Can'ım tabi ki var. Ne olacağı belli mi oluyor? Bak benim pozitif beklerken ne olduKızlar sizce kanda pozitif çıkma ihtimali varmi
Silik de silik hep. Bugün daha yapmadım. Çok sıvı tükettim çnkü. E dedin ya sen sıvı içmeden tut çişini diye
İnş Can'ım. Çıkmadık candan umut kesilmezİnş canlarım ya gorumcemde güvenme diyo idrar testine yarın kan vericem inş pozitifti dua edin kizlar
Canm bence olumlu dusun olumlu olsun bizde tutmamıştır diyip dürduk olumsuz dusunduk olumsuz oldu moral çok önemli tuttu diye dusun hepSelam arkadaşlar ben cuma günü 2.asilamayi yaptirdim doktorum bu sefer daha ümitliyim 4 yumurtan var dedi. Bugün 5.gün. Bundan önceki asilamam da 6 7 gün kasiklarim inanilmaz agriyodu bu sefer hic agrim yok. Sadece goguslerim dolgun ve gaz ve kabizlik var ilaçlardan galiba. Geçen sefer çok ümit bağlayıp yikim yaşamıştım bu sefer hiç ümidim yok bakalım nasip olacak mı
Asilamanin 12.gunu idrar negatif çıktı belki kan pozitiftir diye yarin yaptiricm bi umutSaol canm nasip bakalim Senin sonucun belli oldu mu ki kan testi yaptıracağım yazmistin en son
İdrar testi adet günü geçmeden yada 1 2 gün kalmadan dogru sonuç vermiyo diye biliyorum içini ferah tut sonuç pozitif olurAsilamanin 12.gunu idrar negatif çıktı belki kan pozitiftir diye yarin yaptiricm bi umut
İnş cnm benimİdrar testi adet günü geçmeden yada 1 2 gün kalmadan dogru sonuç vermiyo diye biliyorum içini ferah tut sonuç pozitif olur
Coffeeturk inşallah güzel sonuç alıcaksın ben senin için iyi şeyler hissediyorum bu ay hadi inşallah
Ağzın bal yesin
dün akşam yine silikti test ama ilişki oldu bugün ara vericem 10.gün zaten bugün. Bu 5 günü gün aşırı devam. Testi de deniyorum hala bu ay onu öğrenmekle geçerken ara da vermiorum ilişkiye garantiliyorum napim.
Sen naptın peki
Neler öğreniyoruz her geçen günCoffeeturk birde cnm sende rahim tersliğimi vardı ben yoksa herkesi birbirine mi karıştırıyorum eğer öyleyse bi formda okumuştum orda bir bayanda da bu sıkıntı varmış hani ilişkiden sonra sırt üstü yatıyoruz ya dr ona yüzüstü yat demiş o ay hamile kalmış istersen bi araştır canım belki vesile olur
Coffeeturk birde cnm sende rahim tersliğimi vardı ben yoksa herkesi birbirine mi karıştırıyorum eğer öyleyse bi formda okumuştum orda bir bayanda da bu sıkıntı varmış hani ilişkiden sonra sırt üstü yatıyoruz ya dr ona yüzüstü yat demiş o ay hamile kalmış istersen bi araştır canım belki vesile olur
Benimde bugün altıncı gün aynı gün yapılmış ikimizinde. Bende hiçbir değişiklik yokSelam arkadaşlar ben cuma günü 2.asilamayi yaptirdim doktorum bu sefer daha ümitliyim 4 yumurtan var dedi. Bugün 5.gün. Bundan önceki asilamam da 6 7 gün kasiklarim inanilmaz agriyodu bu sefer hic agrim yok. Sadece goguslerim dolgun ve gaz ve kabizlik var ilaçlardan galiba. Geçen sefer çok ümit bağlayıp yikim yaşamıştım bu sefer hiç ümidim yok bakalım nasip olacak mı
Evet canım. Arkadan ilişkiyede çok inanç var ters olanlar tarafından. Herkesin umudu bi inanç yaratıyor tabi.Neler öğreniyoruz her geçen günçok ilginç ya
Nasıl yaniEvet canım. Arkadan ilişkiyede çok inanç var ters olanlar tarafından. Herkesin umudu bi inanç yaratıyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?