Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sonuç 0,42
Bebeim üzülme. Sakın sakın. Ama sana yorum yapmadım farkındaysan leke olayında, sonucunu bekledim, bende de regliden alakasız leke geliyodu, rahim ameliyatı oldum işte gülüm. Rahim incelemesi yaptırmalısın sağlık için bu, rahimde polip olabilir ... sakın pes etme. Zamanı gelmedi daha ...

Kızlar çok çok sağolun. 5 yıldır o kadar alıştım ki bu duyguya. Bir iki gün ağlarım geçer. Sonra sizden mutlu sonuçlar duyarım tekrar umutlanırım.
Değerin yükseleceğini sanmıyorum bu saatten sonra. Geç döllenmede olmaz.
Adetimi bekleyeceğim artık

polipler adetin onuncu günü felan alıyorlar üstünden bir adet dönemi geçtikten sonra yapmışlardı bana aşılama ikinci ay yani

Bende dört senedir evliyim iki iki buçuk senedir her ay negatif Rabbim inş bizlerede testte pozitifti gosterir o günü dört gözle bekliyorum

Diğer forumda kız gebeliğin çamaşır suyu testi yaparak öğrenmiş bende yaptım hamile gosteriyo inş doğrudur nelere kaldık her şeyde bir umut arar olduk

Üzülmeyiiiiiiiiiinnnnn hayat devam ediyor, sağlığımıza zeval gelmesin. Benimde aşılamam tutmadı ama düşcez yine kalkıcaz umutla yine beklicez yine yazışcaz yine kurtlanıcaz ona buna heveslenicez böğğğhhhh etcez belirtilerden ama devam edicez. Her ay bi ümit , napalım hadi tatlı tatlı uyuyun

canım benim yaa, seni o kadar iyi anlıyorumki. ben de 1.5 senedir negatifleri görmeye alıştım, alıştım ama yine de her seferinde insanda ayrı bir umut, sonrasında ayrı bi üzüntü.. üzülme diyemeyeceğim elbet üzüleceksin ama önümüze bakmamız lazım. adetini bekle, sonrasında nasıl bir tedavi izleyeceksin ne yapacaksın onu düşün. elbet bizim de yavrularımız olacak ama demekki daha zamanı var.. dua edip dr larınd ediklerini yapmaktan başka bir şey gelmiyor elden... bizi de burda yalnız bırakma yaz sık sık

Sağol kuzum dikeklerln için. Rüyada gibiyim şu an. Dünyaya bulanık bakıyorum. Rabbim inş yüzümüzü güldürür bugün.
Yazarım Can'ım. Zaten sizi merak ediyorum. Şimdi sizin sonuçlarınızı beklicez.

Bebis27 nur naptın? Kan testi yaptıracaktın bugün?

polipler adetin onuncu günü felan alıyorlar üstünden bir adet dönemi geçtikten sonra yapmışlardı bana aşılama ikinci ay yani
canım sende rahimiçi mi ağzı mıydı poli? bende 2si de var maşallah mesela mart başı adet olsam, mart ortası aldırsam nisanda tüp bebek yada aşılama yapılabilir mi?

ilk birkaç gün öyle geçiyor biliyorum.beim geçen ay haftasonuna denk gelmişti, 2 gün kendimi odaya kapadım. sen böyle hatalar yapma.. kafanı oyalayacak şeyler bulmaya çalış. ne yazsam nafile biliyorum ama birkaç gün sonra biraz daha iyi hissedeceksin. zamanımız var demekki..

Canım sabah ilk idrarla dest captim bi umut ama yine negatif silik çizgi bile yok olsa çıkardı umudum kalmadı adet sancim başladı kasıklarda ondan yaptırmama gerek yok bu ayda olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…