Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İç çamaşırına jel bulaştığında kahverengi olabilir panik yapma dedi
Anladım canım. İçeride kalan jel sonra dışarı atılıyormuş ondan sanırım. Ben de hiç olmadı.
Yarinda yapicakmisin çoğu kişinin 12. Gün cikiyomus
İçimden gelmiyor yapmak. Gelen kan yerleşme kanıysa eğer ondan 4-5 gün sonra idrarda görünürmüş. Daha önce dediğim gibi kan değerim tahmini 180 falanken idrarda gölge gibi çıkmıştı. Yine çıkmayabilir olsa bile. Ama yapabilirim. Test var elimde sonuçta.

Insallah canim iyi dusunucem. Allahim sana da hayirli olan tez zamanda saglikli evlat nasip etsin insallah. Yok canim ananasa asilama gunu basladim gunde 1 dilim yedim. Yani butun ananasi 6 gunde yedim.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyordum. Bende aşılama ile hamile kaldım. Şuan bebiş 6 haftalık. Bugün dk gittim ohss sendromu olmuşum. Ağrım şişim çok okuyorum çoğul gebeliklerde tüp bebeklerde olabiliyormuş ama hiçbişey anlamadım

Geçmiş olsun Can'ım. Yumurtalıklar iğneden kaynaklı çok uyarıldığı için oluyor sanırım. Yumurtalar o süreçte büyümeye devam ettiği için.
Bende hiç belirti kalmadı gogus ağrımda çok azaldı
Benim de öyle Can'ım. Şişlik var ama ağrı dünden beri daha az.

12.gün kan testi negatif
Üzüldüm Can'ım. Hayırlısı olsun. Geç döllenme durumu var mı? İlişki döngüsü oldu mu aşılama sonrası.

Oldu ama sanmıyorum hayırlısı buymuş inşallah sizlerin ki pozitif olur

Sana o zaman 12. günde gel dedi doktor. Bana 15. günde gel dedi kan testi için,
lemonade_85 bende de seninle aynı belirtiler var ama bana tam tersi düşündürüyor, tutmuşta olabilir bize daha çok vakit var canım.
Tatlım inş dediğin gibi tutmuştur ama ben bu belirtileri aylardır yaşıyorum ve her ay olumsuz sonuçlandı, bunlar benim adet belirtilerim inş ben yanılıyorumdur. Bende de ovulasyon testi var onu yaptım dün yine 2. Çizgi bembeyaz.

Tşk ederim canım. Dk ohss sendromu deyince korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…