- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Bi mucize olsun
-
Öyle tabi zaten o kada çok unutlanıyor insan ama aşılama yüzünden sonra bakıyorsun bu sefer tüp bebek aynıArtık benimde o yol görünüyo canm bu sefer de olmazsa zaten aşılama bi formalite
Daha 3 gün vardı ama adet oldum canm maalesef bu defa da olmadıHakkında hayirlisi olsun cnm kacinci gunundesin
Nasip hersey canim dur biraz kafani dinle insan cok yipraniyor hastaneye gidip geldikceDaha 3 gün vardı ama adet oldum canm maalesef bu defa da olmadı
Bir ay ara vermeyi düşünüyorum şimdilikNasip hersey canim dur biraz kafani dinle insan cok yipraniyor hastaneye gidip geldikce
Hayır canım bir dk.suruyor zaten. KorkmaKızlar aşılama can acıtıyor mu?
Merhabalar2 yıldan sonra aşılama denedik ilk denemede tuttu şükür Sebepsiz infertiliteydi.. 14. Gün hcg 500
Canım valla doktor hiç tüp bebek demedi bize evet ileri hızlı sayımız düşüktü ama sizin onda da sorun yoksa bence aşılama şansınız benimkinden daha yüksek... hiç mi gebelik oluşmadı 2 senedeMerhabalar
Size doktor mu önerdi aşılamayı, yoksa kendiniz mi tercih ettiniz acaba
Bizimde 2 sene oldu ve sebepsiz infertilite
Ama sebepsiz infertilite de genelde direkt tüpe yönlendirdi bizi doktorlar
Aşılamada daha çok erkekte sperm hız problemi olanlarda başarı yüksek diyolar
Bizde karar verme aşamasındayızda
Sormak istedim
Hayırlı olsun size bu arada
Yok kuzu hiç oluşmadıCanım valla doktor hiç tüp bebek demedi bize evet ileri hızlı sayımız düşüktü ama sizin onda da sorun yoksa bence aşılama şansınız benimkinden daha yüksek... hiç mi gebelik oluşmadı 2 senede
Canım ben diyarbakır da yaptım aşılamamı şöyle ki ben de aynı senin gibi ilaçla tedavi gördüm olmadı hatta tüpe geçelim vakit kaybı olmasın dedim ama doktorum aşılama için olumlu konuştu ben normal ilişki gibi dedim hayır dedi 2 kat daha fazla şansın var dedi bi umut yaptırdım asla tüp bebek demedi ki doktorum tüp bebek uzmanı... 2 yumurtam oluştu ikiz gebeyim şu an 3 bin tl gitti ilaçlarla beraber özel hastene bu arada tüpte 20 den az gitmiyor nasip kısmet işi ama ben aşılamayı öneriyorum yine de sen bilirsin tabiiYok kuzu hiç oluşmadı
2 senelik evliyim zaten, hiç korunmadık
Bi ay klomen iki ay femara kullandım çatlatma iğnesi ile beraber
Onlardada yumurta gelişti ama yine olmadı genelik
En son eylülde kullanmıstım işte
Aralığa kadar ara verdik, aralık reglinde aşılama yada tüp bebek işlemlerine başlayalım dedik ama dediğim gibi genelde tüp bebek öneriyorlar
Yumurtlamada bi problem yok, spermdede bi sıkıntı yok doğal yolla denemenizle bizim aşılama ile denememizin bi farkı yok diyolar
Direkt tüp mü denesek yoksa aşılamayıda bi değerlendirsek mi ne yapsak karar veremedik
Sen hangi ildesin bu arada, istanbuldaysan nerde yaptırdın aşılamanı özel olmazsa
Bazı yerlerde 2 3 aşılama fiyatı bi tüp bebek fiyatı gibi, benim konustuğum yerde en azından
O yüzden de aşılama denemek maddi külfet gibi geliyor, çünkü bi kere denesem eminim ikinciyide denemek isticem tüp bebekte devlet desteğinden faydalanmak için
Kafam çok karısık
Bazı yerler çok pahalı oluyor kuzuCanım ben diyarbakır da yaptım aşılamamı şöyle ki ben de aynı senin gibi ilaçla tedavi gördüm olmadı hatta tüpe geçelim vakit kaybı olmasın dedim ama doktorum aşılama için olumlu konuştu ben normal ilişki gibi dedim hayır dedi 2 kat daha fazla şansın var dedi bi umut yaptırdım asla tüp bebek demedi ki doktorum tüp bebek uzmanı... 2 yumurtam oluştu ikiz gebeyim şu an 3 bin tl gitti ilaçlarla beraber özel hastene bu arada tüpte 20 den az gitmiyor nasip kısmet işi ama ben aşılamayı öneriyorum yine de sen bilirsin tabii
Teşekkürler canım benim gittiğim yer de buranın en pahalısı bu aradaBazı yerler çok pahalı oluyor kuzu
Senin yine uyguna gelmiş
Bende biraz daha araştırim bakalım
Sonrs karar vericez artık
Teşekkürler cevapladığın içinde
Tekrar hayırlı olsun
Merhaba benimde 11. Günü kasık ağrılarım var senin yazını gördüm galiba tutmamış benimde öyle muhtemelen adet olucam onun sancısı. Doktorun keşke önce rahim filmi çekseymiş genelde prosedür böyledir bunu yazmak istedim sana belki bir bildiğin vardır ama iyi bi doktor mu emin ol demek istedimİnsallah sen guzel haber alirsin canim
Cok arastirip gittim ama bende asilamadan sonra emin olamadim yeni doktor arastirmaya basladik ama 2-3 ay ara verecem psikolojim bozuldu insallah seninki tutarMerhaba benimde 11. Günü kasık ağrılarım var senin yazını gördüm galiba tutmamış benimde öyle muhtemelen adet olucam onun sancısı. Doktorun keşke önce rahim filmi çekseymiş genelde prosedür böyledir bunu yazmak istedim sana belki bir bildiğin vardır ama iyi bi doktor mu emin ol demek istedim
Benimde üçüncü aşılamam sen önce rahim filmi çektir bence ondan sonra beklemeye başla çünkü o zaman gebe kalma ihtimalide artıyor tüpler temizlendiği için hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCok arastirip gittim ama bende asilamadan sonra emin olamadim yeni doktor arastirmaya basladik ama 2-3 ay ara verecem psikolojim bozuldu insallah seninki tutar
Ben de Ekim ayının 27 sinde yaptırdım. Sonucu bekliyorumKızlar aşılanan yaptıranlar buraya tecrübelerini yazabilirim dertleşelim
Kızlar aşılanan yaptıranlar buraya tecrübelerini yazabilirim dertleşelim4 yıldır bekliyordum…Arkadaşlar 22 ekimde aşılama yaptırdım, test için sabırsızdım 28 ekimde test yaptım ve negatif çıktı. Halbuki doktorum 5 kasımda kan tahlili ver demişti. Umutsuzluk kaplamıştı ama 5 kasımda kan tahlilinde pozitif sonucu görünce mutluluktan elim ayağım kesildi. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve inanın. Onunla konuşun, onu sevin…ve doktorunuza güvenin. Allah hepinizin umutla beklediği günü aydınlığa çıkarsın.
Olumsuz etkilemek istemem sizi ana kesinlikle bir kaç farklı doktora gidin. Ben 4. Doktorda doğru kararı verdiğimi anladım. İlk günden itibaren yaşın küçük (30 yaşım) ve sebepsiz gebelikte direk tüp uygulamam sana dedi. Hemen klomen tedavisine başladık, çatlatmadan sonra aşılayama gidemedim o süreçte kayınvalidem rahatsızlanmıştı. Bir sonraki döngümde de gonalf iğne ve Progestan fitil desteğine başladık ve şu an gebeyim. Kesinlikle umudunu kaybetme. Bebeğim yokken bu sayfaya üyelik bile açmadan girip çıkıyordum, umudum yoktu. Dün bebeğimizin haberini aldık ve hemen akşam üyelik açtım. Umut olmak istedim. Lütfen hayal kurun ve peşinden koşun.Merhabalar
Size doktor mu önerdi aşılamayı, yoksa kendiniz mi tercih ettiniz acaba
Bizimde 2 sene oldu ve sebepsiz infertilite
Ama sebepsiz infertilite de genelde direkt tüpe yönlendirdi bizi doktorlar
Aşılamada daha çok erkekte sperm hız problemi olanlarda başarı yüksek diyolar
Bizde karar verme aşamasındayızda
Sormak istedim
Hayırlı olsun size bu arada
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizlerede dua edin lütfenOlumsuz etkilemek istemem sizi ana kesinlikle bir kaç farklı doktora gidin. Ben 4. Doktorda doğru kararı verdiğimi anladım. İlk günden itibaren yaşın küçük (30 yaşım) ve sebepsiz gebelikte direk tüp uygulamam sana dedi. Hemen klomen tedavisine başladık, çatlatmadan sonra aşılayama gidemedim o süreçte kayınvalidem rahatsızlanmıştı. Bir sonraki döngümde de gonalf iğne ve Progestan fitil desteğine başladık ve şu an gebeyim. Kesinlikle umudunu kaybetme. Bebeğim yokken bu sayfaya üyelik bile açmadan girip çıkıyordum, umudum yoktu. Dün bebeğimizin haberini aldık ve hemen akşam üyelik açtım. Umut olmak istedim. Lütfen hayal kurun ve peşinden koşun.
Saol kuzumOlumsuz etkilemek istemem sizi ana kesinlikle bir kaç farklı doktora gidin. Ben 4. Doktorda doğru kararı verdiğimi anladım. İlk günden itibaren yaşın küçük (30 yaşım) ve sebepsiz gebelikte direk tüp uygulamam sana dedi. Hemen klomen tedavisine başladık, çatlatmadan sonra aşılayama gidemedim o süreçte kayınvalidem rahatsızlanmıştı. Bir sonraki döngümde de gonalf iğne ve Progestan fitil desteğine başladık ve şu an gebeyim. Kesinlikle umudunu kaybetme. Bebeğim yokken bu sayfaya üyelik bile açmadan girip çıkıyordum, umudum yoktu. Dün bebeğimizin haberini aldık ve hemen akşam üyelik açtım. Umut olmak istedim. Lütfen hayal kurun ve peşinden koşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?