Asilama mi tup bebek mi

Mrb canm oncelkle hepimiz hayirlisiyla bebislerimize kavusalm ama 2tane kotuyolr sen sadece ck istedgi syle oyle bi sart var ama isteyene koyuylr bana koymuslrdi tuttu ama dusurdum maalesef
Bril canım sen hamile misin tebrik ederim agustos ta denemiştin değil mi negatif ti
Dondurulmuş mu denedin sonra

Bril canım sen hamile misin tebrik ederim agustos ta denemiştin değil mi negatif ti
Dondurulmuş mu denedin sonra
Hamileyim canm ck tesekkr ederm yokcanm kendiligmden kaldim o zaman kmyasalla sonuclabmsti dondurulmusa gtmeden kendiligmden kaldigmi ogrendm

Hamileyim canm ck tesekkr ederm yokcanm kendiligmden kaldim o zaman kmyasalla sonuclabmsti dondurulmusa gtmeden kendiligmden kaldigmi ogrendm
Masallah suphanallah canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin peki bi sorun varmıydı sizde sebepsiz infertilite miydi
Ben yazın tekrar dusunuyorum inş gerek kalmadan boyle bi mucize benide bulur
Bana ismen(bahar)dua edersen cok sevinirim canım

Etmezmiyim canm ederm rabbm tez zamanda nasip etsn sebepsiz inferiliteydi canm 2 donduurulmusum vardi once subat dedim sonra haziran dedk bi baktik hamileym hemde adet gunum gelmedn ogrendm rabbm isteyen herkese nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…