• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Catlatma ignesiylr mi peki catlamasini sagladiniz? Kac gun oldu catlamadan beri?
Adetin 5. Günü klomen kullanmaya basladim sonra adet bittikten 4 gün sonra muayene oldum yumurtalar catlamamisti ovitrelle igne vuruldum catlamasi icin 36 saat sonra da asilama oldu. Suan asilamamin 8. Günü igneyi vurulalida 10 gün olmuş oluyo

Adetin 5. Günü klomen kullanmaya basladim sonra adet bittikten 4 gün sonra muayene oldum yumurtalar catlamamisti ovitrelle igne vuruldum catlamasi icin 36 saat sonra da asilama oldu. Suan asilamamin 8. Günü igneyi vurulalida 10 gün olmuş oluyo
Benim de igne vurulali 11 gun, asilamadan beri de 9 gun oldu. Ben de bebek istiyorum artik yaaaa yas kemale erdi, zaman gectikce bunaliyorum artik

Rabbim aratmasın gercekten beklemek zor..ben evleneli 4 yil bitti ve 28 yasindayim bende istiyorum artik sen kac yasindasin canim
Ben de 30 yas. 2 senedir ugrasiyoruz biz de olsun olsun diye. Ben olsun diye ugrastikca olmuyo sanki. Esim de diyo cok takiyosin diye. Hep aklimda cunku. Ama cok uzuluyorum. Siz daha ne bekliyosunuz hala diye soranlar cogaldikca icim gidiyo

arkadaslar, asilamamin 11. gunu olacak neredeyse ama sol kasigimda ara ara giren ağrı var. yumurtalardan biri kiste donusmus olabilir mi. boyle bisey yasayan oldu mu aranizda bu agri nedir.

Ben de 30 yas. 2 senedir ugrasiyoruz biz de olsun olsun diye. Ben olsun diye ugrastikca olmuyo sanki. Esim de diyo cok takiyosin diye. Hep aklimda cunku. Ama cok uzuluyorum. Siz daha ne bekliyosunuz hala diye soranlar cogaldikca icim gidiyo
Güzel haberlerinizi bekliyoruz, kaçıncı aşılama işleminiz?

arkadaslar, asilamamin 11. gunu olacak neredeyse ama sol kasigimda ara ara giren ağrı var. yumurtalardan biri kiste donusmus olabilir mi. boyle bisey yasayan oldu mu aranizda bu agri nedir.
İnşallah tutmuştur, umutla bekleyen herkes buradan hamile olduğunun haberini yazsın diye ümitle bekliyorum

Yaa inanki en kızdığım şey bu. Kıme ne. boşver takmamaya calis. Bende senin gibiydim Doktorum sen stres yapip yumurtlamani bozuyosun demisti. Kafamız rahat olunca olacak insallahda yapabilsek...

soranlara bir sekilde firsat vermemeyi deneyin gecistirin. onlarin yaptigi stres bile yeter. hep oluyo boyle meraklilar

insallah senin guzel haberini de aliriz bir an once. benim bu asilamadan pek umidim kalmadi, bu agrilar hic hayra alamet gelmiyo bana.
Umudunu kaybetme hiç. her şeyin hayırlısı tabii, Rabbim en güzel zamanda nasip eder mutlaka. İnşallah ağrıların sebebi bebişin tutunma çabalarındandır.

Umudunu kaybetme hiç. her şeyin hayırlısı tabii, Rabbim en güzel zamanda nasip eder mutlaka. İnşallah ağrıların sebebi bebişin tutunma çabalarındandır.
insallah canim inşallah. rabbim güzel kalbin hatirina sana ve isteyen tim arkadaslara da bir an once guzel evlatlar nasip etsin

Yaa inanki en kızdığım şey bu. Kıme ne. boşver takmamaya calis. Bende senin gibiydim Doktorum sen stres yapip yumurtlamani bozuyosun demisti. Kafamız rahat olunca olacak insallahda yapabilsek...
Benim bi de olmadikca iyice takiyorum artik. Eskiden nasilsa olur diyodum kendi kendine, sonra asilamayla olur nasilsa dedim, asilama da olmadi buyuk iht. Olmadikca daha cok panikliyorum ben, rahat olmak bu durumda o kadar zor ki benim icin. Zaten bi seye kafasini takinca o duzelmeddn rahat edemeyen biriydim, bu durum da tuz biber oluyo. Esim soguyacak artik benden diye kirkuyorum valla. Brn olsam ben de bikardim benim gibi birinden

soranlara bir sekilde firsat vermemeyi deneyin gecistirin. onlarin yaptigi stres bile yeter. hep oluyo boyle meraklilar
Kardesimin 1 ay oldu cocugu olali, o dogum yaptigindan beri o kadar cogaldi ki soran eden. Allah sana da nasip etsin dediklerinde bile iyi niyetli dilekle bile batiyo bana.
Bu arada sizin agrilar mi adet agrisi gibi? Benim klasik adetten bes alti gun once baslayan agrilarim basladi. Zaten kendi kendime yaptigim testler negatif cikiyo. Cuma
Test yaptircam iste onda da hiic umudum yok

Back
X