AŞILAMA NASIL YAPILIR - ETLIK ZUBEYDE HANIM HASTANESI

anladım tatlım olsun inatçıdır belki tutunmuştur o zaten ilk buluşma anında oluyor canım normal hamile kalanları düşünsene çoğu hiç yatmıyor ama oluyor inşallah tutunmuştur

anladım tatlım olsun inatçıdır belki tutunmuştur o zaten ilk buluşma anında oluyor canım normal hamile kalanları düşünsene çoğu hiç yatmıyor ama oluyor inşallah tutunmuştur

her şey nasip.. Eğer olacağı varsa dediğin gibi yatmakla kalkmakla alakası yok. Aşılamadan sonraki gün başlamak üzere gün aşırı ilişki önerdiler , sana da söylediler mi?

canım ben c.tesi yaptırdım p.tesi önerdiler

ertesi gün yapılması bana da mantıklı gelmedi zaten aşılamada gönderdikleri spermler minimum 3 gün yaşıyor. Regle 3 -4 gün kalana kadar gün aşırı devam edeceğiz. Haftaya Salı günü benimki perşembe günü de senin sonucun belli olur sanırım

canım 6 eylül ama kullandığım ilaçta 15 günlüktü zaten o gün bitiyor 20 sinde gel dedi dr um daha garanti herhalde bilmiyom ki

10/10/2014
ayaklarım çok üşüyor. Isınmak bilmiyor. Bugün saat sekiz buçuk da erkenden uyudum. Ayaklarıma sıcak su torbası yapıp öyle yattım. Dün test de yaptım. Çatlama iğnesinin etkisi kaç gün devam ediyor merak ediyorum. Çooooook silik bir çizgi çıktı, görmekte zorlandım. Galiba beta hcg değeri şuanda 5-7 arasında olmalı. Rabbim bu çizginin koyulaşmasını nasip etsin..

11/11/2014
Geçen hafta bu saatlerde hastanede aşılama için sıramı bekliyordum. bugün tam 1 hafta oldu.. Belirtim yok. Ağrım yok.. Sadece sırt ağrım var ama bunun sebebi bebek değildir sanmıyorum. 12. gün kan vermeye gitmeyeceğim. 14. güne kadar bekleyeceğim. Allahım yardımcımız olsun, bu süreci beklemek çok zor.

canım ben çok kötüyüm öksürüyorum sürekli ve ardından ne varsa çıkarıyorum. çok kötü hissediyorum muhtemelen tututanamamıştır bu kadar zorlanmaya

canım ben çok kötüyüm öksürüyorum sürekli ve ardından ne varsa çıkarıyorum. çok kötü hissediyorum muhtemelen tututanamamıştır bu kadar zorlanmaya

canımmm sakin ol..
bebek midende yada boğazında değil. Henüz tüpte ilerleyen bir hücre. Öksürükle, ıkınmayla,kusmakla zarar görmez merak etme :) İçini ferah tut, çooook geçmiş olsun

ay canım güldürdün sağol senin bugün 8. gün dimi 12. günde mi gidiceksin

:)) Gül tabiiiii canımm... evet 8. gün canım. Geçen hafta bugün transfer olmuştu. Canım doktor 12 si demişti ama ben 12 sinde gitmicem. 14 ünü beklicem. Ben geçen sene reglim 7 gün gecikmişti ve test yaptığımda hamileydim. Bir hafta sonrasına doktordan randevu almıştım. Öncesinde kan vermiştim değer 50 çıkmıştı. Doktora gideceğim gün regl oldum. Çok üzülmüştüm. O yüzden 12 sinde gitmeyip biraz daha bekleyeceğim. Regl olmazsam gideceğim.. Korkuyorummmm kuzum çoookkk :)

kıyamam canımmmm benim değer niye 50 çıkmışki anlamadım yaa ilk denemem ya saf gibiyim bi de bu hastaklık kusmaktan içim dışıma çıktı

kıyamam canımmmm benim değer niye 50 çıkmışki anlamadım yaa ilk denemem ya saf gibiyim bi de bu hastaklık kusmaktan içim dışıma çıktı

Kimyasal gebelikmiş canım. Kanda çıktı ama kese olmadan kanamam oldu canım. Kraker ye canım..

11/09/2014
Dün akşam eve geç gittim. Canım kız arkadaşımla sohbet muhabbet... O kadar çok gazım vardı ki vallaha hiç kasmadan bıraktım hepsini Çok az kasık ağrım vardı. Regl öncesi ağrılar gibi. Güzelce ılık duş aldım duamı yaptım uyudum.. Rabbim güzel haberler duymamızı nasip eğle.. 6-7 gün sonra alacağız haberlerinizi canım bebeklerim.. Sizler gelin, Anneniz size şarkılar yazacak..

12/09/2014
bugün 9. gün. İdrar testindeki 2. çizgiyi görmüyorum. çok silik. Kendini zorlar ve şekilden şekile girersen belki belli belirsiz bir gölge görebilirsin. İğnenin etkisi geçmek üzere. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah ve testimi tekrar koyulaştırır, hayırlısı ile bebeğimizi bize verir.. İğne etkisi de olsa ikinci çizgiyi görememek üzdü beni

canım idrar testi yapma biraz daha bekle kesin sonucumuzu alıcaz zaten üzme kendiniaRabbim Yar ve Yardımcımız olsun

ben galiba iyileşmicem gıcık ve kusma devam hayırlısı bakalım canım bebeklerimin haberini alırsam onlar için iyileşirim belki :) canım lütfen bi daha yapma test falan bi kaç gün sonra öğrenicez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…