmüş. Daha önce dediğim gibi kan değerim tahmini 180 falanken idrarda gölge gibi çıkmıştı. Yine çıkmayabilir olsa bile. Ama yapabilirim. Test var elimde sonuçta.Yarinda yapicakmisin çoğu kişinin 12. Gün cikiyomus
Insallah canim iyi dusunucem. Allahim sana da hayirli olan tez zamanda saglikli evlat nasip etsin insallah. Yok canim ananasa asilama gunu basladim gunde 1 dilim yedim. Yani butun ananasi 6 gunde yedim.friendlyfriendly tatlım korkunda haklısın ama rahatlat kendini pozitif düşün çünkü hem artık düşük sebebini biliyordun bunun önüne geçilecek hemde aşılama ile iyi spermler yerleşti tatdını çıkar banada dua et kan değerin katkat artsın inşallah birde canım aşılamaya gitmeden öncede yemişmiydin ananas
Amin insallah tesekkur ederim. Allahim sizlerede saglikli hamilelikler nasip etsin insallah.Tebrik ederim allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
aminnnnnnnn inşallahInsallah canim iyi dusunucem. Allahim sana da hayirli olan tez zamanda saglikli evlat nasip etsin insallah. Yok canim ananasa asilama gunu basladim gunde 1 dilim yedim. Yani butun ananasi 6 gunde yedim.
Geçmiş olsun Can'ım. Yumurtalıklar iğneden kaynaklı çok uyarıldığı için oluyor sanırım. Yumurtalar o süreçte büyümeye devam ettiği için.Arkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyordum. Bende aşılama ile hamile kaldım. Şuan bebiş 6 haftalık. Bugün dk gittim ohss sendromu olmuşum. Ağrım şişim çok okuyorum çoğul gebeliklerde tüp bebeklerde olabiliyormuş ama hiçbişey anlamadım
Benim de öyle Can'ım. Şişlik var ama ağrı dünden beri daha az.Bende hiç belirti kalmadı gogus ağrımda çok azaldı
Üzüldüm Can'ım. Hayırlısı olsun. Geç döllenme durumu var mı? İlişki döngüsü oldu mu aşılama sonrası.12.gün kan testi negatif
Bizimde 11.gun negatif yarın bidaha yap cnm yada adetini bekle biz öyle yapiyoruz12.gün kan testi negatif
Oldu ama sanmıyorum hayırlısı buymuş inşallah sizlerin ki pozitif olurGeçmiş olsun Can'ım. Yumurtalıklar iğneden kaynaklı çok uyarıldığı için oluyor sanırım. Yumurtalar o süreçte büyümeye devam ettiği için.
Benim de öyle Can'ım. Şişlik var ama ağrı dünden beri daha az.
Üzüldüm Can'ım. Hayırlısı olsun. Geç döllenme durumu var mı? İlişki döngüsü oldu mu aşılama sonrası.
Kan mı sizinki de. Beklicem. Ama zaten iki gündür adet ağrım vardıBizimde 11.gun negatif yarın bidaha yap cnm yada adetini bekle biz öyle yapiyoruz
Yok cnm idrar testiKan mı sizinki de. Beklicem. Ama zaten iki gündür adet ağrım vardı
Tatlım inş dediğin gibi tutmuştur ama ben bu belirtileri aylardır yaşıyorum ve her ay olumsuz sonuçlandı, bunlar benim adet belirtilerim inş ben yanılıyorumdur. Bende de ovulasyon testi var onu yaptım dün yine 2. Çizgi bembeyaz.Sana o zaman 12. günde gel dedi doktor. Bana 15. günde gel dedi kan testi için,
lemonade_85 bende de seninle aynı belirtiler var ama bana tam tersi düşündürüyor, tutmuşta olabilir bize daha çok vakit var canım.
Can'ım onun kan testi ama. Biz idrar yaptıkBizimde 11.gun negatif yarın bidaha yap cnm yada adetini bekle biz öyle yapiyoruz
Yaptırma yavru ben seninde benimde sonuca hazır degilimBen de bu akşam kan testi yaptırabilirim. Bitsin artık bu mide ağrısı
Tşk ederim canım. Dk ohss sendromu deyince korktumGeçmiş olsun Can'ım. Yumurtalıklar iğneden kaynaklı çok uyarıldığı için oluyor sanırım. Yumurtalar o süreçte büyümeye devam ettiği için.
Benim de öyle Can'ım. Şişlik var ama ağrı dünden beri daha az.
Üzüldüm Can'ım. Hayırlısı olsun. Geç döllenme durumu var mı? İlişki döngüsü oldu mu aşılama sonrası.
Kızçeler 2niz de 2 gün daha bekleyin valla sizinkini daha heyecanlı sayıyorumYaptırma yavru ben seninde benimde sonuca hazır degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?