- 20 Ocak 2020
- 445
- 145
- 103
- Konu Sahibi Bi mucize olsun
-
Doktorum bana da aşılama sonrası 3gun üst üste birliktelik olsun dedi :) inşallah hayirli sonuçlar alalım çok heyecanliyim bi yandan da çok umutlanmak istemiyorum 2 kimyasal gebeliğim varHayırlı haberler alalım 2 haftanın sonunda inşallahDoktorumuz 3 gün ilişki olsun dedi sizede öyle bir önerileri oldu mu doktorunuzun
Değildi canm önceden çekilmiştim ama sonradan kapanırmı bilmiyorum darlık varmış sonradan olmış olabilir dedi doktorÖncesinde rahim filmi çekildiniz mi ?tüpleriniz mi kapalı acaba
Bize ilk gün olmicak ertesi gün olcak dediDoktorum bana da aşılama sonrası 3gun üst üste birliktelik olsun dedi :) inşallah hayirli sonuçlar alalım çok heyecanliyim bi yandan da çok umutlanmak istemiyorum 2 kimyasal gebeliğim var
Doğrudur canim olabilir bende de tıkanıklık vardı rahim filmi esnasında açıldı. Bide rahim dardı T şeklindeydi ameliyat oldum 4 ay önceDeğildi canm önceden çekilmiştim ama sonradan kapanırmı bilmiyorum darlık varmış sonradan olmış olabilir dedi doktor
Evet banada öyle dedi ertesi 3 günBize ilk gün olmicak ertesi gün olcak dedi
Ilac olarak ne verdi. Bana progestan verdi fitil bide bende pıhtılaşmaya yatkınlık var kan sulandırıcı da vermedi kullanmam gerekiyor mu diye de sormayı unuttum. Pazartesi günü çağırdı adetin 21.günü progesteron tahlili yapacakBize ilk gün olmicak ertesi gün olcak dedi
Tabi takip eden 3 gun devam dedi canımHayırlı haberler alalım 2 haftanın sonunda inşallahDoktorumuz 3 gün ilişki olsun dedi sizede öyle bir önerileri oldu mu doktorunuzun
Baban sadece folik asit ve süt hormonum yüksek olduğu için bi ilaç verdiIlac olarak ne verdi. Bana progestan verdi fitil bide bende pıhtılaşmaya yatkınlık var kan sulandırıcı da vermedi kullanmam gerekiyor mu diye de sormayı unuttum. Pazartesi günü çağırdı adetin 21.günü progesteron tahlili yapacak
Bununla ilgili doktor size farklı bişey dedimi veba işlem sırasında adetlerin sancılı oluyormu dedi bide tabi olmaz çocuk çok dar dediğini hatırlıyorumAynen benimde islem sirasinda acti ve asiri canim acidi
Benimde bu 2. Canım rabbbim uğrunda yandırıp uğrunda yakmasın inşallah hepimizin yüze gülecekİki kez oldum negatif canim umarim senin sonucun guzel olur
Selam canım bende 3 aşılama süreci geçirdim devlette ama malesef gebelik elde edemedim tüp bebeğe geçildi artık Allah'tan hayırlısıKızlar aşılanan yaptıranlar buraya tecrübelerini yazabilirim dertleşelim
Yok canım can acitacak bir durum yokKızlar aşılama can acıtıyor mu?
Aynen canım benimde öyle oldu doktor işlem sırasında
Hayir bana hic bisi demedi ayrica bugun hastalandim ama bekliyordum islem sirasinda doktor tutmayinca rahim filmi cekelim dedi cunku daha bastan umudum yoktuBununla ilgili doktor size farklı bişey dedimi veba işlem sırasında adetlerin sancılı oluyormu dedi bide tabi olmaz çocuk çok dar dediğini hatırlıyorum
Hayir bana hic bisi demedi ayrica bugun hastalandim ama bekliyordum islem sirasinda doktor tutmayinca rahim filmi cekelim dedi cunku daha bastan umudum yoktu
İnsallah sen guzel haber alirsin canimBende bekliyorum bakalım canm belli olur 3 güne
Artık benimde o yol görünüyo canm bu sefer de olmazsa zaten aşılama bi formaliteSelam canım bende 3 aşılama süreci geçirdim devlette ama malesef gebelik elde edemedim tüp bebeğe geçildi artık Allah'tan hayırlısı
Hakkında hayirlisi olsun cnm kacinci gunundesinBenimde bu 2. Canım rabbbim uğrunda yandırıp uğrunda yakmasın inşallah hepimizin yüze gülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?