Çıkar cnm kana geçmiştir 5 üstünde çıkar11. Günde kanda çıkar mı kızlar erken diil mi?
Sen yapıcak mısın canım yarın yada yakın zamanda?Çıkar cnm kana geçmiştir 5 üstünde çıkar
Yarın yaptiricm cnmSen yapıcak mısın canım yarın yada yakın zamanda?
HAdi bakalım hayırlısı canım yaz sonucunu muhakkakYarın yaptiricm cnm
Yazarım hiç umutlu değilimHAdi bakalım hayırlısı canım yaz sonucunu muhakkak
HADi inş canım yaz sonucunu inşş güzel haberler alırsın dualarım seninleKızlar gidiyoruz tahlil yaptırmaya. Dua edin.
Varsa çıkar herhalde
Allahım sana hayırlı bir evlat versin inş pozitif çıkar cnm benim dualarim seninle Rabbim senle eşinin yüzünü guldurur inş hadi güzel haberi bekliyoruzKızlar gidiyoruz tahlil yaptırmaya. Dua edin.
Varsa çıkar herhalde
HADi inş canım yaz sonucunu inşş güzel haberler alırsın dualarım seninle
Sağolun kızlarrrr verdim kanı. 1,5 - 2 saat sonra çıkacak. Hepimiz edelim birbirimize. İnsanların birbirine ettiği dualar daha çok kabul olurmuş.Allahım sana hayırlı bir evlat versin inş pozitif çıkar cnm benim dualarim seninle Rabbim senle eşinin yüzünü guldurur inş hadi güzel haberi bekliyoruz
İçini ferah tut inş pozitif yavruSağolun kızlarrrr verdim kanı. 1,5 - 2 saat sonra çıkacak. Hepimiz edelim birbirimize. İnsanların birbirine ettiği dualar daha çok kabul olurmuş.
İçini ferah tut inş pozitif yavru[/QUOTE
Valla tatlım benim de içime pozitif doğuyor yerleşme kanamasi gibi kanaman bile oldu hadi inş canım yaa
Üzülme bebeğim artk inş diğer ay olur o zamn bende degilimdirKızlar sonuç 0,42
Yani daha yükselmez mi hiç valla ben çok ümitlenmiştim canım ya hiç beklemiyordumKızlar sonuç 0,42
Ama daha sen test yaptırmadın, Allahtan ümit kesilmez.Üzülme bebeğim artk inş diğer ay olur o zamn bende degilimdirzamanı var demekki
Aynen bende ondan çok umitliydim pembe lekede gelmişti kesin vardır dedimYani daha yükselmez mi hiç valla ben çok ümitlenmiştim canım ya hiç beklemiyordum
Cnm hamile kalan insan hissedermis bende hiç his yok umudumda yokAma daha sen test yaptırmadın, Allahtan ümit kesilmez.
ya bende his var ama böyle olumsuz sonuçlardan sonra biraz tereddütlüyüm. İnşallah güzel haberi senden alırız yarın.Cnm hamile kalan insan hissedermis bende hiç his yok umudumda yok
Maşallah Can'ım benim ne kadar düzenli. Ne zaman geleceği belli halanınben hep düzensiz ya.
evet ama yarın akşamı beklemek zorundayım o zaman da. Eşim de yarın dedi Zaten. Eve gelince fikri değişmezse.
Hahaha kız ben aylarca denedim ovu. Testleriyle master yaptım ama kelin ilacı olsa hesabı kendime faydam yok.Dolunay22 sana diyorum test yapma die eve gelir gelmez ovu testi yaptım t çizgisi hiiç yok. Hamilelik olduğunda bunun az da olsa koyulması gerekmiyomuydu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?