- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
Canım hepimizin zamanı var. Forumda bizlerle yazışan ve şuanda çocukları olan bir sürü kişi var. Rabbim inşallah bizlere de nasip edecek. Şimdiden hayırlı olsun tedavin.. Aşılama için rahim filmi şart. ben Koru hastanesinde anestezili çektirdim. Bugün 4. günüm benimde.. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.. 4 yapraklı yonca buldum, belki de bir işarettir :)))
üzülme canım. Tedbir senden Taktir Allahtan. parayla alınacak bir şey olsa alırdık.. Demek ki olmaması hayırlı. üzülme canım.. İnşallah bizimde olur.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın,beklemek çok zor bilirim..benimde yarın film çekilecek bakalım nasıl olacak.. benden sonra evlenen herkezin cocugu oldu görünce çok üzülüyorum artık
Bu ay adet olursam ben de rahim filmi cektirecegim, cok agrili oldugunu söylüyorlar, anestezili cektirmek istiyorum. Bir arkadas pendik bolge hastanesinde anestezili cektirdigini soylemisti, orasi bana cok yakin ben de oraya giderim, zarari yoktur demi anestezili olmasinin?
hayırlı olsun canım... İnşalllah güzel haberleri alacağız :)canım bende 06.09.2014 saat 11.20 de aşılamamı oldum 20 sinde sonuç alıcam beklemedeyim. inşallah hayırlısı olur
Canım kasık ağrı var mı benim hiç geçmedi 4.günüm bugün09/09/2014 - Aşılamanın 6. günü.
dayanamadım gebelik testi yaptım. Çatlama iğnesinin etkisi henüz geçmemiş. 2. çizgi silik ama var.. İnşallah bu çizginin gerçeğini de göreceğim..
Canım kasık ağrı var mı benim hiç geçmedi 4.günüm bugün
Benimde sağda iki tane ağrı zaman zaman değişiyor. Evet canım önce senden gelicek hayırlı haber :) bende başladım işe dün gittim bugün öğleden sonra rapor aldım bu hafta evdeyimbelli bir kasık ağrım yok. Dün yağmurda çok üşüdüm eve gittiğimde ısınamadım ve sabaha kadar belim ağrıdı. benim sol tarafımda yumurta gelişti ama bazen sağ tarafımda ağrı oldu. İşe de başladım zaman hızlı geçsin diye. Evde zamanı geçiremedim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Aramızda 2 gün var.. İnşallah güzel haberleri alırız
Benimde sağda iki tane ağrı zaman zaman değişiyor. Evet canım önce senden gelicek hayırlı haber :) bende başladım işe dün gittim bugün öğleden sonra rapor aldım bu hafta evdeyim
300 milyon mu??? Normalde ne kadardı ki yıkanınca 300 milyon olabiliyor :) Maşallah canım.. 2 yumurta 300 milyon sperm varsa olasılık çok yüksek. Maşallahh. 1,5 milyon du bizim yıkanan ve enjekte edilen sperm.Sağol Canımmm :) inşallah gönlümüze göre olur canım 300 milyon
Canım herşey çok yolundaydı Doktorum da Allah isterse olur dedi. Kısmet herşey kasık ağrılarım ara ara devam ediyor ama dünden beri akışına bıraktım bu ilk denememdi olmazsa elden ne gelir. Korkma canım kısmetimizde varsa zaten olur. Olmazsa da devam edicez yılmak yok anne olucazzzzzzzz:)
canım tabiki üzülmicez az önce eşimle de konuştuk olmazsa demekki Rabbim istememiş vardır bir bildiği O bizi bizden daha çok düşünür. inşallah nasip olur bize de. crinone %8 kullanıyorum ben sana da verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?