amün canım inşallah banada uğur getirir uğurum hepinize bulaşır..ilk günlerde zor oluyomuş bebiş bakmak öğreniyorum tecrübe kazandım valla
Çok geçmiş olsun,,umarım abin en kısa zamanda sağlığına kavuşur kendine dikkat et bu arada sen de.
öyle olur güzelim ama çabucak ta geçer bu zor günler hatta ne zaman büyüdü bu kadar denir ya hep ben 14 yaşındaydım teyze olduğumda ikiz erkek yiğenlerim var şimdi 21 yaşında iki delikanlı yiğenim var annem büyüttü onları dolayısı ile de annem ablam ve ben 2.5 kg doğmuşlardı ikiside.... o küçücük bedenlere ben o yaştayken bakmıştım,, elimde büyüdüler resmen bende onlarla büyüdüm okuldan gelince formam üzerimde ayağımda sallardım doyururdum yıkardım onları çokkkk seneler geçti ama hiç unutmam o günleri şimdi boyumu aşmış yiğenlerimden biri benim gibi avukat olacak hukuk okuyor diğeri ekonomi okuyor onlarla gurur duyuyorum biri meslektaşım da olacak diye ayrı bir mutluluk tabi yetiştirmeye devam hala yani...umarım sen de yiğenin ileride büyüdüğünü bu güzel zamanlarını görürsün teyze olmak harika bir duygu :)) Anne yarısı gibi...
Kizlar merhaba facebook konusunda sanirim fikir ayriliklari yasanmis,bazi arkadaslarimiz face kullanmiyor bazilari ise bu paylasimi dogru bulmuyor.aslina bakarsaniz bu paylastigimiz cocuk sahibi olabilme cabalarimizi cevremizden pek cok kisi bilmiyor ve bu platformu kullanirsak benimde icimde hep baskalari gorecekmi endisesi olacak.benim onerim paylasimlarimiza buradan devam edelim ama birbirini merak eden ve bunu paylasmak isteyen arkadaslarimiz olursada bu herkesin kendi ozeli elbette kendi aralarinda gorusebilirler.bende ekledigim arkadaslarla tanismis olmaktan ayrica cok mutlu oldugumu belirtmek isterim.hepside cok guzel insanlar emin olun.sizleri cok ama cok seviyorum iyi geceler
cnm bozma moralini vakti zamanı daha gelmemiş demekki.bu arada sen istanbul tüp bebek merkezine mi gidiyordun?
deryalcin hiç korkma arkadaşım fitil vermiş kullan ,Allah büyük zaten olacağı varsa o bahaneler bakmıyor sen gönlünü ferah tut
foruma kimse gelmemiş bugün,şu saat oldu bugüne ait 3-4 mesaj var...
dün randevum vardı doktorda. allaha şükür bebiş iyiyimişkolları bacakları oluşmaya başlıyor oyuncak bebek gibi dedi. bir ay sonraya gün verdi o zamana nasip olursa ne kadar büyür değil mi :) kalp atışını gördü dinleyebilir miyiz dedim bebeği ısıtıyor sakıncalı gerek yok gördük dedi. kan sulandırıcı iğnelere devam tabiki. akşam geç döndük eve ama uyku tutmadı sabahın köründe kalkıp dünkü mesajlarınızı okudum allahım hepinize yaşatsın bu duyguları inş. kucağımızada alıp büyütmeye başladığımızdada ayrılmayalım
ayyy canım benim yaaaa. bende Allahım kısmet ederse perşembe keseyi görücem. kalp atışı kaçıncı haftada dinlenir canımmm.
cnm ben 5+3 de kalp atışını alttan ultrasonla görmüştüm. dinlemek zararlı diye dinletmiyor doktorum. darısı senin başına inş.
aaa bunu ilk kez duydum. belki bizimde dinletmez... doğrusu neyse onu yapsınlar. bu bebişler mucizelerimiz bizim...
bu arada mpb'cim progestan alıyorum günde iki kere içiyorum ve beni resmen bayıltıyo, sende kullanıyomusun canım?
anladıgım kadarıyla burda onceden tanısan kısıler yazısıyor yenı kısılere cevap yazılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?