AŞILAMA NASIL YAPILIR - ETLIK ZUBEYDE HANIM HASTANESI

Canımm Allahım hayırlısı ile hepimize de nasip etsin bebeklerimizi inşallah. Bir yıl erken bir süre vücut yeni alışıyor merak etme. Rabbim bekletmeden nasip eder inşallah

Evet kuzumda iste dogal yoldan korunuyorduk bu ikinci ayimiz istiyoruz bakalim allahim nasip ederse bende mutlu haberlerimi veririm canim ins hepberaber bu mutlugumuzu paylasiriz ya

İnşallah canım inancımı hiç kaybetmedim aslında ama her ay hüsrana uğramaktan çok yoruldum,sıkıldım. Hepimiz güzel haberler verelim birbirimize inşallah...

İnşallah canım inancımı hiç kaybetmedim aslında ama her ay hüsrana uğramaktan çok yoruldum,sıkıldım. Hepimiz güzel haberler verelim birbirimize inşallah...

Dur bakalım sıkılma ben 4 yıldır görüyorum o negatifi , bu sefer pozitifi göreceğim inşallah

Geç olsunda güç olmasın canımm... Rabbim inşallah seni bekletmeden hemen verir :)

Geç olsunda güç olmasın canımm... Rabbim inşallah seni bekletmeden hemen verir :)
Cnım mrhba bnd etlık zbeydde aynı anlatdgn gbı 2 tane aslama oldum ama malesf ttmadı cnkü esımı muayene ble etmdn asılama yapldı 1 ay önce ôzel doktora gtdk we doktr dvlt hstnsne gvnmeyn tüp bebege ynlenrmek ıcn yapyolar ddı we esmde 2 taraflı 2.drece warıkosel cktı 1ay oldu amelyt olali ıns bundan snra allhm yardmcmz olck bebegm glcek yanı etlık zbeyd bnım 2 senemı yedı bosu bosuna

Hayırlısı olsun canım, devlette özenmiyorlar ne yazikki. Ama form doldururken eş sperm testi istediler benden ve o değere göre aşılamaya yönlendirdiler. Herşey kısmet. İnşallah olacak, içimizi ferah tutalım

16/09/2014
bugün 3+5 günlüğüz.. Aşılamadan sonraki 13. günümüz ve idrar testimiz hala negatif.. Artık idrar testi yapmamalıyım, tabi kendime engel olmak zor. Kan vermeme kararımın hala arkasındayım. Hafta sonunu da Allahın izni ile sağ sağlim geçirince kan verelim diyoruz.. Dün akşam yine ayaklarım üşüyordu ve çok fazla gaz sorunum vardı. Gerçekten anlamıyorum bütün gün hiç birşeyim yokken neden akşamları gazım oluyor. Bu durumda bekleyiş süremizi başa sarıyorum ve önümüzde bizi bekleyen 6 gün daha var. Haydi Bismillah , Rabbim güzel haberler versin..

Canım bence artık kendini dinleme. Aslında var olmayan ama istediğin durumu yaratıyor beynin. O sebepten biraz başka işlerle uğraş başka bir uğraş bul kendine.

adet sancılarım iyice arttı bugün belim ve kasıklarım hakkımızda hayırlısı olsun...

Kzılar günaydın varmı bir gelişme bende en az sizin kadar merak ediyorum. İnşallah müjdeli haberleri alırsınız.

2 aşılama yapıldı etlikte. Biri klomenle biri de gonal f ile. İkisi de tutmadı. Şimdi Tüp bebek için tedaviye başlayacağız ve değerleri gösterdiğim TÜM doktorlar bu değerlerle aşılama tutmazdı boşuna yapılmış dedi. Boşuna kendimizi yormuşuz. Tavsiye etmiyorum bu hastaneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…