Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayın birine kadar beklememiz lazım bizim arada adet olmazsak tabi kendime 1 martı hedef koydum dur bakalım ne kadar dayanıcam.ovulasyon testleri bitene kadar onları yaparım da

1 mart mı nasıl dayanacaksınnnnn
Ayy bilmiyorum vallaahii ama 1 marta kadar adet olurum zaten, çatlatma iğnesinden 14 15 gün sonra adet oluyormuş. Olmazsam hamileyimdir ama hiiiç umut yok içimde valla. Ovulasyon testlerim var bolca onlardan yapıyorum hergün.
Kız bişi sorcam şu polipler alındıktan sonra hemen hamile kalınıo mu yoksa bi süre rahimin kendini toplaması için beklemek mi lazım bilgin var mı

Can'ım polip konusunda bilgim Yok.
Bu arada ben iğneden 17 gün sonra adet oldum hep. Hatta en son tedavi de 18. Gün

Can'ım polip konusunda bilgim Yok.
Bu arada ben iğneden 17 gün sonra adet oldum hep. Hatta en son tedavi de 18. Gün
Aaaa bak senin geç olmuş gibi. Bu işin matematiği yok demekki.. ozmana adet olmazsam 1 ine kadar biraz daha öteliyim hahhaha meraktan çatlarım herhaldee

Aaaa bak senin geç olmuş gibi. Bu işin matematiği yok demekki.. ozmana adet olmazsam 1 ine kadar biraz daha öteliyim hahhaha meraktan çatlarım herhaldee
Ben günümde oldum adet geçen ay sasmadi ama bakalım bu ay sascakmi günüm progestan geciktiriyomus galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…