ya arkadaşlar nerdesiniz ne face si artık burda yokmusunuz anlamadım ben face de iseniz nasıl bulucam sizi:18::18:
selam kızlar mümkün olduğunca girip okumaya çalışıyorum yazılarınızı ama cevap yazmaya fırsatım yok malesef..hepiniz aklımdasınız facede grup konusu bencede çok mantıklı ben varım yani
Selam kızlar nasılsınız bugun gec geldım aranıza abımı hastaneye yatırmıslar dun gece annem oraya gıtmıs bende bızım sut kuzunun yanındayım sanırım bı face muhabetı var cok gırmem ama benıde eklersenız sevınırım
çok haklısın.yaşamayan bilmiyor bu yorgunluğu. dün bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenmiş. henüz 7 aylık hamile. çok erken, ben istemiyordum diyor. o an müsait değildik anlatamadım yaşadığı şeyin kıymetini bilmesi gerektiğini. hala aklımda.
elbette,,çocuk diye yanıp tutuşanlar için yani bizler gibi bu tür durumda olanlar veya isteğe bağlı kürtaj olanları hayretle izlemek yada yargılayabilmek kolay oluyor da aslında leyluşum ^^
herkes için her istenenin veya istenilmeyen şeyin mutlak bir geçerli nedeni vardır ...bazen bazıları için çocuk istememek kendisi için çok daha iyidir ya da malesef ki keşke yaşanmasa bu hatalar o çocuk olmaması gereken bir çocuktur sonuçları yokluğundan daha ağırdır..ama tabi ki herşey yolunda iken çocuk geliyorsa keyfi kaprislerle onu gelmeden sonsuza yolcu etmek malesef ki sonraları düşünülemediğinden koca bir hata oluyor ama ne fayda eminim o pişmanlıklar sonradan yaşanıyordur hiç değilse arkadaşın aldırmayıp devam etmiş mutlaka kucağına aldığında İYİ Kİ SENİ DOĞURDUM DİYECEKTİR...:)) kendine ve mucizene iyi bak canım...
o artık bir tüp bebek anne adayı...
selam kızlar mümkün olduğunca girip okumaya çalışıyorum yazılarınızı ama cevap yazmaya fırsatım yok malesef..hepiniz aklımdasınız facede grup konusu bencede çok mantıklı ben varım yani
çok haklısın.yaşamayan bilmiyor bu yorgunluğu. dün bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenmiş. henüz 7 aylık hamile. çok erken, ben istemiyordum diyor. o an müsait değildik anlatamadım yaşadığı şeyin kıymetini bilmesi gerektiğini. hala aklımda.
elbette,,çocuk diye yanıp tutuşanlar için yani bizler gibi bu tür durumda olanlar veya isteğe bağlı kürtaj olanları hayretle izlemek yada yargılayabilmek kolay oluyor da aslında leyluşum ^^
herkes için her istenenin veya istenilmeyen şeyin mutlak bir geçerli nedeni vardır ...bazen bazıları için çocuk istememek kendisi için çok daha iyidir ya da malesef ki keşke yaşanmasa bu hatalar o çocuk olmaması gereken bir çocuktur sonuçları yokluğundan daha ağırdır..ama tabi ki herşey yolunda iken çocuk geliyorsa keyfi kaprislerle onu gelmeden sonsuza yolcu etmek malesef ki sonraları düşünülemediğinden koca bir hata oluyor ama ne fayda eminim o pişmanlıklar sonradan yaşanıyordur hiç değilse arkadaşın aldırmayıp devam etmiş mutlaka kucağına aldığında İYİ Kİ SENİ DOĞURDUM DİYECEKTİR...:)) kendine ve mucizene iyi bak canım...
çok haklısın masalcım. bazı durumlar var ki yakınlarımdanda biliyorum. keşke yapmasaydın çocuğu dediğim olmuştur. bu başka bişey. yeni evli. biraz daha rahat etseydim üzüntüsü ve bakabilirmiyim korkuları ile başbaşa şu an. ama içinde kıpırtıları hissettiği an unutacaktır bunları. benim face fikrim sizleri merak etmekten, ve belki başka başka konularda paylaşımlarda bulaşbilmek adına. benim gönlümden geçen hep birlikte olmaktı.
henüz... en azından arkadaşların planı hayata geçerse şimdilik buradalar... da bugün face kullanan arkadaşlarımızdan birbirini orada ekleyip görenler bu durumu sohbetlerde paylaşınca,,topik adı ile acaba bir face grup sayfası mı açsak ordan görüşsek şeklinde bir fikir çıkmış,, olay bu.Güzel de bir fikir olabilir elbette ne de güzel olur ...ancak nasıl olur bende bilmiyorum ikiye bölünür sanki biraz da herşey... topik ,face derken karışması da olası..şahsen ben sadece buraya bakmaya devam edebilirim artık bahtıma kim kalır kim burda olursa çünkü iki yere birden dağılırsam takip güçleşir çalışınca daha zor bazen çalışırken standart işlerimde ve masa başında isem ekranı açık bırakıyorum mesela takip edebilirim diye ancak iki yere birden dikkatimi vermem güç face olayına giremem napalım burda olan olursa sohbete burdan devam yok kapanırsada üzülürüm açıkçası
çok haklısın masalcım. bazı durumlar var ki yakınlarımdanda biliyorum. keşke yapmasaydın çocuğu dediğim olmuştur. bu başka bişey. yeni evli. biraz daha rahat etseydim üzüntüsü ve bakabilirmiyim korkuları ile başbaşa şu an. ama içinde kıpırtıları hissettiği an unutacaktır bunları. benim face fikrim sizleri merak etmekten, ve belki başka başka konularda paylaşımlarda bulaşbilmek adına. benim gönlümden geçen hep birlikte olmaktı.
burada hepbirlikteyiz zaten güzel anne,, gönüllerden geçen de amaç ta bu....
merhaba masalcım nasılsın,
bu face olayında mda beni ekleyebilirsin demiş arkadaşlara.bizde birbirimizi ekledik.başka bir grup var mı yok mu haberim yok.benim için ikiside farketmez.iki tarafa da gelirim.ama herhalde buradaki paylaşımlar daha farklı .ben hiç birinizi bırakmam.çok alıştım buralara.birde ben hepinizi çok merak ediyorum.umarım birgün tanışırız.
Kizlar merhaba facebook konusunda sanirim fikir ayriliklari yasanmis,bazi arkadaslarimiz face kullanmiyor bazilari ise bu paylasimi dogru bulmuyor.aslina bakarsaniz bu paylastigimiz cocuk sahibi olabilme cabalarimizi cevremizden pek cok kisi bilmiyor ve bu platformu kullanirsak benimde icimde hep baskalari gorecekmi endisesi olacak.benim onerim paylasimlarimiza buradan devam edelim ama birbirini merak eden ve bunu paylasmak isteyen arkadaslarimiz olursada bu herkesin kendi ozeli elbette kendi aralarinda gorusebilirler.bende ekledigim arkadaslarla tanismis olmaktan ayrica cok mutlu oldugumu belirtmek isterim.hepside cok guzel insanlar emin olun.sizleri cok ama cok seviyorum iyi geceler
canım yazmıştım ama okudun mu bilmem sana mesaj,,bebeşiniz tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah tebrikler gözünüzaydın darısı başına....başımıza
o artık bir tüp bebek anne adayı...
görmedim tatlım yaa fırsat bulur bulmaz girmeye çaışıyorum..sağol güzel dileklerin için inşallah bizde bu güzel duyguları yaşıcaz en yakın zamanda..
Çok geçmiş olsun,,umarım abin en kısa zamanda sağlığına kavuşur kendine dikkat et bu arada sen de.
sagol canım benım dedıgım gıbı bu kronık bısey bebeklıgınden doktorların bıraktıgı bı hasar hemen hemen hersne olan bısey usutugu zaman hemen bagırsakları yapısıyo bana hastane yasaklandı canım abım ablam ve esm tarafından zaten buaralar cok duygusalım malum hormonlar onu oyle gorunce aglarım oda uzulur buarada face konusunda bende sen ve mda gıbı dusunuyorum burdan sohbet ıyı bence tabı ekleyıp ordanda konusalım ama burdanda kopmayalım
tahmin ettim cnm,sorun değil bir daha yazdım nasılsa onu görmüşsün önceki çoklu mesajımdı belki dikkatini çekmemiştir acele ile girip çıktıysan...sen bebeğe ayır zaman daha güzel ne olabilir ki kokusu yeter teyzesine şans uğur getirsin meleğiniz
iyi geceler canım önerim ve önerin ortak payda da konuştuğumuz gibi:)) en doğrusu da bu ..dediğin gibi sosyal paylaşım sitelerinde zaten hesabı olanlar dilediği gibi özelinden de bu yollarla görüşür konuşur haberleşir o ayrı ancak bu sitede ve bu topik te ki paylaşılan konu ve biraraya geliş amacı belli ..amaçla ilgili paylaşılanlar buradan paylaşılmalı benim de yazdıklarım ve söylemeye çalıştığım buydu .senin de aynı şekilde düşünmene sevindim tatlım ..güzel bir hafta sonu diliyorum herkese .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?