- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İnşallah:)Aynı gün sizde ozaman inşallah hayırlı bir şekilde olur
Ya benim araya hafta sonu girdiginden mecburiyetten bu şekilde oldu. Zaten nasipte varsa her türlü olur.Cnm sıkıntı olsa dr iptal ederdi zaten sen sıkıntı yapma kendine
Aynen cnm hakkımızda hayirlisi insallahYa benim araya hafta sonu girdiginden mecburiyetten bu şekilde oldu. Zaten nasipte varsa her türlü olur.
Sizlerinde ağrısı oldu mu? Ben aşılama iğnesini yaptıktan 1 gün sonra baya kustum çok ilginç. Crınone jel kullanıyorum hala. Ve karnım ara ara sancılanıyor.Aynen cnm hakkımızda hayirlisi insallah
Bana jel vermedi. Ve bir sıkıntı yaşamadım hiçSizlerinde ağrısı oldu mu? Ben aşılama iğnesini yaptıktan 1 gün sonra baya kustum çok ilginç. Crınone jel kullanıyorum hala. Ve karnım ara ara sancılanıyor.
het doktor farklı demekki. Benim midem ve bünyem çok hassas hemen tepki veriyor. Yapı demekkiBana jel vermedi. Ve bir sıkıntı yaşamadım hiç
Evet aynenEvet bence de iğneli mantıklı bana hiç ağızdan ilaç vermedi direk iğne ile başladık. İnşallah 3. Ye gerek kalmaz. Ama benim doktor ma
het doktor farklı demekki. Benim midem ve bünyem çok hassas hemen tepki veriyor. Yapı demekki
Çatlatma iğnesi yaptım 2. Gun aşılama için hastaneye giderken yol boyu kustum bende zaten çatlama iğnesi bhcg içerdiğinden böyle olması normal diye biliyorumSizlerinde ağrısı oldu mu? Ben aşılama iğnesini yaptıktan 1 gün sonra baya kustum çok ilginç. Crınone jel kullanıyorum hala. Ve karnım ara ara sancılanıyor.
Evet canım beni mahvetti ve birde şişirdi beni. Allahtan şuan indi şişlikler.Çatlatma iğnesi yaptım 2. Gun aşılama için hastaneye giderken yol boyu kustum bende zaten çatlama iğnesi bhcg içerdiğinden böyle olması normal diye biliyorum
Bende kullanıyorum jel tüm bu ağrılar göğüs hassasiyeti mide ve bağırsak sorunları bu jel den oluyi r zaten protestan içeriyor çünkü yan etkileri bunlar
Sizin yaş kaçEvet aynen
Bend e şişlik hala devam ediyor ya hele göğüslerim patlayacak gibiEvet canım beni mahvetti ve birde şişirdi beni. Allahtan şuan indi şişlikler.
İnşallah bir daha gerek kalmaz yapmamıza. Kadın olmak çok zor.Bende hem hap hemde iğne kullandım hatta çatlama iğnesi 2 adet yaptım.
Sizde sıkıntı nedir peki? Sebepsiz miBend e şişlik hala devam ediyor ya hele göğüslerim patlayacak gibi
Aynen cnm ya kadınlık zor gerçekten allah yardımcımız olsun bizim sorunumuz yok eşimde sıkıntı yok benim tüm testler normal cıktı hsg kan tahlilleri falan dr hafif pko var dedi yumurtalarım biraz yavaş büyüyor adetlerim düzensiz ı yüzden ama normal yolla gene kalmana engel değil dedi o yüzden kendiligindne olur diye 2 yıl bekledik ama yaş oldu 30 artık işi hizlamdiralm dedik ve aşılamaya basladikİnşallah bir daha gerek kalmaz yapmamıza. Kadın olmak çok zor.
Yaşın büyük değil stres yapma. Olur canım. Bence çok kafaya takarsan olmuyor olumlu düşün.pko ile hemde hiç gebelik düşünmediği anda arkadaşımın bebeği oldu. İnşallah hayırlısı ile olur.Aynen cnm ya kadınlık zor gerçekten allah yardımcımız olsun bizim sorunumuz yok eşimde sıkıntı yok benim tüm testler normal cıktı hsg kan tahlilleri falan dr hafif pko var dedi yumurtalarım biraz yavaş büyüyor adetlerim düzensiz ı yüzden ama normal yolla gene kalmana engel değil dedi o yüzden kendiligindne olur diye 2 yıl bekledik ama yaş oldu 30 artık işi hizlamdiralm dedik ve aşılamaya basladik
Amin ıns saolYaşın büyük değil stres yapma. Olur canım. Bence çok kafaya takarsan olmuyor olumlu düşün.pko ile hemde hiç gebelik düşünmediği anda arkadaşımın bebeği oldu. İnşallah hayırlısı ile olur.
Benim yaş 29 canım seninSizin yaş kaç
33Benim yaş 29 canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?