Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm umut tüp bebek %5 şans vermişti hatta sen kızmıştınnnnn
sonra 2 ayrı yere daha gittimm onlarda %20-%30 dediler

ben tekrar umutu aradım neden diyye konuştuk felannn bu ay bana tekrar gel dedi
nedense bilmiyorum en az şansı o verdiği halde ona güvenesim geliyo ilginç ama :26:
kısmet cnm

kızdığımı dün gibi hatırlıyorum,, fakat yine de bu şans olasılıklarını hiçbir şekilde kabullenemiyorum belki de çok fazla mucizeyi etrafta yaşadığımız için kabullenemiyorum bu yüzden doktorların olasılık yüzdeleri vermeleri hoşuma gitmiyor ,,sen boşver olasılıkları bir kez daha söylüyorum Allah bilir ne olacağını tıp sadece gerekeni ve mevcutları uygular gerisini düşünme ,,olacağı varsa olacak ister % 10 ister % 20 bu arada seyhan'cım memorial tüp bebek hast. dr.semra kahraman ve ekibi ni hiç düşünmedin mi

aslında biliyomusunnn oda hep aklımda içimi okudun gibiiiiii

fiyatları çok yüksek diyolar ama tam bilmiyorum
birde ben anadolu yakasındayım orası avrupa yakasında yoğun bi bölüm diyolar
sonrrada şöyle düşünüyorum rabbim ol diyecekse aynı işlemler aynı uygulamalarr
yani aslında kafam çok karışıkkkkk :26::26::26:

canım,, şayet özel karşılıyorsan herşeyini bu yolda sonuçta maliyet hiçbiryerde çok ta düşük değil elbet biraz daha fazladır ama referansı denenmişliği yüzünden İstanbul için iki yer hep çok konuşulur biri burası,,anadolu yakasındayım demişsin ya bence o kadar da sorun değil o uzaklık şayet ben tüp bebek tedavisi görmek durumunda kalırsam ileride ben bile izmiri bırakıp istanbula gelmeyi düşünüyorum buradan düşün.muhakkak olacaksa yer doktor hiç önemli değil o ayrı konu haklısın ama hani senin birkaç yer gezipte bu şekilde bir olasılık almış olman ve istanbulda zaten yaşıyor olmandan söyledim hakkında hayırlısı olsun güzelim nerde olursa olsun hayırlısı olsun .kısmetinde varsa bir meleğin daha olacaktır.öyle yada böyle..

merhaba arkadaşlar
izmirden hepinize sevgiler iyi haftalarr, umudu bol, neşesi bol, sürprizi bol bir hafta olsun...

masalcım evlilik yıldönümünü kutlarım, umarım eşinle sağlıklı bir ömür yaşarsınız. diliyorum ki bu yıl sizin için kırılma noktası olur ve seneye bu günleri bebeğiniz ya da bebekleriniz ile birlikte kutlarsınız...bugün senden gelecek olan haberleri merakla bekliyorum. her şey yolundadır inşallah..en doğru kararı doktorunun önderliğinde vereceğine de inanıyorum..ne diyoruz: aşılama olsun tüp olsun bebişler bizimle olsun...

Gunaydın kızlar yanı en azından bana gunaydın:) yenı kalktım sayılır bugun guzel bı gun bebısım cok ıyı kalp atıslarınıda duyduk abımde ıylesmıs hersey yolunda cok sukur ben yıne grıbım ama doktorum bebısını cok ıyı beslıyosun masallah oyuzden vucud dırencın dusuyo dedı ama o buyusunde ben grıp olurum onemlı degıl kızlar optum hepınızı

günaydın taze anne...ohhhh maşallah hayatım uyusun büyüsün annesinin karnında...kendine dikkat et canım ,,abin için de gözünüz aydın olsun

Canım çok teşekkür ederim tebrik cümlelerin içimi ısıttı,,inşallah hepimizin gönlünce olsun ileride ki günleri...ilgin ve takibinin hep farkındayım ayrıca teşekkür ederim mutlaka haber veririm sağol İzmir'li arkadaşım:)) Aynen öyle aşılama olsun tüp olsun bebişler bizimle olsun bakalım kısmetlerimiz var mı varsalar neredeler??? hayırlısı olsun hepimiz için canım öpüyorum

yeliz merhaba
ohh kuzunuda , dinlemişsin abinde iyileşmiş çok güzel haberler verdin bize kendine dikkat et

mda,seyhan,neevercare ve burada olmayanlar ben çıkmak zorundayım emniyete gidicem işlerim var oradan alsancağa doktora akşam döndüğümde inşallah tedavi başlamış olarak iyi haberlerle dönerim aranıza kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum görüşmek üzere......

Son düzenleme:
eee karne güzelse hediyede olacak tabiki , kolay gelsin sana ne diyelim , ucuz bişeyler begeniyormu bari.

karne şimdilik çok güzel ablası inşallah ilerki yıllardada böyle olurrr
hediye konusunda kabul eder herşeyi kuzum
kardeş yapacağız para lazım

güle güle cnm hayırlı haberlerle gel inşallahhh

saol canım ,,mesajını atıp çıkıyorum içeriden görüşürüz acele etme hemen konuşalım.

güzel haberlerle gel , canım umarım bu son gidişin olur, bir daha hiç böyle tedaviye başlamak için gitmek zorunda kalmazsın kuzu.

güzel haberlerle gel , canım umarım bu son gidişin olur, bir daha hiç böyle tedaviye başlamak için gitmek zorunda kalmazsın kuzu.

canım benim amin..hepimiz fazla uğraşmadan kavuşsak şu veletlere pek güzel olacak...seni arayacağım yine akşam arayayım mı yani dur sorayım önce böyle arayıp duruyorum ama

günaydın taze anne...ohhhh maşallah hayatım uyusun büyüsün annesinin karnında...kendine dikkat et canım ,,abin için de gözünüz aydın olsun

yeliz merhaba
ohh kuzunuda , dinlemişsin abinde iyileşmiş çok güzel haberler verdin bize kendine dikkat et

sagolun canlarım vala guzel bıhafta gercekten uyuyorum vala baya erken kalkamıyorum kokulara karsı hasasıyete basladı bulantılar falan ama ıyı beslenıyorum gercekten ınsallah ıkınızde guzel haberler verıp sevındırırsınız bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…