Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tekrardan günaydın mcan cım tşkr ederim tatlım doktorumla görüştüm normal olduğunu söyledi çatlamayan diğer yumurtalar çatlıyorsa o yüzden ağrın vardır dedi :18: yarın progestron tahlili için gitcem artık o zman muayene olurum heralde bu kadar zor olcağını hiç beklemiyordum

iyiyim canım yoğun bir hafta sonu geçirdim yorgunluk var üzerimde hala,perşembe günü 2 li taramamız ve gösterirse cinsiyeti var heyecenlıyım şimdiden biraz.senin nasıl gidiyor bebişle aran nasıl???

maşallah ya zaman ne çabuk geçiyor. daha doğrusu sana bakyıorum hemen büyümüş gibi geliyor bebeğin. ben geçen pazartesi gitmiştim sanki üstünden 1 ay geçti gibi geliyor ama sadece 1 hafta geçmiş bu arada ben leyla kullanıcı adımı değiştirdim.

canım bana hiç çabuk geçmiyor zaman gerçekten biz hemen büyüsün gelsin istiyoruz bebişleri eşmde bana ne kaldı ki bitiyo aşkım falan diyor bende bön bön bakıyorum yüzüne daha yeni başlıyoruz ne bitmesi diyorum teselli ediyomuş beni bende senin gibi takvime bakınca banada öle geliyor ay daha bir kaç gün olmuş zaman geçmiyomu ne diyorum hakkımızda hayırlısı

hadi ya kötü olmuş bak bu neyse en azından sevindirici gelişme yeni tedaviye başlayacak olman umarım bu gidinşinle bebegin yazılsın sana
Kızlar, dün transferim yapıldı.Tek embriyo kondu.Şimdi evde dinleniyorum.sonuç tarihim 15 haziran. Şimdi en zor kısma sıra geldi:BEKLEMEK

ooooo ne güzel aldın bebegini kucagına demekki, nasıl geçti korktugun gibi oldumu zor bir işlemmişmi?

canım merhaba hayırlısı olsun, öncelikle ilk zamanlar 2-3 günde bir sona dogruda 1-2 günde bir gitmen gerekebiliyor zaten 10-14 gün içerisinde yumurtalar oluşuyor.Sonra aşılama yapılıyor ama agrı sızı yok aynı alttan muayane oluyormuşsun gibi düşün.

günaydın kızlar............

günaydın güzel anne nasılsın

ooooo ne güzel aldın bebegini kucagına demekki, nasıl geçti korktugun gibi oldumu zor bir işlemmişmi?

İnşallah tutunmuştur bebişim bana mdacım. Korktuğum gibi değil.Aşılamadan biraz daha uğraştırıcı bir işlem ama çok zor değil gerçekten. Transfer çok kolay 5 dakikada bitiyor. Spekulum takılırken çok az can yakıyor ama o aşılamada da var.Snra bebeğinizi getirdik dediler bende ekrandan izliyorum.Uzun bir çubukla rahme bırakıyorlar ve gösteriyorlar işte bebeğiniz diye. Parlak bir nokta gördüm.İnanılır gibi değil.O anki duygularımı tarif edemiyorum. İnşallah sımsıkı tutunmuştur parlak kuzum benimmm.transferden sonra yüzüstü 2 saat yatırdılar ve çıktık hastaneden. Yumurta toplamadada anestezi aldım hiiçç birşey hissetmedim.Allaha şükür herşey kolay geçti sadece daha fazla hastaneye gittim.Dondurulacak embriyo çıkmadı benim.Çok kaliteli değildi sanırım embriyolarım.Kısmet artık.

iyi diyelim iyi olalım canım bel ağrısıyla geçiyor günlerim çok sıklaştı hatta biraz bişey yapim yürümekte zorlanıyorum artık 9 aya kadar napcaz allah kerim :44erşembe kontrolüm var 2 li tarama ense kalınlığı falan biraz heyecenlıyım inşallah bebeğim sağlıklıdırsen nasılsın nasıl gidyor????

ay ne güzel anlatmışsın, umarım bende o aşamalara gelebilirim.

emin ol sağlıklıdır canım cinsiyetinide ögrenecekmişsin galiba bu sefer benim içimden hep kız geçiyor bakalım ne çıkacak bu topicimizin ilk bebişi biliyorsun bizim için ikinizde çok önemlisiniz.

huuuuuuuuu
güzel hatunlar nerdesiniz bugün 3 gündür kimseler yok anladık tatilde ,
dönün artık tatilden özledik hepinizi

huuuuuuuuu

merhaba günaydın cnm. ben burdayım her zamanki gibi:) hep açık tutuyorum , bir yandan da çalışıyorum. listeyi güncellediğinde dilersen beni de ekleyebilirsin cnm. bugün randevum var. 4 gün iğne kullandım, bakalım yumurtalar ne olmuş, sonuç iyi çıkarsa bu hafta bir gün aşılamam olur inşallah. bu arada istanbul tüp bebekteyim. eşim varikosel ameliyatı oldu ama doktorumuz eşimin test sonuçlarına göre sizi sebepsiz gruba bile dahil edebiliriz, eşinin değerleri için kötü dersem yanlış yapmış olurum dedi. aşılama günü gelince test sonuçlarına göre belli olur artık:)

huuuuuuuuu

günaydın canım,, tatil diye çıktık evden ruh gibi döndüm valla.dün de bütün gün yattım uyuduğum için değil ayağa kalkacak halim olmadığı için neyse,,ben alıştım artık her döngü durumum bu.Bugün öğleden sonra gidiyorum doktora.Sen nasılsın bel ağrın dışında keyfin yerin de mi

Son düzenleme:

ayy cnm benim sen anlatırken gözlerim doldu valla
bu aşamalardan bende çok korkuyorum demekki büyütece bişey yokk

inşallahhh o parlakkkk bebeğin sana sımsıkı tutunurrr

günaydın kızlarrrr nasılsınız

masalcım gittinmi doktora ?

seyhan'cım günaydın canım doktorum öğleden sonra muayenehanesine geliyor üçbuçuk -altı arası burada olun dediler dört gibi gidicem canım bende merakla bekliyorum ,,bakalım ne olacak kendisine soracağım soruları hazırlıyorum kafamda 1 aydır bugünü bekledim aklımda soru kalmasın istiyorum muayenemde sorun yoksa bugün zaten iğneye başlarız.sen nasılsın canım ??

Tekrar hayırlısı olsun canım ,ne güzel herşeyin olması gerektiği gibi geçmiş umarım sonucunda da emeklerinin karşılığını ve bebeğinin haberini alırsın sağlıkla...hestia'cım 2 saat yüzüstü yatırdılar demişsin ilginç geldi neden yüzüstü tam aksine sırt üstü yatarak dinlenmem gerekmiyor mu

hadi hayırlsı cnm bende öyleyim odadan çıkıyorum ayy şunu soracaktım bunu soracaktım dediğin gibi en güzeli not almak
bende bildiğin gibi cnm adetime var bi 10 gün felan ilacımı içiyorum ve bekliyorum bakalım benim umutsuz dr bu sefer ne diyecek

bu arada kızının ismi hazır masalllll

ilaç kullanırken yaparsan kist oluyormuş.haberin olsun

iğneye bağlı.eğer ovitrelle ise göbekten kendin yaparsın.prengly ise kalçadan yapılıyor.
ay canımm ne ilacı kullanırken ney kist yapıyomuş kız anlamadım hüüüüüüü ben adetimin 4. günü bugün bir ilaç kullanmıyom soğan kürü ne başlayım dedim ama doğrumu yapıyom bilmiyomVİRÜS
ay tatlım benim kk da başka bir topikdeki ark faceden açtık ve grubuda gizli ve kapalı yaptık kimse yazılanları görmüyoo iyide oldu ama burdanda yazışırız yani bana hepsi uyar
tatlım bende alttan fitil olarak kullandım yan etkileri yok o zaman dr konuş istersen canımm yeni tazecik annemiz bizim
mantar iken gebe kalan oluyomu bayanlar?
ay tatlım ben son gebeliğimi öyle kalmışımm yani mantar olmuşum nasıl bir kaşıntım var ve canım acıyo eşimle o ay 1 kez ilişkiye girdik ve ben o ay hamileydim şok olmuştumm ama 6 haftalıkken öldü ve kürtaj oldum
Kızlar, dün transferim yapıldı.Tek embriyo kondu.Şimdi evde dinleniyorum.sonuç tarihim 15 haziran. Şimdi en zor kısma sıra geldi:BEKLEMEK

ay canım benim hayırlı uğurlu olsun inş... bebeğin seninledir bi tanem allah sabır versin inş. test günü pozitif alırsın

hissetmişsin......:)) isim konusunda masal düşündüğüm için burayada bu isimle üye olmuştum ama tabi bir hayal bakalım olsunda sağlıkla kız erkek isim işi kolay ,,notlarımı aldım herseferinde öyle gidiyorum zaten dediğin gibi insan kafayı toparlayamıyor unutuyor aklındakileri kafa dolu olunca..adetine az kalmış dur bakalım ne gtirecek sana önümüzde ki günler neden umutsuz diyosun seyhan doktorun düşüncesi neydi ki hatırlatsana bana canım

OO SÜPER HADİ BAKALIM YUMRUTALARDAN İYİ HABERLER GETİR BİZE, LİSTEYEDE EKLEDİM BEBİŞİM.

benim bel agrım o gün geldi geçti şu an hiç bir şeyim yok turp gibiyim. Geçen aşılamada bile çok agrım varduı bu sefer sanki hiç o kadar igneyi ben vurulmadım o aşılama işlemini ben yaşamadım gibiyim.
ya ege üniversitesinde tüp bebek yapan bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi yastık koymuşalr altına ve yüzüstü yatırmışlar.

ay tatlım benim kk da başka bir topikdeki ark faceden açtık ve grubuda gizli ve kapalı yaptık kimse yazılanları görmüyoo iyide oldu ama burdanda yazışırız yani bana hepsi uyar

dogrudur canım ama burada pek çok kişi onaylamıyor bizde buradan devam ederiz ama bakarsın zamanla , olabilir. Bu arada çok şekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…