- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Canım adetinin kaçıncı günü, kaç günde bir adet oluyorsun?bende ovulasyonda çift çizgi bekliyorum artık
Ay valla birden geldi bu duygu. Aklımda yoktu hiç. Eşim de bi gün daha bekleyelim diyor. Böyle heyecanlı oluyormuşYaptırma yavru ben seninde benimde sonuca hazır degilim
Can'ım dikkat et yine de. Yanlış da biliyor olabilirim. Karın şişip su topluyormuş gebelikle beraber yumurtalar büyüdüğünden. Bi arkadaşımın tanıdığı bikaç gün yattı hastanede. O bayağı kötü olmuş ama.Tşk ederim canım. Dk ohss sendromu deyince korktum
2 gün hiç geçmeyecek gibi kuzu yaCanım adetinin kaçıncı günü, kaç günde bir adet oluyorsun?
Bugün 9.günüm tatliş, 28 günde birCanım adetinin kaçıncı günü, kaç günde bir adet oluyorsun?
Bugün akşam oldu zaten tatlım yarın 12. Gün dimi, yarın yap bari2 gün hiç geçmeyecek gibi kuzu ya
Geçmeeeezzzz kuzu geçmeeeez2 gün hiç geçmeyecek gibi kuzu ya
2 3 gün içinde herhalde koyu çift çizgiyi görürsün bence canımBugün 9.günüm tatliş, 28 günde bir
Silik de silik hep. Bugün daha yapmadım. Çok sıvı tükettim çnkü. E dedin ya sen sıvı içmeden tut çişini diye2 3 gün içinde herhalde koyu çift çizgiyi görürsün bence canım
Maşallah Can'ım benim ne kadar düzenli. Ne zaman geleceği belli halanınBugün 9.günüm tatliş, 28 günde bir
evet ama yarın akşamı beklemek zorundayım o zaman da. Eşim de yarın dedi Zaten. Eve gelince fikri değişmezse.Bugün akşam oldu zaten tatlım yarın 12. Gün dimi, yarın yap bari
zamanla geçer inşallah iyi olduğuna sevindimArkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyordum. Bende aşılama ile hamile kaldım. Şuan bebiş 6 haftalık. Bugün dk gittim ohss sendromu olmuşum. Ağrım şişim çok okuyorum çoğul gebeliklerde tüp bebeklerde olabiliyormuş ama hiçbişey anlamadım
Tatlım inş dediğin gibi tutmuştur ama ben bu belirtileri aylardır yaşıyorum ve her ay olumsuz sonuçlandı, bunlar benim adet belirtilerim inş ben yanılıyorumdur. Bende de ovulasyon testi var onu yaptım dün yine 2. Çizgi bembeyaz.
Hahaha kız ben aylarca denedim ovu. Testleriyle master yaptım ama kelin ilacı olsa hesabı kendime faydam yok.Silik de silik hep. Bugün daha yapmadım. Çok sıvı tükettim çnkü. E dedin ya sen sıvı içmeden tut çişini diye
Canım işte ne güZel adetlerinde belirti yaşamayıp şimdi yaşıosan gebelik olabilir. Ben her ay bu belirtileri yaşıyorum. Yok canım bizim daha 7. Gün çıkmaz çıksa da iğneden dolayı yanıltıcı olabilir. Ben belirtilerime göre pazar fln adet olurumOvulasyon testi mantığını ben çözemedim ona birşey diyemem ama kasıklarımda ağrı bugün daha hissedilir bende de. Adet belirtisi olmayan bir insanım ben sadece tatlı isterdi canım yani bu ağrılar bana çok yabancı.erken gebelik testi yapsak o çıkar mı acaba?
Çıkmaz Can'ım.Ovulasyon testi mantığını ben çözemedim ona birşey diyemem ama kasıklarımda ağrı bugün daha hissedilir bende de. Adet belirtisi olmayan bir insanım ben sadece tatlı isterdi canım yani bu ağrılar bana çok yabancı.erken gebelik testi yapsak o çıkar mı acaba?
Çan'ımın içi ovu testinde koyulaşması için vücutta beta hcg hormonu olması lazım. Onun için de önce bebek Rahime yerleşecek ondan sonra hcg önce kana sonra idrara geçecek.Hahaha kız ben aylarca denedim ovu. Testleriyle master yaptım ama kelin ilacı olsa hesabı kendime faydam yok.Dolunay22 sana diyorum test yapma die eve gelir gelmez ovu testi yaptım t çizgisi hiiç yok. Hamilelik olduğunda bunun az da olsa koyulması gerekmiyomuydu ya
Ondan korkuyorum bendeAy valla birden geldi bu duygu. Aklımda yoktu hiç. Eşim de bi gün daha bekleyelim diyor. Böyle heyecanlı oluyormuş
Can'ım dikkat et yine de. Yanlış da biliyor olabilirim. Karın şişip su topluyormuş gebelikle beraber yumurtalar büyüdüğünden. Bi arkadaşımın tanıdığı bikaç gün yattı hastanede. O bayağı kötü olmuş ama.
Düşük tehlikesi olabiliyor. Ağır kaldırma işe güce verme kendini
Senin yumurtan sağdamıydı soldamıydı canımKuzular benim sağ kasığa birden kramp girdi cnm çok acidi
Tatlım inş öyle bişi olmaz zaten dr kontrolündesin drun müdahale edecektir. İçini ferah tutOndan korkuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?