benim bel agrım o gün geldi geçti şu an hiç bir şeyim yok turp gibiyim. Geçen aşılamada bile çok agrım varduı bu sefer sanki hiç o kadar igneyi ben vurulmadım o aşılama işlemini ben yaşamadım gibiyim.
ya ege üniversitesinde tüp bebek yapan bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi yastık koymuşalr altına ve yüzüstü yatırmışlar.
ne güzel ,, turp gibi olmana sevindim.yüzüstü yatış ha karnının üstüne ?? hala mantığını bulamıyorum mutlaka ki var ki bu şekilde yatırıyorlar ama ben bilemedim.
hissetmişsin......:)) isim konusunda masal düşündüğüm için burayada bu isimle üye olmuştum ama tabi bir hayal bakalım olsunda sağlıkla kız erkek isim işi kolay ,,notlarımı aldım herseferinde öyle gidiyorum zaten dediğin gibi insan kafayı toparlayamıyor unutuyor aklındakileri kafa dolu olunca..adetine az kalmış dur bakalım ne gtirecek sana önümüzde ki günler neden umutsuz diyosun seyhan doktorun düşüncesi neydi ki hatırlatsana bana canım
cnm umut tüp bebek %5 şans vermişti hatta sen kızmıştınnnnn
sonra 2 ayrı yere daha gittimm onlarda %20-%30 dediler
ben tekrar umutu aradım neden diyye konuştuk felannn bu ay bana tekrar gel dedi
nedense bilmiyorum en az şansı o verdiği halde ona güvenesim geliyo ilginç ama :26:
kısmet cnm
kızdığımı dün gibi hatırlıyorum,, fakat yine de bu şans olasılıklarını hiçbir şekilde kabullenemiyorum belki de çok fazla mucizeyi etrafta yaşadığımız için kabullenemiyorum bu yüzden doktorların olasılık yüzdeleri vermeleri hoşuma gitmiyor ,,sen boşver olasılıkları bir kez daha söylüyorum Allah bilir ne olacağını tıp sadece gerekeni ve mevcutları uygular gerisini düşünme ,,olacağı varsa olacak ister % 10 ister % 20 bu arada seyhan'cım memorial tüp bebek hast. dr.semra kahraman ve ekibi ni hiç düşünmedin mi
aslında biliyomusunnn oda hep aklımda içimi okudun gibiiiiii
fiyatları çok yüksek diyolar ama tam bilmiyorum
birde ben anadolu yakasındayım orası avrupa yakasında yoğun bi bölüm diyolar
sonrrada şöyle düşünüyorum rabbim ol diyecekse aynı işlemler aynı uygulamalarr
yani aslında kafam çok karışıkkkkk :26::26::26:
mda nasılsısnn cnmmm ne var nne yokk
yüzüstü yatmak banada ilginç geldiii
Gunaydın kızlar yanı en azından bana gunaydın:) yenı kalktım sayılır bugun guzel bı gun bebısım cok ıyı kalp atıslarınıda duyduk abımde ıylesmıs hersey yolunda cok sukur ben yıne grıbım ama doktorum bebısını cok ıyı beslıyosun masallah oyuzden vucud dırencın dusuyo dedı ama o buyusunde ben grıp olurum onemlı degıl kızlar optum hepınızı
merhaba arkadaşlar
izmirden hepinize sevgiler iyi haftalarr, umudu bol, neşesi bol, sürprizi bol bir hafta olsun...
masalcım evlilik yıldönümünü kutlarım, umarım eşinle sağlıklı bir ömür yaşarsınız. diliyorum ki bu yıl sizin için kırılma noktası olur ve seneye bu günleri bebeğiniz ya da bebekleriniz ile birlikte kutlarsınız...bugün senden gelecek olan haberleri merakla bekliyorum. her şey yolundadır inşallah..en doğru kararı doktorunun önderliğinde vereceğine de inanıyorum..ne diyoruz: aşılama olsun tüp olsun bebişler bizimle olsun...
Gunaydın kızlar yanı en azından bana gunaydın:) yenı kalktım sayılır bugun guzel bı gun bebısım cok ıyı kalp atıslarınıda duyduk abımde ıylesmıs hersey yolunda cok sukur ben yıne grıbım ama doktorum bebısını cok ıyı beslıyosun masallah oyuzden vucud dırencın dusuyo dedı ama o buyusunde ben grıp olurum onemlı degıl kızlar optum hepınızı
iyiyim kuzum sen nasılsın, neler yapıyorsun kızın nasıl.
sağol cnm bildiğin gibi çok şükür
kızımda karne haftası bugün onun heyacanında , hediye seçiyo kendine
eee karne güzelse hediyede olacak tabiki , kolay gelsin sana ne diyelim , ucuz bişeyler begeniyormu bari.
mda,seyhan,neevercare ve burada olmayanlar ben çıkmak zorundayım emniyete gidicem işlerim var oradan alsancağa doktora akşam döndüğümde inşallah tedavi başlamış olarak iyi haberlerle dönerim aranıza kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum görüşmek üzere......
karne şimdilik çok güzel ablası inşallah ilerki yıllardada böyle olurrr
hediye konusunda kabul eder herşeyi kuzum
kardeş yapacağız para lazım
güle güle cnm hayırlı haberlerle gel inşallahhh
mda,seyhan,neevercare ve burada olmayanlar ben çıkmak zorundayım emniyete gidicem işlerim var oradan alsancağa doktora akşam döndüğümde inşallah tedavi başlamış olarak iyi haberlerle dönerim aranıza kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum görüşmek üzere......
güzel haberlerle gel , canım umarım bu son gidişin olur, bir daha hiç böyle tedaviye başlamak için gitmek zorunda kalmazsın kuzu.
günaydın taze anne...ohhhh maşallah hayatım uyusun büyüsün annesinin karnında...kendine dikkat et canım ,,abin için de gözünüz aydın olsun
yeliz merhaba
ohh kuzunuda , dinlemişsin abinde iyileşmiş çok güzel haberler verdin bize kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?