Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım. Arkadan ilişkiyede çok inanç var ters olanlar tarafından. Herkesin umudu bi inanç yaratıyor tabi.
canım hiç takma çünkü benim ablamında rahim tersliği vardı 2 tane evladı var şuan ikiside üniversiteye gidiyorlar hemde tedavisiz olmuştu o yüzden dikkatimi çekmişti senin durumun sana moral olsun diye sordum ve bu bilgiyi vermek de istedim :)

Moralim bozuldu ya kaynanam aradı hamile değilim dedim sesi bi değişti hanı sevmedigin biriyle konuşursun ya öyle oldu sesi
Allah'a nasıl hesap vereceğini düşünsün böyle davrandığı için.
Bilemem belki o da üzülmüştür senin gibi.
Senin durumun net değil hem. Sanki dün kan testini sen yaptın. Benden beter olumsuzluğa düştün.
Ben de toparlayamıyorum kendimi. Sabahtan beri ataklar halinde ağlıyorum. Uyuyorum. Başım çatlıyor ağrıdan.

Canım bide benim eşim tek erkek babasida yok dört gözle bekliyolar ben onlara bisey diyemem ama insanın morali bozuluyo

Moralim bozuldu ya kaynanam aradı hamile değilim dedim sesi bi değişti hanı sevmedigin biriyle konuşursun ya öyle oldu sesi
Aman boşver canım yaa halden anmalayan insanlar. Ben kayınvalidemlere hiç tedavilerimi fln söylemiyorum bile. Oğlunuz çocuk istemiyor onla konuşun diyorum sıkıştırdıklarında. Sanki sen üzülmüyorsun da bi de trip atıyor. Günahını da almak istemiyorum o da üzülmüştür de sana belli etmemesi gerekli

Bizi bizden başkası anlamıyorrr kızlarrr onlarada hak veriyorum herkes torunu olsun ister benimkide eğer ben onlardaysam herkesin yanında bunlarda almıyor bebek deyip duruyordu enson dediğinde dedimki sen sevmek için torun istiyorsun ben evlat istiyorum benden daha çok isteyemezsin strese sokmayın beni yaa dedim sonrada üzüldüm acaba kırdım mı diye ama o son oldu şimdi millet soruyor o benden önce vakti gelince olur diyor

Zaten olmadığını biliyorlar nie soruyolarsa zaten olunca soylucez benim kaynana her ay soruyo adet oldunmu diye bu ayda sorarsa terslicem artk

Aynen tatlım zaten biz üzülüyoruz bir de öevre akraba faktörü allahım hepimize sabır versin.

Zaten olmadığını biliyorlar nie soruyolarsa zaten olunca soylucez benim kaynana her ay soruyo adet oldunmu diye bu ayda sorarsa terslicem artk
Tatlım valla tersle, tersleki bir daha soramasın. Ben birkaç kez bozdum artık soramıyor. Eşimi yiyodur tahmin ediyorum ama eşim de bana bişi söylemiyor. En azından arkamdan konuşsa da duymuyorum

Ben hiç hak veremiyorum Can'ım. İnsanların yatak odasına kadar karışmak kimsenin haddi değil. Samimi olduğum biri olsa neyse ama herkes marifet sanıyor çocuk var mı yapmıyor musunuz olmuyor mu diye sormayı. En başta yalan söyleyebiliyorsun ilk 3 yıl ben de söyledim. Ama bir süre sonra kimse inanmıyor da zaten. Yalan söylemenin de bir anlamı kalmıyor.
Yeni tanıştığın biri bile önce "evli misin" sonra "ne kadardır evlisin " diyor. Aha o an diyorum geliyor bomba soru. " çocuk var mı?"
Çünkü toplumumuzda 4-5 sene çocuk yapmamak rastlanır bişey değil. Ama kısırlık bu kadar yaygınken. Herkesin bir yakını bu durumdayken insanların kurcalamasına tahammül edemiyorum ben artık.

Canım baksana hiç koyulaşacak gibi durmuyo valla bugün aşılama günü dahil 9. Gün
Ya ne bileyim kuzum umutlanıyorum işte. Bari size sevinelim.

İnanamıyorum yaaa. Nasıl sorabilir?
Benim kayınvalidem hiç sormaz. Ne bebeği ne adetimi. Gerçi zamanın da eltime o da yapmış biraz. Sanırım şimdi torun çok olduğundan önemsemiyor.
Bence de tersle Can'ım. ne kadar ayıp bir şey ya.

Ben eğer Allah nasip ederde hamile kalırsam kimseye sormicam onlar yardım amaçlı birseyler sorarsa fikir vericem çünkü hep aynı sorular insan bunaliyor kendi ailem hiç sormaz ama öbür taraf ve çevre hep sorar birde 1 düşük varya ee oluyo işte niye yapmiyorsunuz diyorlar olsa olcak zaten iyiki varsınız da dertlesebiliyoruz Allah tez zamanda hepimize tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim biliyor sebebini birgün vericek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…