Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın taze anne...ohhhh maşallah hayatım uyusun büyüsün annesinin karnında...kendine dikkat et canım ,,abin için de gözünüz aydın olsun

yeliz merhaba
ohh kuzunuda , dinlemişsin abinde iyileşmiş çok güzel haberler verdin bize kendine dikkat et

sagolun canlarım guzel bıhafta gercekten benım ıcın uyuyorum baya ama dınlenıyorum ınsallah sızlerde guzel haberler verıp sevındırırsınız bızlerı

canım benim amin..hepimiz fazla uğraşmadan kavuşsak şu veletlere pek güzel olacak...seni arayacağım yine akşam arayayım mı yani dur sorayım önce böyle arayıp duruyorum ama

tabiki canım istediğin zaman ara , ben müsait degilsem zaten meşgule alırım

Selam arkadaşlar ben bugün dr gideceğimi yazmıştım. eğer yumurtalrım büyüdüyse çatlatma iğnesi vurulacaktım.
ama yumurtalarım hiç büyümemiş ve kiste dönüşmüş hepsi. dr tüp bebek merkezine gidin dedi.
mahfoldum o an orda. yerin dibine giresim yok olasım geldi
izmire tüp bebek merkezine gidicez artık. ama önce bir profösör önerdiler ona gidicez. prof.dr.erol tavmenger.
o kadar cok moralim bozuk ki ne yapacağımı bilmiyorum

canım bozma moralini diyeceğim ama tedavinin bu şekilde ilerlemesi tabi ki canını sıkmıştır.ama sonuçta önümüze bakmamız gerekiyor, benim anlayamadığım normal bir kadın doğumcuyamı yaptıracaktın aşılamanı, tüp bebeğe neden yönlendirdi ki, her kisti olan tüp bebek mi yaptırıyor, kaldı ki böyle bir şey yok bildiğim kadarıyla. geçmiş olsun cnm.

ben kadın doğum dr gidiyordum. pko var bende ve süt hormonum yüksek. klomen vermişti adetin 5.günü başla 5gün iç diye. bugün kontrol vardı ama yumurtalıklarım hiç büyümemiş gelişme hiç yok.kiste dönüşmüş hepsi.
dr bence daha fazla oyalanmayın izmire bir tüp bebek merkezine gidin dedi.
herkes üzülme diyor canımda elimde değil insanın morali bozuluyor.teşekkür ederim.

canım inkanın varsa tüp bebek merkezlerinden birine git, ve de klomenin ne kadar faydası olabileceğini sor, aşılama tedavilerinde iğneler daha kaliteli yumurtalar elde edilmesini sağlıyor. canının sıkmamaya çalış, sağlık olsun, geç olsun güç olmasın diyeceğiz artık. ben aylardır bekliyorum, kısmetse bu ay deneyeceğiz,benimde bugün kontrolüm var.

ayy cnm benim sen anlatırken gözlerim doldu valla
bu aşamalardan bende çok korkuyorum demekki büyütece bişey yokk

inşallahhh o parlakkkk bebeğin sana sımsıkı tutunurrr

iyi dilekleri için herkese teşekkür ederim. Aşılamada sırt üstü ama tüp bebekte yüz üstü hatta karnımın altında yastıkla 2 saat yattım.Nedenini sormak aklıma gelmedi.Hastaneye her gidişimde bu manzarayı gördüğümdenmidir nedir yadırgamadım hiç:) tüp bebek sürecini bende kafamda çok büyütüyordum seyhan ama öyle değilmiş gerçekten sende hiç korkma.İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize.

canım bahsettiğin çok iyi bir doktordur birde kendi doktorum sait yücebilgini öneririm. Bunlar izmirde bu konuda uzman proflar. Klomenle büyümenyen yumurta içinse hiç canını sıkma ignelerle daha kaliteli ve iyi olurlar üzülme.

mrb arkadaslar bugun asilamamin 8.gunu ama hic belirtim yok cok uzuluyorum tutmadi diye zaten asilamam yarim saat surmustu ve cok acili olmustu 8 milyon sperm verildi ama istenilen yere birakilamadi benim catim cok dardi galiba o plastik seyi bile takmak icin 20 dakka ugrasti doktor asilamamin ilk gunu o kadar agladimki bu aksiliklere oysaki 3 tane cok guzel yumurtam vardi simdide hic belirtim yok goguslerim sis ve hafif bastirinca agri oluyo ama benim zaten yumurtlamadan hemen sonra agrir belirtiden saymiyorum bunu lutfen boyle olupta hamile olan yada bi fikri olan arkadaslar benimle paylasirmisiniz forumlari okumaktan gozlerim agridi resmen :18:

canım üzülme bak benimde belirtim yok benimde bugün 9. günüm bencede benimkide tutmadı ne yapalım üzülünce tutacakmı .
sıkma canını

üzülme demek kolay ama üzülmemek çok zor biliyorum ama hayırlısı buymuş diyerek kendini rahatlatmalısın...
doktorunun tepkisi çok gerip geldi.. yumurtaların büyümemesi sorun değil ki..klomenle büyümezse başka bir süre yöntem var mutlaka bir şekilde büyür onlar..neyse o uğraşmak istememiş anlaşılan..belki de başka biey var bilemiyorum şimdi hemen de kötülemeyeyim doktoru..
sen iyice bir araştır..ben de izmirdeyim symrna tüp bebk merkezine gidiyorum orayı tavsiye edebilirim.
ayrıca irenbe de dilek aslan varmış onu da tavsiye ediyorlar..
allah yardımcın olsun

kızlar aşılamamı oldum.zor oldu biraz.ama oldu sonuuçta.yalnız merak ettiğim bişey var.sanki doktor sol tarafa bıraktı spermeleri sağa bırakmadı.benim iki tarafta da yumurtam vardı.bir tarafta 3 bir tarafta 1 taneydi.şimdi kafama takıldı.aşılamada sadece bir tarafa mı gönderiliyor spermler yoksa bana mı öyle geldi.

dostum nasılsın nasıl oldun, umarım daha iyisindir ,Bize güzel haberler getirmişsindir.

iyiyim canım yoğun bir hafta sonu geçirdim yorgunluk var üzerimde hala,perşembe günü 2 li taramamız ve gösterirse cinsiyeti var heyecenlıyım şimdiden biraz.senin nasıl gidiyor bebişle aran nasıl???
mavicim iyi olmana çok sevindim.ikili testinide hayırlısıyla atlatırsın inşallah.benim hamilelikte biraz sıkıntılı gidiyor.geçen gün gene kanamam oldu.gene iğne gene olup acilde yattım biraz. doktor iğne verdi iki kere daha olacağım haftada bir kez.
sorun olmaması çok iyi tekrardan geçmiş olsun dimple.

arkadaşlar herkes nasıl? ben 1 haftadır çok ağır grip oldum birde çalışıyorum izinde alamadım çok fenaydım şimdide tam iyileşmiş değilim gerçi nete epeydir giremedim.. inş. güzel sonuçlar vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…