Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amün canım inşallah banada uğur getirir uğurum hepinize bulaşır..ilk günlerde zor oluyomuş bebiş bakmak öğreniyorum tecrübe kazandım valla

öyle olur güzelim ama çabucak ta geçer bu zor günler hatta ne zaman büyüdü bu kadar denir ya hep ben 14 yaşındaydım teyze olduğumda ikiz erkek yiğenlerim var şimdi 21 yaşında iki delikanlı yiğenim var annem büyüttü onları dolayısı ile de annem ablam ve ben 2.5 kg doğmuşlardı ikiside.... o küçücük bedenlere ben o yaştayken bakmıştım,, elimde büyüdüler resmen bende onlarla büyüdüm okuldan gelince formam üzerimde ayağımda sallardım doyururdum yıkardım onları çokkkk seneler geçti ama hiç unutmam o günleri şimdi boyumu aşmış yiğenlerimden biri benim gibi avukat olacak hukuk okuyor diğeri ekonomi okuyor onlarla gurur duyuyorum biri meslektaşım da olacak diye ayrı bir mutluluk tabi yetiştirmeye devam hala yani...umarım sen de yiğenin ileride büyüdüğünü bu güzel zamanlarını görürsün teyze olmak harika bir duygu :)) Anne yarısı gibi...

Çok geçmiş olsun,,umarım abin en kısa zamanda sağlığına kavuşur kendine dikkat et bu arada sen de.

vala canım sana katılıyorum ılk gunler zor olur ama sonrası cok guzel olur bende 13 yasındaydım teyze oldugumda sırtını oksaya oksaya uyuturdum hıc unutma bı gun ablamdan alıp bıze getırıyom kanguru onumde teyzenın bırı ah kızım nekadar erken anne olmusun sen boyle demıstı sımdı buyudu 14 yasında genc kız oldu ve pazartesı geldı ben yorulmıyayım dıye temızlık yaptı nasıl hosuma gıttı anlatamam Rabbım herkese annelıgı tadırsın ama teyzelıgıde nasıp etsın halada oldum ama teyzelık baska bı duygu bu arada heycandan uyuyamıyorum yarın bebısımın pıt pıtlarını duycaz nasıpse ınsallah bı aksılık cıkmaz dua edın kızlar bana

hepinizzz mışıl mışıl uyuyorsunuz..hepinize iyi uykular diliyorum.
Bense yoldayim cooook yakin dostuma tekirdaga gidiyorum..
Bebis sevmeye hasret gidermeye..
Yazilarinizi takip etmeye calistim..

Herkes kendine dikkat etsin lutfen..
Sevgiyle kalin

dün randevum vardı doktorda. allaha şükür bebiş iyiyimiş kolları bacakları oluşmaya başlıyor oyuncak bebek gibi dedi. bir ay sonraya gün verdi o zamana nasip olursa ne kadar büyür değil mi :) kalp atışını gördü dinleyebilir miyiz dedim bebeği ısıtıyor sakıncalı gerek yok gördük dedi. kan sulandırıcı iğnelere devam tabiki. akşam geç döndük eve ama uyku tutmadı sabahın köründe kalkıp dünkü mesajlarınızı okudum allahım hepinize yaşatsın bu duyguları inş. kucağımızada alıp büyütmeye başladığımızdada ayrılmayalım

mda kuzum sana katılıyorum bende.ben şahsen face hesabımı ayla önce dondurudm ve bi daha açmayacağım kullansam bile kesinlikle katılmak istemezdim çünkü tedavi gördüğümden kimsenin haberi yoktu.genede herkesin fikrine saygım var ama face olacaksa bile ben kesin olmayacağım...

Kizlar slm herkese.moralim bozuk.doktordan geliyorum.yumurtalarimda bir sorun yok gayet guzel hatta.bi tarafta 20mmlik diger tarafta 23 21 ve 18 mmlik yumoslarim var.ama doktor cok fazla enfeksiyon var dedi.bu beni cook korkuttu.bu engel olur mu boyle bisey yasayan var mi.fitil verdi doktor.onu kullanicam pazartesi oglen asilamam olacak.insallah o zamana gecer.

deryalcin hiç korkma arkadaşım fitil vermiş kullan ,Allah büyük zaten olacağı varsa o bahaneler bakmıyor sen gönlünü ferah tut

foruma kimse gelmemiş bugün,şu saat oldu bugüne ait 3-4 mesaj var...

deryalcin hiç korkma arkadaşım fitil vermiş kullan ,Allah büyük zaten olacağı varsa o bahaneler bakmıyor sen gönlünü ferah tut

Cok tesekkur ederim canim.bu arada fitili kullandim ama camasirima beyaz akinti olusmus yogun sekilde sanki erimis de cikmis gibi acaba iyice itemedigim icin mi bi de gece yatarken mi koysam doktor gunde 1 tane dedi ama...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ayyy canım benim yaaaa. bende Allahım kısmet ederse perşembe keseyi görücem. kalp atışı kaçıncı haftada dinlenir canımmm.

ayyy canım benim yaaaa. bende Allahım kısmet ederse perşembe keseyi görücem. kalp atışı kaçıncı haftada dinlenir canımmm.

cnm ben 5+3 de kalp atışını alttan ultrasonla görmüştüm. dinlemek zararlı diye dinletmiyor doktorum. darısı senin başına inş.

cnm ben 5+3 de kalp atışını alttan ultrasonla görmüştüm. dinlemek zararlı diye dinletmiyor doktorum. darısı senin başına inş.

aaa bunu ilk kez duydum. belki bizimde dinletmez... doğrusu neyse onu yapsınlar. bu bebişler mucizelerimiz bizim...
bu arada mpb'cim progestan alıyorum günde iki kere içiyorum ve beni resmen bayıltıyo, sende kullanıyomusun canım?

cnm benimde progestan ben alttan hazneye yerleştiriyorum. içince dediğin gibi çok etki ediyor sarhoş gibi oluyorsun ama hazneden etki etmiyor. doktorum öyle kullanmamı söyledi.

anladıgım kadarıyla burda onceden tanısan kısıler yazısıyor yenı kısılere cevap yazılmıyor

ne sormuştun ki cnm sen arada kaynadı demekki burası kalabalık bir topik önceden tanışanlarda var yenilerde sorunu yinelesydin keşke böyle sitem yapacağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…