Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaptırma yavru ben seninde benimde sonuca hazır degilim
Ay valla birden geldi bu duygu. Aklımda yoktu hiç. Eşim de bi gün daha bekleyelim diyor. Böyle heyecanlı oluyormuş
Tşk ederim canım. Dk ohss sendromu deyince korktum
Can'ım dikkat et yine de. Yanlış da biliyor olabilirim. Karın şişip su topluyormuş gebelikle beraber yumurtalar büyüdüğünden. Bi arkadaşımın tanıdığı bikaç gün yattı hastanede. O bayağı kötü olmuş ama.
Düşük tehlikesi olabiliyor. Ağır kaldırma işe güce verme kendini

zamanla geçer inşallah iyi olduğuna sevindim

Ovulasyon testi mantığını ben çözemedim ona birşey diyemem ama kasıklarımda ağrı bugün daha hissedilir bende de. Adet belirtisi olmayan bir insanım ben sadece tatlı isterdi canım yani bu ağrılar bana çok yabancı.erken gebelik testi yapsak o çıkar mı acaba?

Silik de silik hep. Bugün daha yapmadım. Çok sıvı tükettim çnkü. E dedin ya sen sıvı içmeden tut çişini diye
Hahaha kız ben aylarca denedim ovu. Testleriyle master yaptım ama kelin ilacı olsa hesabı kendime faydam yok. Dolunay22 sana diyorum test yapma die eve gelir gelmez ovu testi yaptım t çizgisi hiiç yok. Hamilelik olduğunda bunun az da olsa koyulması gerekmiyomuydu ya

Canım işte ne güZel adetlerinde belirti yaşamayıp şimdi yaşıosan gebelik olabilir. Ben her ay bu belirtileri yaşıyorum. Yok canım bizim daha 7. Gün çıkmaz çıksa da iğneden dolayı yanıltıcı olabilir. Ben belirtilerime göre pazar fln adet olurum

Çıkmaz Can'ım.
Çan'ımın içi ovu testinde koyulaşması için vücutta beta hcg hormonu olması lazım. Onun için de önce bebek Rahime yerleşecek ondan sonra hcg önce kana sonra idrara geçecek.
Yerleşmede 8.-10. Günler arasında gerçekleştiğine göre testte çıkması mümkün görünmüyor. Daha erken tatlım.

Ondan korkuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…