- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Canım sen bi kan testi yaptır bakalım idrar testi güvenilir olmayabiliyor. Ben ovulasyon testlerine sardığım içşn evde varsa onu da yap 2. Çizgi koyu mu bak bakalımİnş cnm benim
Moralim bozuldu ya kaynanam aradı hamile değilim dedim sesi bi değişti hanı sevmedigin biriyle konuşursun ya öyle oldu sesiNasıl yani
canım hiç takma çünkü benim ablamında rahim tersliği vardı 2 tane evladı var şuan ikiside üniversiteye gidiyorlar hemde tedavisiz olmuştu o yüzden dikkatimi çekmişti senin durumun sana moral olsun diye sordum ve bu bilgiyi vermek de istedim :)Evet canım. Arkadan ilişkiyede çok inanç var ters olanlar tarafından. Herkesin umudu bi inanç yaratıyor tabi.
Yok cnmCanım sen bi kan testi yaptır bakalım idrar testi güvenilir olmayabiliyor. Ben ovulasyon testlerine sardığım içşn evde varsa onu da yap 2. Çizgi koyu mu bak bakalım
Allah'a nasıl hesap vereceğini düşünsün böyle davrandığı için.Moralim bozuldu ya kaynanam aradı hamile değilim dedim sesi bi değişti hanı sevmedigin biriyle konuşursun ya öyle oldu sesi
Canım bide benim eşim tek erkek babasida yok dört gözle bekliyolar ben onlara bisey diyemem ama insanın morali bozuluyoAllah'a nasıl hesap vereceğini düşünsün böyle davrandığı için.
Bilemem belki o da üzülmüştür senin gibi.
Senin durumun net değil hem. Sanki dün kan testini sen yaptın. Benden beter olumsuzluğa düştün.
Ben de toparlayamıyorum kendimi. Sabahtan beri ataklar halinde ağlıyorum. Uyuyorum. Başım çatlıyor ağrıdan.
Sağol canımTatlım inş öyle bişi olmaz zaten dr kontrolündesin drun müdahale edecektir. İçini ferah tut
Aman boşver canım yaa halden anmalayan insanlar. Ben kayınvalidemlere hiç tedavilerimi fln söylemiyorum bile. Oğlunuz çocuk istemiyor onla konuşun diyorum sıkıştırdıklarında. Sanki sen üzülmüyorsun da bi de trip atıyor. Günahını da almak istemiyorum o da üzülmüştür de sana belli etmemesi gerekliMoralim bozuldu ya kaynanam aradı hamile değilim dedim sesi bi değişti hanı sevmedigin biriyle konuşursun ya öyle oldu sesi
Devam et Can'ım yapmaya. Sonradan da koyulaşabilir.Ben günlük ovulasyon testimi yaptım bu arada kızlar, 2. Çizgiden eser yok. Git gide silindi..
Benimki normalde de öyle konuşuyor hatta çocuk istemiyorlar bile hala boşanacağım umudu var. Takma kafana kimseyiMoralim bozuldu ya kaynanam aradı hamile değilim dedim sesi bi değişti hanı sevmedigin biriyle konuşursun ya öyle oldu sesi
Canım baksana hiç koyulaşacak gibi durmuyo valla bugün aşılama günü dahil 9. GünDevam et Can'ım yapmaya. Sonradan da koyulaşabilir.
Aynen tatlım zaten biz üzülüyoruz bir de öevre akraba faktörü allahım hepimize sabır versin.Bizi bizden başkası anlamıyorrr kızlarrr onlarada hak veriyorum herkes torunu olsun ister benimkide eğer ben onlardaysam herkesin yanında bunlarda almıyor bebek deyip duruyordu enson dediğinde dedimki sen sevmek için torun istiyorsun ben evlat istiyorum benden daha çok isteyemezsin strese sokmayın beni yaa dedimsonrada üzüldüm acaba kırdım mı diye ama o son oldu şimdi millet soruyor o benden önce vakti gelince olur diyor
Tatlım valla tersle, tersleki bir daha soramasın. Ben birkaç kez bozdum artık soramıyor. Eşimi yiyodur tahmin ediyorum ama eşim de bana bişi söylemiyor. En azından arkamdan konuşsa da duymuyorumZaten olmadığını biliyorlar nie soruyolarsa zaten olunca soylucez benim kaynana her ay soruyo adet oldunmu diye bu ayda sorarsa terslicem artk
Allah bildiği gibi yapsın ne diyim. Evlenmişsin herşey bitmiş insan evladının yuvasının dağılmasını boşanmasını ister mi yaaBenimki normalde de öyle konuşuyor hatta çocuk istemiyorlar bile hala boşanacağım umudu var. Takma kafana kimseyi
Amin Rabbim inş hepimizin yüzünü guldursun tez zamanda evlat kokusunu taddirsinAynen tatlım zaten biz üzülüyoruz bir de öevre akraba faktörü allahım hepimize sabır versin.
Ben hiç hak veremiyorum Can'ım. İnsanların yatak odasına kadar karışmak kimsenin haddi değil. Samimi olduğum biri olsa neyse ama herkes marifet sanıyor çocuk var mı yapmıyor musunuz olmuyor mu diye sormayı. En başta yalan söyleyebiliyorsun ilk 3 yıl ben de söyledim. Ama bir süre sonra kimse inanmıyor da zaten. Yalan söylemenin de bir anlamı kalmıyor.Bizi bizden başkası anlamıyorrr kızlarrr onlarada hak veriyorum herkes torunu olsun ister benimkide eğer ben onlardaysam herkesin yanında bunlarda almıyor bebek deyip duruyordu enson dediğinde dedimki sen sevmek için torun istiyorsun ben evlat istiyorum benden daha çok isteyemezsin strese sokmayın beni yaa dedimsonrada üzüldüm acaba kırdım mı diye ama o son oldu şimdi millet soruyor o benden önce vakti gelince olur diyor
Ya ne bileyim kuzum umutlanıyorum işte. Bari size sevinelim.Canım baksana hiç koyulaşacak gibi durmuyo valla bugün aşılama günü dahil 9. Gün
İnanamıyorum yaaa. Nasıl sorabilir?Zaten olmadığını biliyorlar nie soruyolarsa zaten olunca soylucez benim kaynana her ay soruyo adet oldunmu diye bu ayda sorarsa terslicem artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?