- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Aşılama ve devamındaki 2 gün ilişki dedi. Jel kullanıyorum vajinadanZaten herşey çok iyi dedi canım problem yok ama işte insan yinede tereddüt eriyo malum birde ikinci aşılama olunca işte panik çoğalıyo, size önerdimi doktor ilişki? Progestan kullanıyomusun?
Bizede aynısını söyledi aşılama günü ve ertesi gün ilişki önerdi sonra serbest dedi progestan banada agızdan alınan tablet yazdı pazar başlıycam inşallahAşılama ve devamındaki 2 gün ilişki dedi. Jel kullanıyorum vajinadan
İkiside aynı görevi görüyo canım.Bizede aynısını söyledi aşılama günü ve ertesi gün ilişki önerdi sonra serbest dedi progestan banada agızdan alınan tablet yazdı pazar başlıycam inşallah
Belirti falan varmı durumlar ne canımİkiside aynı görevi görüyo canım.
Hiç belirti yok canım. Değişik hiç bişey yok malesef :)Belirti falan varmı durumlar ne canım
Senden umutluyum içimden bi his tutmuş diyo canım hadi inşallahhhHiç belirti yok canım. Değişik hiç bişey yok malesef :)
Canım ben hepsini denedim bi çok kez klomen +çatlatma iğnesi denedik olmadı hsg temiz çıktı baktık olacak gibi değil aşılamaya karar verdik sende durumlar neKızlar aşılamayı nezaman yaptırdınız. Önce bi yumurta çatlatma ve normal ilişki deneyipmi aşılama yaptırdınız yoksa sperm az vs diye direk aşılamamı yaptırdınz. Nekdr denemeden sonra karar verdiniz
İnşallah canım inşallah öyledir de bi daha uğraşmam. Hepimizin olsun inşallahSenden umutluyum içimden bi his tutmuş diyo canım hadi inşallahhh
7 aydr istiyorum. Üst üste iki kez kimyasal oldu. 4aydr olmuyo. Hiçbi tedavi almadımCanım ben hepsini denedim bi çok kez klomen +çatlatma iğnesi denedik olmadı hsg temiz çıktı baktık olacak gibi değil aşılamaya karar verdik sende durumlar ne
Öncelikle kendine düzgün bi doktor ayarla ve sürekli onun hastası ol seni takibe alsın canım sonrasında zaten yönlendirir o seni7 aydr istiyorum. Üst üste iki kez kimyasal oldu. 4aydr olmuyo. Hiçbi tedavi almadım
İnşallah canım sağlıkla hayırlısıyla pozitifleri görürde annelik duygusunu bizde yaşarız inşallahİnşallah canım inşallah öyledir de bi daha uğraşmam. Hepimizin olsun inşallah
İyiyim canım. Hiç belirti yok ya. Hamileysem eğer belirtisiz hamilelik olacak :)Kontes001 canım nbr nasıl gidiyo varmı belirti falan değişik bişeyler?
Az kaldı hadi inşallah güzel haberle dönİyiyim canım. Hiç belirti yok ya. Hamileysem eğer belirtisiz hamilelik olacak :)
İnşallah canım inşallah.Az kaldı hadi inşallah güzel haberle dönbenim yolum daha uzun :)
Canım nbr yarın test yapmayı düşünüyomusun merak ediyorum sonucunuİnşallah canım inşallah.
Size söylemeyi unutmuşum yaptım canım :)Canım nbr yarın test yapmayı düşünüyomusun merak ediyorum sonucunu
Canım kaçıncı günde yaptın bu testiniSize söylemeyi unutmuşum yaptım canım :)
Çatlatma iğnesinden sonra 13. günCanım kaçıncı günde yaptın bu testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?