günaydın taze anne...ohhhh maşallah hayatım uyusun büyüsün annesinin karnında...kendine dikkat et canım ,,abin için de gözünüz aydın olsun
yeliz merhaba
ohh kuzunuda , dinlemişsin abinde iyileşmiş çok güzel haberler verdin bize kendine dikkat et
canım benim amin..hepimiz fazla uğraşmadan kavuşsak şu veletlere pek güzel olacak...seni arayacağım yine akşam arayayım mı yani dur sorayım önce böyle arayıp duruyorum ama
Selam arkadaşlar ben bugün dr gideceğimi yazmıştım. eğer yumurtalrım büyüdüyse çatlatma iğnesi vurulacaktım.
ama yumurtalarım hiç büyümemiş ve kiste dönüşmüş hepsi. dr tüp bebek merkezine gidin dedi.
mahfoldum o an orda. yerin dibine giresim yok olasım geldi
izmire tüp bebek merkezine gidicez artık. ama önce bir profösör önerdiler ona gidicez. prof.dr.erol tavmenger.
o kadar cok moralim bozuk ki ne yapacağımı bilmiyorum
canım bozma moralini diyeceğim ama tedavinin bu şekilde ilerlemesi tabi ki canını sıkmıştır.ama sonuçta önümüze bakmamız gerekiyor, benim anlayamadığım normal bir kadın doğumcuyamı yaptıracaktın aşılamanı, tüp bebeğe neden yönlendirdi ki, her kisti olan tüp bebek mi yaptırıyor, kaldı ki böyle bir şey yok bildiğim kadarıyla. geçmiş olsun cnm.
ben kadın doğum dr gidiyordum. pko var bende ve süt hormonum yüksek. klomen vermişti adetin 5.günü başla 5gün iç diye. bugün kontrol vardı ama yumurtalıklarım hiç büyümemiş gelişme hiç yok.kiste dönüşmüş hepsi.
dr bence daha fazla oyalanmayın izmire bir tüp bebek merkezine gidin dedi.
herkes üzülme diyor canımda elimde değilinsanın morali bozuluyor.teşekkür ederim.
Tekrar hayırlısı olsun canım ,ne güzel herşeyin olması gerektiği gibi geçmiş umarım sonucunda da emeklerinin karşılığını ve bebeğinin haberini alırsın sağlıkla...hestia'cım 2 saat yüzüstü yatırdılar demişsin ilginç geldi neden yüzüstü tam aksine sırt üstü yatarak dinlenmem gerekmiyor mu
ayy cnm benim sen anlatırken gözlerim doldu valla
bu aşamalardan bende çok korkuyorum demekki büyütece bişey yokk
inşallahhh o parlakkkk bebeğin sana sımsıkı tutunurrr
Selam arkadaşlar ben bugün dr gideceğimi yazmıştım. eğer yumurtalrım büyüdüyse çatlatma iğnesi vurulacaktım.
ama yumurtalarım hiç büyümemiş ve kiste dönüşmüş hepsi. dr tüp bebek merkezine gidin dedi.
mahfoldum o an orda. yerin dibine giresim yok olasım geldi
izmire tüp bebek merkezine gidicez artık. ama önce bir profösör önerdiler ona gidicez. prof.dr.erol tavmenger.
o kadar cok moralim bozuk ki ne yapacağımı bilmiyorum
mrb arkadaslar bugun asilamamin 8.gunu ama hic belirtim yok cok uzuluyorum tutmadi diye zaten asilamam yarim saat surmustu ve cok acili olmustu 8 milyon sperm verildi ama istenilen yere birakilamadi benim catim cok dardi galiba o plastik seyi bile takmak icin 20 dakka ugrasti doktor asilamamin ilk gunu o kadar agladimki bu aksiliklere oysaki 3 tane cok guzel yumurtam vardi simdide hic belirtim yok goguslerim sis ve hafif bastirinca agri oluyo ama benim zaten yumurtlamadan hemen sonra agrir belirtiden saymiyorum bunu lutfen boyle olupta hamile olan yada bi fikri olan arkadaslar benimle paylasirmisiniz forumlari okumaktan gozlerim agridi resmen :18:
ben kadın doğum dr gidiyordum. pko var bende ve süt hormonum yüksek. klomen vermişti adetin 5.günü başla 5gün iç diye. bugün kontrol vardı ama yumurtalıklarım hiç büyümemiş gelişme hiç yok.kiste dönüşmüş hepsi.
dr bence daha fazla oyalanmayın izmire bir tüp bebek merkezine gidin dedi.
herkes üzülme diyor canımda elimde değilinsanın morali bozuluyor.teşekkür ederim.
canım üzülme bak benimde belirtim yok benimde bugün 9. günüm bencede benimkide tutmadı ne yapalım üzülünce tutacakmı .
sıkma canını[/Q
benim doktor isi duzgun yapamadi ona cnm cok sikiliyor asilamada o kadar cok agrim olduki burda arkadaslar asilama cok agrisiz 1 dakka bile surmuyo islem diyolardi benimki yarim saat surdu iste bunlarada ayri uzuluyorum en kotusune hazirliyorum zaten kendimi elimden baska bisey gelmiyor yinede Rabbim ol derse olur kullar vesile sadece Rabbim bu mubarek gunlerde hayirli haberler almamizi nasip etsin...
canım üzülme bak benimde belirtim yok benimde bugün 9. günüm bencede benimkide tutmadı ne yapalım üzülünce tutacakmı .
sıkma canını[/Q
benim doktor isi duzgun yapamadi ona cnm cok sikiliyor asilamada o kadar cok agrim olduki burda arkadaslar asilama cok agrisiz 1 dakka bile surmuyo islem diyolardi benimki yarim saat surdu iste bunlarada ayri uzuluyorum en kotusune hazirliyorum zaten kendimi elimden baska bisey gelmiyor yinede Rabbim ol derse olur kullar vesile sadece Rabbim bu mubarek gunlerde hayirli haberler almamizi nasip etsin...
evet canım ya yarım saatlik bişey degil ama 1 dakikada degil benimkide 10 dk sürdü
ay kızlarr nasılsınız ayyyyyyyyy
mavicim iyi olmana çok sevindim.ikili testinide hayırlısıyla atlatırsın inşallah.benim hamilelikte biraz sıkıntılı gidiyor.geçen gün gene kanamam oldu.gene iğne gene olup acilde yattım biraz. doktor iğne verdi iki kere daha olacağım haftada bir kez.iyiyim canım yoğun bir hafta sonu geçirdim yorgunluk var üzerimde hala,perşembe günü 2 li taramamız ve gösterirse cinsiyeti var heyecenlıyım şimdiden biraz.senin nasıl gidiyor bebişle aran nasıl???
sorun olmaması çok iyi tekrardan geçmiş olsun dimple.tekrardan günaydın mcan cım tşkr ederim tatlım doktorumla görüştüm normal olduğunu söyledi çatlamayan diğer yumurtalar çatlıyorsa o yüzden ağrın vardır dedi :18: yarın progestron tahlili için gitcem artık o zman muayene olurum heralde bu kadar zor olcağını hiç beklemiyordum
masalcım inan bilgisayar açmadan bisürü dua ettim tek tek adınızı sayarak hem de...masalcım çok geçmiş olsun canım.inan hiç kıyamadım evlilik yıldönümüünün böyle geçmesine ama inşallah bu adet sana bi sonraki evlilik yıldönümünde bebeğini getirmiş olur.
inşallah mcan'cım dilediğin gibidir kısmetim de ..dualarını eksik etme canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.bebeğinle sağlıkla kal canım.
güzel haberlerle dönersin inşallah...mda,seyhan,neevercare ve burada olmayanlar ben çıkmak zorundayım emniyete gidicem işlerim var oradan alsancağa doktora akşam döndüğümde inşallah tedavi başlamış olarak iyi haberlerle dönerim aranıza kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum görüşmek üzere......
benim aşılamalarımda böyle sorunlar olmamıştı.ama belirti diye üzülme son aşılamamda benimde belirtim yoktu.teste iki gün kala belirtim yok diye bunalıma girmiştim ama tutunmuş bebeğim bana...mrb arkadaslar bugun asilamamin 8.gunu ama hic belirtim yok cok uzuluyorum tutmadi diye zaten asilamam yarim saat surmustu ve cok acili olmustu 8 milyon sperm verildi ama istenilen yere birakilamadi benim catim cok dardi galiba o plastik seyi bile takmak icin 20 dakka ugrasti doktor asilamamin ilk gunu o kadar agladimki bu aksiliklere oysaki 3 tane cok guzel yumurtam vardi simdide hic belirtim yok goguslerim sis ve hafif bastirinca agri oluyo ama benim zaten yumurtlamadan hemen sonra agrir belirtiden saymiyorum bunu lutfen boyle olupta hamile olan yada bi fikri olan arkadaslar benimle paylasirmisiniz forumlari okumaktan gozlerim agridi resmen :18:
mda kuzum ya ne bu umutsuzluk.inşallah tutunacak bebeğin sana...canım üzülme bak benimde belirtim yok benimde bugün 9. günüm bencede benimkide tutmadı ne yapalım üzülünce tutacakmı .
sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?