Asilama mi tup bebek mi

Blackjedi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
10
1
6
35
Arkadaslar iki senelik evliyim.bebek istiyoruz ama olmuyor.klomen vs denedim sonuc alamadik.doktorum artik asilama diyor ama esimin doktoru da tup bebek yaptirin diyor.esimin testlerinde de benimkinde de sorun yok.ne onerirsiniz.daha garanti bi yol oldugu icin tup bebek mi yoksa asilama mi yaptirayim.

Tüp bebek yaptırınca kesin tutacak diye bşy yok cnm hani oda bi olasılık .. bence en azından 1kere aşılama denemelisin.. aşılama ile hamile kalanda çok ... tüp bebek hem maddi hem manevi zor .. bence aşılama yaptır olmazsa tüp bebek denersin

canım 3 aydır tedavi görüyoruz herşey normal dedi doktorumuz aşılama yapalım dedi ama 2 defa aşılama yaptırmama rağmen sonuç negatif şimdi tüp bebeğe başladım keşke hiç aşılama yaptırmasaydım diyorum şimdi 2 ayda aşılama için 5000 TL paramız gitti bi tüp bebek maliyetine geldi neredeyse ama aşılama ile de hamile kalan çok diye denemek istedik fakat şimdi şimdi iyice anlıyorum ki aşılama gerçekten doktorların dediği gibi %10 ihtimalle başarı sağlıyor

Sebepsiz ınfertılıtede asılama klomen basarı getırmıyor.
Cok nadır pozıtıf.
Sahsen ilk tedavım tup bebektı 2yıldır hıc gebelik olusmadı hıc sorun yokken ve tup bebekle ılk gebeliğim olustu . Ben derımkı derın bır arastırma yapılsın ve tup bebek dene.

Cnm bizdede durum ayni herhngi bir sorun saptanmadi 1 yildr denedik 3 ay klomen tedavisi gordum yine olmadi. Tup bebek doktryla gorustuk sebepsiz inf tanisi koydu ve asilama onermedi yani basari sansini yuksek vermedi. Asilama deneyeceksn de devlette yaptir ozele hic para dokme. Basari sansi yuksek degil ztn. Ben hayal kirikligi yasamak istemedm tup bebege. Basladm ins olumlu olur transfer olmadm henuz.

aşılamadan da sonuç alamazsak moralimiz iyice bozulacak.cidden çok kararsızım.hangi doktora sorsak kendi yöntemini öneriyo

inşallah olumlu sonuçlanır canım.nerede yaptırdın tüp bebeği.devlette de hiç ilgilenmiyorlar.ama maddi yönden de düşününce haklısın

bana da mantıklı gelmişti ama başarı şansı az falan dediler gözüm korktu açıkcası

bana da mantıklı gelmişti ama başarı şansı az falan dediler gözüm korktu açıkcası
Eşimde sperm hiç Yok amlytt ile alınabiliyor ondan aşılama şansım hiç olmadı ama eğer olsa bikere denerdim kesinlikle nasibinde varsa bence şans düşük olsa bile olur çok tanıdığım aşılama ile hamile kaldı bence denemelisin tüp bebek zor bi süreç

sonuç aldın mı peki tüp bebekte? inşallah kalabilirsin.hangi şehirde yaptırdın tüp bebeği canım?merkez araştırıyoruz biz de

hmm anladım canım.Allah kolaylıklar versin size de.inşallah hepimize nasip olur

sonuç aldın mı peki tüp bebekte? inşallah kalabilirsin.hangi şehirde yaptırdın tüp bebeği canım?merkez araştırıyoruz biz de
Tup bebek için başladık hayırlısıyla canım bahceci umut tup bebek merkezi cem.beye gidiyorum bende uzun araştırmalar sonucu karar verdim buraya gitmeye 7 adet yumurtam toplandı 6 sı döllenmis cumartesi transfer olacak inşallah sonra beklicez işte test için allahım hayırlısını versin eğer vaktiyse gelsin artık sağlıkla.. klinikten memnunum çok ilgililer pişman olmadım açıkçası şans yüksek dediler ama önce Allah izin verecek bunlar hep vesile

Aynen öyle.bende kendimi oyle rahatlatiyorum.zamani gelince olur insallah.30 yas altina tek embriyo yapiyorlarmis dogru mu acaba.ben tup bebek yaptirirsam ikiz olsun istiyorum insallah :)

Aynen öyle.bende kendimi oyle rahatlatiyorum.zamani gelince olur insallah.30 yas altina tek embriyo yapiyorlarmis dogru mu acaba.ben tup bebek yaptirirsam ikiz olsun istiyorum insallah :)
Mrb canm oncelkle hepimiz hayirlisiyla bebislerimize kavusalm ama 2tane kotuyolr sen sadece ck istedgi syle oyle bi sart var ama isteyene koyuylr bana koymuslrdi tuttu ama dusurdum maalesef

Yok cnm 2 embriyo da koyuyorlar tabi senin sağlık durumuna göre açıkçası ben de 2 tane konulsun istiyorum henüz doktorum la konuşmadık bunu cumartesi transferim var o sabah söyleyeceğim hayırlısı olsun hakkımizda

Yasak ama koyuyolar cift embriyo. Bende iki tane istemistim koydular ama tutmadi. Embriyolog demistiki iki tane koymak sansinizi arttırmaz düşürür biri düşerse digerinide goturur. Ben yinede iki tane istedim. Ve negatif. Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Arkadslar yardmci olun lutfen bende subatin 15nde gtcm randevu aldm ilk gorusme ucretsiz sadcee knsyolar sanrm ikince gorusmede testmi yapiolar ben tek muayne olcam esim zaten olmustu baska bi yerde o olmck sadece bana muayne ne kadar alir cem celik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…