Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş canlarım ya gorumcemde güvenme diyo idrar testine yarın kan vericem inş pozitifti dua edin kizlar

Selam arkadaşlar ben cuma günü 2.asilamayi yaptirdim doktorum bu sefer daha ümitliyim 4 yumurtan var dedi. Bugün 5.gün. Bundan önceki asilamam da 6 7 gün kasiklarim inanilmaz agriyodu bu sefer hic agrim yok. Sadece goguslerim dolgun ve gaz ve kabizlik var ilaçlardan galiba. Geçen sefer çok ümit bağlayıp yikim yaşamıştım bu sefer hiç ümidim yok bakalım nasip olacak mı

Canm bence olumlu dusun olumlu olsun bizde tutmamıştır diyip dürduk olumsuz dusunduk olumsuz oldu moral çok önemli tuttu diye dusun hep

Ağzın bal yesin
dün akşam yine silikti test ama ilişki oldu bugün ara vericem 10.gün zaten bugün. Bu 5 günü gün aşırı devam. Testi de deniyorum hala bu ay onu öğrenmekle geçerken ara da vermiorum ilişkiye garantiliyorum napim.
Sen naptın peki
Coffeeturk inşallah güzel sonuç alıcaksın ben senin için iyi şeyler hissediyorum bu ay hadi inşallah

Coffeeturk benim mart sonu başlıcak Allah nasip ederse tedavi inşallah sen bu ay güzel sonuç alırsın kendi kendimizin dr oluyoruz artık

Coffeeturk birde cnm sende rahim tersliğimi vardı ben yoksa herkesi birbirine mi karıştırıyorum eğer öyleyse bi formda okumuştum orda bir bayanda da bu sıkıntı varmış hani ilişkiden sonra sırt üstü yatıyoruz ya dr ona yüzüstü yat demiş o ay hamile kalmış istersen bi araştır canım belki vesile olur

Neler öğreniyoruz her geçen gün çok ilginç ya

Evet benim doğuştan tersti bunu biliyorduk ama zararı olmadığını söylüyordu her dr. Doğal olarak ilişkide de ağrı oluyordu ama histereskopi ameliyatı oldum o tersliği törpüledi dr. O sırada da rahimin kapalı olduğunu görmüşler ameliyatta, o terslik kıvrım olduğu için sperm girişi de kapalı olmuş oluyor. Neyse ki şuan ilişkide ağrı yok artık . Yani yüz üstü denemedim zaten ama denesemde işe yaramıcaktı

Benimde bugün altıncı gün aynı gün yapılmış ikimizinde. Bende hiçbir değişiklik yok

Ben yatmak uzanmak ayakları havaya kaldırmak falan pek mantıklı görmüyorum düz yatmak sırt üstü falanlar, denemekte zarar yok tabi deneyenlere saygım var. İlişkiden sonraki iki dk hemen çıkmaması erkeğin yeterli oluyor zaten. O bir iki dakikada spermler gideceği yere gitmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…