dostum nasılsın nasıl oldun, umarım daha iyisindir ,Bize güzel haberler getirmişsindir.
kuzum iyiyim çok şükür.evde bol bol dinleniyorum geçen hafta rahatsızlanınca bir aylık rapor vermişti doktorum.üç gün önce kanamam oldu hemen doktora gittim.iğnemi oldum.iki hafta daha yaptıracağım bu iğneden.sonrası ne olur bilmiyorum . bu arada gene bebeği gördüm kocaman olmuş dedi doktor.benden haberler böyle kuzum.sende neler var...
kızlar aşılamamı oldum.zor oldu biraz.ama oldu sonuuçta.yalnız merak ettiğim bişey var.sanki doktor sol tarafa bıraktı spermeleri sağa bırakmadı.benim iki tarafta da yumurtam vardı.bir tarafta 3 bir tarafta 1 taneydi.şimdi kafama takıldı.aşılamada sadece bir tarafa mı gönderiliyor spermler yoksa bana mı öyle geldi.
sun ilki leke ydi ama ikincisinde kanamam oldu maalesef.
merhaba canım evet bayagıdır görünmüyorsun merak ettik.Bol Bol vitamin al şimdi sırası degil biliyorsun bebegine iyi bakman lazımarkadaşlar herkes nasıl? ben 1 haftadır çok ağır grip oldum birde çalışıyorum izinde alamadım çok fenaydım şimdide tam iyileşmiş değilim gerçi nete epeydir giremedim.. inş. güzel sonuçlar vardır...
kuzum iyiyim çok şükür.evde bol bol dinleniyorum geçen hafta rahatsızlanınca bir aylık rapor vermişti doktorum.üç gün önce kanamam oldu hemen doktora gittim.iğnemi oldum.iki hafta daha yaptıracağım bu iğneden.sonrası ne olur bilmiyorum . bu arada gene bebeği gördüm kocaman olmuş dedi doktor.benden haberler böyle kuzum.sende neler var...
kızlar benim sorumla ilgili bi fikriniz yok mu???
merhaba canım evet bayagıdır görünmüyorsun merak ettik.Bol Bol vitamin al şimdi sırası degil biliyorsun bebegine iyi bakman lazım
canım ya inşallah bir daha tekrarlamaz .Rapor aldıgında çok iyi olmuş hem bu kadar aşılama sonrası dinlenememiştin hiç o yüzden iyi bir fısat olmuş sana iyi bak bebişine
canım normalde yumurta neredeyse oraya bırakıyorlar ama belkide senin o tarafta daha çok yumurtan oldugu için oraya bırakmıştır doktorun
tamam canım çok teşekkür ederim cevap için.canım normalde yumurta neredeyse oraya bırakıyorlar ama belkide senin o tarafta daha çok yumurtan oldugu için oraya bırakmıştır doktorun
bende iyi olmaya çalışıyorum canım bakalım pazartesi kısmetse test yapacagım biliyorsun benim tüp bebek tedavim iptal edildi, aşılama yaptık kısmetimiz buymuş bekliyoruz işte.İşten keşke biraz izin alsaydın olmadı rapor al doktora git en azından 1 hafta 10 gün dinlenirsinevet tatlım ama ne yaptıysam iyileşemedim artık işe gelmek bile işkence olmaya başladı...sen nasılsın iyisin umarım..
ne demek hayatım hepimiz aynı telaşları yaşıyoruz burada hepimiz aynı kaygılardayız. Umarım yardımcı olmuştur.tamam canım çok teşekkür ederim cevap için.
bende iyi olmaya çalışıyorum canım bakalım pazartesi kısmetse test yapacagım biliyorsun benim tüp bebek tedavim iptal edildi, aşılama yaptık kısmetimiz buymuş bekliyoruz işte.İşten keşke biraz izin alsaydın olmadı rapor al doktora git en azından 1 hafta 10 gün dinlenirsin
ne demek hayatım hepimiz aynı telaşları yaşıyoruz burada hepimiz aynı kaygılardayız. Umarım yardımcı olmuştur.
bende iyi olmaya çalışıyorum canım bakalım pazartesi kısmetse test yapacagım biliyorsun benim tüp bebek tedavim iptal edildi, aşılama yaptık kısmetimiz buymuş bekliyoruz işte.İşten keşke biraz izin alsaydın olmadı rapor al doktora git en azından 1 hafta 10 gün dinlenirsin
ne demek hayatım hepimiz aynı telaşları yaşıyoruz burada hepimiz aynı kaygılardayız. Umarım yardımcı olmuştur.
mrb arkadaslar bugun asilamamin 8.gunu ama hic belirtim yok cok uzuluyorum tutmadi diye zaten asilamam yarim saat surmustu ve cok acili olmustu 8 milyon sperm verildi ama istenilen yere birakilamadi benim catim cok dardi galiba o plastik seyi bile takmak icin 20 dakka ugrasti doktor asilamamin ilk gunu o kadar agladimki bu aksiliklere oysaki 3 tane cok guzel yumurtam vardi simdide hic belirtim yok goguslerim sis ve hafif bastirinca agri oluyo ama benim zaten yumurtlamadan hemen sonra agrir belirtiden saymiyorum bunu lutfen boyle olupta hamile olan yada bi fikri olan arkadaslar benimle paylasirmisiniz forumlari okumaktan gozlerim agridi resmen :18:
evet tatlım ama ne yaptıysam iyileşemedim artık işe gelmek bile işkence olmaya başladı...sen nasılsın iyisin umarım..
üzüldüm canım allah sanada bebeğinede sağlık versin kendine dikkat et...
canım ya inşallah bir daha tekrarlamaz .Rapor aldıgında çok iyi olmuş hem bu kadar aşılama sonrası dinlenememiştin hiç o yüzden iyi bir fısat olmuş sana iyi bak bebişine
canım inkanın varsa tüp bebek merkezlerinden birine git, ve de klomenin ne kadar faydası olabileceğini sor, aşılama tedavilerinde iğneler daha kaliteli yumurtalar elde edilmesini sağlıyor. canının sıkmamaya çalış, sağlık olsun, geç olsun güç olmasın diyeceğiz artık. ben aylardır bekliyorum, kısmetse bu ay deneyeceğiz,benimde bugün kontrolüm var.
canım bahsettiğin çok iyi bir doktordur birde kendi doktorum sait yücebilgini öneririm. Bunlar izmirde bu konuda uzman proflar. Klomenle büyümenyen yumurta içinse hiç canını sıkma ignelerle daha kaliteli ve iyi olurlar üzülme.
üzülme demek kolay ama üzülmemek çok zor biliyorum ama hayırlısı buymuş diyerek kendini rahatlatmalısın...
doktorunun tepkisi çok gerip geldi.. yumurtaların büyümemesi sorun değil ki..klomenle büyümezse başka bir süre yöntem var mutlaka bir şekilde büyür onlar..neyse o uğraşmak istememiş anlaşılan..belki de başka biey var bilemiyorum şimdi hemen de kötülemeyeyim doktoru..
sen iyice bir araştır..ben de izmirdeyim symrna tüp bebk merkezine gidiyorum orayı tavsiye edebilirim.
ayrıca irenbe de dilek aslan varmış onu da tavsiye ediyorlar..
allah yardımcın olsun
etmezmiyim kuzum hiç hep aklımdasın her namaz sonrası dua ediyorum hepimiz için,allah senden de razı olsunkuzum ya inşallah tekrarlamaz ben sana devamlı dua ediyorum nolur sende bana dua et,rapor işide gerçekten iyi oldu ruhen bile o kadar çok ihtiyacım varmış ki buna...
Selam arkadaşlar ben bugün dr gideceğimi yazmıştım. eğer yumurtalrım büyüdüyse çatlatma iğnesi vurulacaktım.
ama yumurtalarım hiç büyümemiş ve kiste dönüşmüş hepsi. dr tüp bebek merkezine gidin dedi.
mahfoldum o an orda. yerin dibine giresim yok olasım geldi
izmire tüp bebek merkezine gidicez artık. ama önce bir profösör önerdiler ona gidicez. prof.dr.erol tavmenger.
o kadar cok moralim bozuk ki ne yapacağımı bilmiyorum
iyi dilekleri için herkese teşekkür ederim. Aşılamada sırt üstü ama tüp bebekte yüz üstü hatta karnımın altında yastıkla 2 saat yattım.Nedenini sormak aklıma gelmedi.Hastaneye her gidişimde bu manzarayı gördüğümdenmidir nedir yadırgamadım hiç:) tüp bebek sürecini bende kafamda çok büyütüyordum seyhan ama öyle değilmiş gerçekten sende hiç korkma.İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize.
mrb arkadaslar bugun asilamamin 8.gunu ama hic belirtim yok cok uzuluyorum tutmadi diye zaten asilamam yarim saat surmustu ve cok acili olmustu 8 milyon sperm verildi ama istenilen yere birakilamadi benim catim cok dardi galiba o plastik seyi bile takmak icin 20 dakka ugrasti doktor asilamamin ilk gunu o kadar agladimki bu aksiliklere oysaki 3 tane cok guzel yumurtam vardi simdide hic belirtim yok goguslerim sis ve hafif bastirinca agri oluyo ama benim zaten yumurtlamadan hemen sonra agrir belirtiden saymiyorum bunu lutfen boyle olupta hamile olan yada bi fikri olan arkadaslar benimle paylasirmisiniz forumlari okumaktan gozlerim agridi resmen :18:
kızlar aşılamamı oldum.zor oldu biraz.ama oldu sonuuçta.yalnız merak ettiğim bişey var.sanki doktor sol tarafa bıraktı spermeleri sağa bırakmadı.benim iki tarafta da yumurtam vardı.bir tarafta 3 bir tarafta 1 taneydi.şimdi kafama takıldı.aşılamada sadece bir tarafa mı gönderiliyor spermler yoksa bana mı öyle geldi.
arkadaşlar herkes nasıl? ben 1 haftadır çok ağır grip oldum birde çalışıyorum izinde alamadım çok fenaydım şimdide tam iyileşmiş değilim gerçi nete epeydir giremedim.. inş. güzel sonuçlar vardır...
. Canım cok teşekkür ederim sola bırakıldığını hissettim icimdEhayırlısı olsun aşılaman...spermlerin nereye bırakıldığını nasıl anladın merak ettim deryacım..kafana bunları takma lütfen sadece pozitif düşün kendin dikkat et dinlen..sabırla bekle canım sağa mı bırakıldı sola mı bırakıldı bunları bilsen ne değişecek olacağı varsa olacak tek bir sperm tek bir yumurtanı yakalayıp kavuşsun
. Canım cok teşekkür ederim sola bırakıldığını hissettim icimdE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?