Aşılama infertilite

Hayırlı haberler alalım 2 haftanın sonunda inşallah Doktorumuz 3 gün ilişki olsun dedi sizede öyle bir önerileri oldu mu doktorunuzun
Doktorum bana da aşılama sonrası 3gun üst üste birliktelik olsun dedi :) inşallah hayirli sonuçlar alalım çok heyecanliyim bi yandan da çok umutlanmak istemiyorum 2 kimyasal gebeliğim var

Bize ilk gün olmicak ertesi gün olcak dedi
Ilac olarak ne verdi. Bana progestan verdi fitil bide bende pıhtılaşmaya yatkınlık var kan sulandırıcı da vermedi kullanmam gerekiyor mu diye de sormayı unuttum. Pazartesi günü çağırdı adetin 21.günü progesteron tahlili yapacak

Baban sadece folik asit ve süt hormonum yüksek olduğu için bi ilaç verdi

Kızlar herkese progestan ilacını bana vermedi herkese veriyor mu ki doktorlar. bana folik aside ve coraspirine devam dedi birde vitaminlere

Aynen canım benimde öyle oldu doktor işlem sırasında

Bununla ilgili doktor size farklı bişey dedimi veba işlem sırasında adetlerin sancılı oluyormu dedi bide tabi olmaz çocuk çok dar dediğini hatırlıyorum
Hayir bana hic bisi demedi ayrica bugun hastalandim ama bekliyordum islem sirasinda doktor tutmayinca rahim filmi cekelim dedi cunku daha bastan umudum yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…