Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet hayatim bende baktim bugun herkes haftasonuna adapte olmus ,

Calisanlar yorgun hayat icin bir tek hsonu var aileler arkadaslar ev isleri e bi de yaz geldi artik yorgun anne adaylari dinlensin birazda kizlar yeni hamileler tedavi gorup rahatsizlik cekenler ailesinde yeni bebek gelenler ve hastasi olanlar herkese saglik ve huzur diliyorum arkadaslar... Bu hsonu evlilik yild kutlamasi icin dün giris yaptigim otelde gece kutlama yapip keyif yaparken gelen adet ve sancilarla gece solugu igne yaptirarak acilde aldim agridan sürünüyorum kahvaltiya inemedim bile oda da yatiyorum suan otelde kipirdayamiyorum baktim kimse girmemis topik sessiz denmis bende agrili halimle kivranirken cepten gireyim bir mesaj atayim ses olsun dedim biraz daha hafifleyince durumum ayaga kalkabilirsem evime gidecegim insallah masaj havuz guneslenme hepsi hayall oldu ne de guzel denk geldi napalim kismet.. Yarin adetin 3. Gunu haber verdik muayenehaneye dün yarin ogleden sonra doktorumdayim 2. Asilamaya baslamak uzere tedavim start alacak ilk igne geliyor yarin bir aksilik cikmazsa bedenimde bakarsiniz tup diye donerim yarin kesinlessin bilgileri aktaririm size de hepinizi opuyorum kizlar hic uyumadim igne ve agri kesiciler sayesinde biraz gozlerimi kapatip uyumaya calisicam gorusmek uzere...

maşallah canım. inşallah herşey böyle yolunda devam eder. pazartesi gittiğimde ultrasyonda benimde 5+3 dü. biz göremedik kalp atışını. tabi karından baktı. benimki riskli gebelik katogorisinde olduğu için alltana cesaret edemedim. sabırsızlıkla 1 hafta sonraki pazartesiyi bekliyorum.

benim tedavimide bilmiyor kimseler. gizli grup oluşturmaydı bu yüzden önermiştim. kimse ne yazdığını göremiyor. ama tabi hep beraber olmadıktan sonra bir anlamı yok. burdada gayet güzel muhabbet. sizleri merak ediyorum. birazda o tetikledi beni.

foruma kimse gelmemiş bugün,şu saat oldu bugüne ait 3-4 mesaj var...
haftasonu olunca havada böyle güzelken evde durmak zor. birde eşler olunca pc başına oturmak zor oluyor. bugün eşim çalışıyor. arada uğrarım yine ben canım.

cnm ya sizin evlilik yıldönümü kutlaması yarım kalmış birgün daha sabredememiş kırmızılar şöyle güzel bir tatil yapmanıza bile izin vermemiş ama olsun yeni tedavinin yolu açılmış hayırlısı olsun.
cnm benimde iki düşüğüm var bende korkuyorum ama napıyım doktorun adeti bu 3 aya kadar alttan bakıyormuş prof vardır bir bildiği. devlette karından baktırıyorum 6+3 de bile göremedi kalbini inş. seninki görünür çok stres oluyor kalp atışını göremeyince

Kızlar, dün transferim yapıldı.Tek embriyo kondu.Şimdi evde dinleniyorum.sonuç tarihim 15 haziran. Şimdi en zor kısma sıra geldi:BEKLEMEK

canım merhaba eklerim tabikide aşılama oldumu olacakmı bilgi verirmisin nerede yaşıyorsun ne zamandan beri bebek sahibi olamıyorsun hangi merkezdesin vb.

1 asılama mart ayında oldu tutmadı 2 ay ara verdim bu ay da adet olmadım testler negatif çıktı tekrar doktora gittim oda adet söktürücü verdi 2 asılamaya baslıcaz adet olduktan sonra 5 senelik evliyim 4 senedir bebek istiyoruz hiç korunmadık istanbulda yasıyoruz medıcana plusa gidiyoruz tedavi için canım

mantar iken gebe kalan oluyomu bayanlar?

tatlım benim arkadaşım kaldı ama onun hiçbir sorunu yok bizler gibi.

Kızlar, dün transferim yapıldı.Tek embriyo kondu.Şimdi evde dinleniyorum.sonuç tarihim 15 haziran. Şimdi en zor kısma sıra geldi:BEKLEMEK

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah meleğin sana gelmiştir cnm dinlen tatlım bol bol inşallah mutlu haberlerini iletirsin bizlere 15 haziran da cnm

merhaba kızlar. bikaç konuda bilginize ihtiyacım var. yarın aşılama tedavisine başlamak için doktora gideceğim. adetimin 2.günü yarın. aşılama sürecini merak ediyorum. ağrılı mı falan. öğretmen olduğum ve aşılama için de şehir dışına gideceğim için kaç günde bir kontrole gitmem gerektiğini öğrenebilir miyim. 2 günde bir kontrole gitmek zorunda mıyım. eğer öyleyse çok zor olacak da. geçmişi biraz okuyabildim. ne güzel aşılamayala hamile kalan arkadaşlarımız olmuş, çok sevindim bana da umut oldu. allahım onları size bağışlasın. bekleyen arkadaşlarım da biran önce o güzel duyguyu en kısa zamanda tadarlar inşallah. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

canım baslıycak tedavın hayırlısı olsun ınsallah bızde dun bebısımı gorduk kocaman olmus ınanamadım 5 gun onceden gıdıyomus ıyı beslıyosun dedı doktorum cok guzel bı duygu o kalp atıslarını duymak Allahım herkese nasıp etsın ınsallah

Bende 2. kez aşılama olup pozitifi görenlerdenim. Allahım herkese nasip etsin. Ben aşılamadan önce yani adetimin 3. günü ile aşılama gününe kadar olan süreçte 4 kez gittim doktoruma! yumurta büyümeleri takip edildi, çatlamışmı diye bakıldı, bilgilendirme yaptılar.Aşılamanın 13. günüde hamile olduğumu öğrendim.Bence doktorun kaç kez çağırırsa git tatlım.umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun...

canım benim meslektaşım teşekkür ederim. ne mutlu sana allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. beni de 2.günü çağırdı yarın gidicem bakalım. dediğin gibi kaç kere çağırısa gidicem mecbur. benim ilk aşılamam olacak, ama yine de umudumu yitirmeyeceğim rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda verir inşallh.

inşallah gerek kalmaz. ama gerek varsada bir an evvel başlayayım istiyorum. geç kalmak istemiyorum.[/QUOTE]
bebegin hayırlı olsun canım inş kalp atışlarını duyarsın ve hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın ...amin inş...
amin canım inş...

amin inş...

selam kızlar nasılsınız...test günüme bir hafta kaldı inş rabbim yüzlerimizi güldürür hayırlısıyla...

masalcım canım benim çok geçmiş olsun ne güzel bir hafta sonu geçirecekken ağrılı sancılı bigün yaşamışsın..eşinle birlikte nice güzel upuzun yıllar beraber olursunuz inşallah çocuklarınızla beraber tabi adetin gelmesine sevindim sonunda başlıyosun 2.aşılama tedavine hayırlısıyla..yarın güzel haberlerini bekliyorum canımcım..

canım transferin hayırlı olsun inşallah o tek embriyo sana meleğin olarak geri dönücek..sonucunu merakla bekliyorum heyecanını paylaşıyorum cnm..

slm kizlar bugun ilk msj benden galiba simdi den gunaydin ben kendimi hiç iyi hissetmedim saat 3 te şiddetli kasık ağrı si ve karın sisligiyle uyand ım aglama krizine girdim bişey olcak diye bol bol şu ictim ağrım biraz geçti ama şişkinlik hala devam ediyor sabah doktorumuz arayacağım bende durumlar böyle hakkımızda hayirlisi olsun opuyorum hepinizi

masalcım çok geçmiş olsun canım.inan hiç kıyamadım evlilik yıldönümüünün böyle geçmesine ama inşallah bu adet sana bi sonraki evlilik yıldönümünde bebeğini getirmiş olur.

hilala adetin 2.günün muayene olup 3.gün iğnelere başlarsın.ilk kontrolün 5 gün sonra falan olur.diğer kontrollerin sayısı ve sıklığıda yumurtyalarının ilaçlara verdiği tepkiye göre değişir.umarım gayet rahat bir süreç geçirirsin.

dimple çok geçmiş olsun.doktorunla mutlaka görüş sebebeini öğren.

hestiacım transferin yapılmış canım.inşallah Allah güzel sonuç almayıda nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…