Günaydınnn kızlarrrrr
masalcığım yeni tedavin hayırlı olsunnn
karakedi valla senden çok umutluyum ben gögüs ucuna tkamış durumdayım orası acıyan hep hamile oluyo , bende sürekli kontrol ediyorum ama acımıyo
ben geldim canımcım...doktorum ısrarla 2.aşılama dedi ve peki dedik ...muayenem iyi geçti herşey yolundaymış tedavi başladı bugün ilk iğnemi oldum gonalf yine bu kez 150 ünite ile başladık 1.aşılamada 75 ile başlayıp son 3 gün dozu yükseltmiştik bu kez direk 150 ile başladık hakkımda hayırlısı artık bir aşılama serüveni daha başladı ...
bu arada beklerken karnı burnunda bir anne adayı yürüyemiyordu içeride nasıl şişmiş anlatamam sana..tam ben içeri girerken elimde iğne kutularıyla birden elimi tuttu..sempatik güleryüzlü bir hanım elinizdekileri aylarca kullandım buraya her geldiğimde ne zaman hamile kalıcam diye içim içimi yedi şimdi doğuma sadece birkaç günüm var olacak sakın umutsuz olma dedi..ikizmiş 3.aşılamada kalmış bu arada 26 kilo almış yazık bu sıcakta eli ayağı davul gibi şişti oturamadı bile ..
ona cevap verirken ben demedim biliyormusun sanki burası adına konuşurmuş gibi farketmeden biz'lerde senin gibi olalımda böyle şişelim hiç şikayet etmeyiz demişim sonradan farkettim:)))
ay valla ben bu ay negatifden sonra adet oldum ya adetin 2. günü haftasonuna gelince dr gidemedim bu ayda öyle kaldı inş. bir sorun yoktu geriden gelen yumoşlar inş. kistte dönmemiştir bakalım şimdi ikinci adetime gidecem napayımmsabırla bekliyoruz sen nasılsın?
ayy tatlım sende benim gibi dha kullandın demi yanlış hatırlamıyosam ben bu ay gidemedim dr normalde kendi dr aşılama tutmazsa 3 ay tedavi vericem yumoşları güçlendircez sonra tüp bebek demişti ama ben dr gidemedim dhe kullancammı kullanmıcammı bilmiyom kullancaksamda bu ay boşa gidiyoo o beni endişelendirdi bide aşılama yapan dr ank ünv. den ayrıldı muayane açtı ve 300 tl istiyo bende veremem o yüzden gene ank. ünv. bir prof var o hasta kabul ederse ona başlamayı düşünüyorumm ayy hangi dr başladıysam muane açtı ben kaldım ortada öyle yani kızlar öbür aya inş. yeni dr kabul ederde onda başlıcamiyidir canımcım sen nasılsın
ay masalcım canım arkadaşım senin desteğin herzaman oldu bizlere tatlım hakkında hayırlı olanı rabbim nasip etsin bitanem aşılamana sevindim hayırlı uğurlu olsun inş. herşey yolunda gider ve bu kez bebeğine kavuşursun canım benim öpüyorum seniben geldim canımcım...doktorum ısrarla 2.aşılama dedi ve peki dedik ...muayenem iyi geçti herşey yolundaymış tedavi başladı bugün ilk iğnemi oldum gonalf yine bu kez 150 ünite ile başladık 1.aşılamada 75 ile başlayıp son 3 gün dozu yükseltmiştik bu kez direk 150 ile başladık hakkımda hayırlısı artık bir aşılama serüveni daha başladı ...
bu arada beklerken karnı burnunda bir anne adayı yürüyemiyordu içeride nasıl şişmiş anlatamam sana..tam ben içeri girerken elimde iğne kutularıyla birden elimi tuttu..sempatik güleryüzlü bir hanım elinizdekileri aylarca kullandım buraya her geldiğimde ne zaman hamile kalıcam diye içim içimi yedi şimdi doğuma sadece birkaç günüm var olacak sakın umutsuz olma dedi..ikizmiş 3.aşılamada kalmış bu arada 26 kilo almış yazık bu sıcakta eli ayağı davul gibi şişti oturamadı bile ..
ona cevap verirken ben demedim biliyormusun sanki burası adına konuşurmuş gibi farketmeden biz'lerde senin gibi olalımda böyle şişelim hiç şikayet etmeyiz demişim sonradan farkettim:)))
tatlım yumurta kalitesi için incir kürünü öneriyo herkez bende başlamadım daha denemek istiyorum ama birde hayıt tohumu civan perçemi ve aslan pençesini karıştırım demliyip içiyosun bir ark bunu 2-3 ay yaptı ve hamile kaldı onun dışında sperm içinde ace diye bi vitamin ilacı var reçetesiz alınıyo onu içebilir eşin hiç zararıda yok bide keçiboynuzu kürü yapabilir veya keçiboynuzu pekmezi içsin benim bildiklerim bunlar tatlımarkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın
değerlerin bence iihızlı ileri hareketli %21
yavaş ileri hareketli %8
yerinder hareketli %9
hareketsiz % 62
1cc de sperma 38.483.000
hos %68
total sperma 110 000 000
hareket eden % 38
lökosit 1286 000
WHO
normal yapı % 43
Anormal yapı %57
Kruger strict criteria
Normal yapı % 11
Anormal yapı % 89
bu sonuçlara göre ne diyorsunuz
hızlı ileri hareketli %21
yavaş ileri hareketli %8
yerinder hareketli %9
hareketsiz % 62
1cc de sperma 38.483.000
hos %68
total sperma 110 000 000
hareket eden % 38
lökosit 1286 000
WHO
normal yapı % 43
Anormal yapı %57
Kruger strict criteria
Normal yapı % 11
Anormal yapı % 89
ben geldim canımcım...doktorum ısrarla 2.aşılama dedi ve peki dedik ...muayenem iyi geçti herşey yolundaymış tedavi başladı bugün ilk iğnemi oldum gonalf yine bu kez 150 ünite ile başladık 1.aşılamada 75 ile başlayıp son 3 gün dozu yükseltmiştik bu kez direk 150 ile başladık hakkımda hayırlısı artık bir aşılama serüveni daha başladı ...
yavaş ileri hareketli %8
yerinder hareketli %9
hareketsiz % 62
1cc de sperma 38.483.000
hos %68
total sperma 110 000 000
hareket eden % 38
lökosit 1286 000
WHO
normal yapı % 43
Anormal yapı %57
Kruger strict criteria
Normal yapı % 11
Anormal yapı % 89
canım aşılaman hayırlı olsun.artık bu ay bebişin seninledir innşallah..
yavaş ileri hareketli %8
yerinder hareketli %9
hareketsiz % 62
1cc de sperma 38.483.000
hos %68
total sperma 110 000 000
hareket eden % 38
lökosit 1286 000
WHO
normal yapı % 43
Anormal yapı %57
Kruger strict criteria
Normal yapı % 11
Anormal yapı % 89
evet hayatım hiç belirtim yok en ufak bir agrı sızı, gögüs hassasiyeti yok bende geçen aşılamamda çok belirti vardı ama bu sefer yok.Sadece doktorum aşılmadan sonra 4. gün vurulmam için çatlatma ignesi vermişti bir tek onu vuruldugum gün kasıklarımda batmalar hissettim o kadar oda sadece 1 gece sürdü. Umarım hayırlı olur sonuçlarımız.mda canım sen nasılsın okudum tüm yazılanları hiç belirtim yok demişsin ama biliyorsun pelikanda da hiç belirti yoktu ve hamiş kaldı o yüzden belirtiler aldatmacada olabiliyor bende var ama işte umutlanmak için yeterli değiller malesef.inşallah ikimizde hayırlı haberlerle geliriz ayın 11 inde
allahım dogmuş büyümüşte birde ben buradayım artık dercesine uyutmazmış teyzoşunu yesinler onu superisi bu arada çok tatlı bişey bu sıpa.selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ben uykusuzum sadece bebiş yordu annesiyle beni..tatlı yorgunluklar tabi bunlar..buarada hala adet olmadım gelen giden yok pazar günü evime dönücem pazartesi ilk işim doktora gitmek olucak inşallah..hepinizi çok özledim inşallah haftaya daha sık giricem buraya..
hoşgeldin canım, duydugum kadarıyla pko hastalrında genelde uzun bir tedavi süreci oluyor umarım sen bu süreci en erken şekilde atlatanlardan olursun, üzülüp sıkılma elbette çaresi var.kızlar klomen topiğnden sonra artık buraya takılmayı düşünüyorum çünkü bu halimle beni anca aşılama paklar belki merak etmiyosunuzdur ama ben genede hikayemi
anlatmak istiyoumben pko hastasıyım, yumurta gelişimi yok bende, klomen kullandım ama bende pek bi işe yaramadı, benle uğraşırken eşiminde varikosel olduğunu
öğrendik neyse kaan aydosun hastası ameliyat oldu, ama hala değişen bi şey yok hatta hareketlilik biraz düştü gibi, 1 sene onun tedavisiyle uğraştık şimdi artık aşılama ya karar verdik.. ALLAH nasip kısmet ederse haziranda planlıyoruz ama adetlerim düzensiz. 45 güne kadar olmadığı oluyor eğer öyle olursa aşılama temmuza sarkar, ama umarım zamanında gelir... önceleri adet olmamak için yalvarırdım rabbime, şimdide zamanınıda olmak için yalvarıyorum:18::18::18::18: rabbim bu yolda yürüyenlerin yardımcısı olsun
ksilikler işte geldimi gelir hele şu doktoralarada bu yüzden sinir olurum. O zaman hastalrına çok önceden haber ver bari. Neyse canım vardır bundada bir hayır diyelim. Ben DHEA kullanmaya tüp bebekten 1 ay önce başlaım şu an 2. kutunun yarısındayım.Hoş şu ana kadar bir faydasını görmedim. Tüpe başladıgımda 1. kutu bitmişti, ama yumurtalarımda degişiklik yoktu sonra internetten araştırdım bu ilaç 13-16. haftalar sonrasında etki etmeye başlıyormuş. Ben günde 50 mg alıyorum sabah 1(25mg) akşam 1 (25g) doktorum bana aşılmada vermedi bunu ne zaman aşılamada negatifi gördük kontrole gittik tüpe başlayalım dedi. o zaman bu ilacın faydası oldugunu söylüyorlar bencede kullan deneyelim dedi.Şu anda devam ediyorum bakalım bu hafta sonu test yapacagım olmazsa 2. tüpe başlamadan 1 ay ara verecekmişiz. sonra tekrar tüp bebege başlayacagız belki de etkisini o zaman gösterir.ayy tatlım sende benim gibi dha kullandın demi yanlış hatırlamıyosam ben bu ay gidemedim dr normalde kendi dr aşılama tutmazsa 3 ay tedavi vericem yumoşları güçlendircez sonra tüp bebek demişti ama ben dr gidemedim dhe kullancammı kullanmıcammı bilmiyom kullancaksamda bu ay boşa gidiyoo o beni endişelendirdi bide aşılama yapan dr ank ünv. den ayrıldı muayane açtı ve 300 tl istiyo bende veremem o yüzden gene ank. ünv. bir prof var o hasta kabul ederse ona başlamayı düşünüyorumm ayy hangi dr başladıysam muane açtı ben kaldım ortada öyle yani kızlar öbür aya inş. yeni dr kabul ederde onda başlıcam
günaydın herkese.dün iğnelerden sonra ilk kontrolüm vardı. adetimin başından bu yana dün-7.günümde irili ufaklı en büyüğü 17mm.olmak üzere yanılmıyorsam 7-8 tane yumurta saydı doktor.içlerinde 11 lik olanda var. çarşamba tekrardan kontrolüm var ve sanırım 10.gün yani perşembe aşılamam yapılacak. bakalım çarşamba gününe kaç tanesini yola devam etmiş olacak.allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.
günaydın herkese.dün iğnelerden sonra ilk kontrolüm vardı. adetimin başından bu yana dün-7.günümde irili ufaklı en büyüğü 17mm.olmak üzere yanılmıyorsam 7-8 tane yumurta saydı doktor.içlerinde 11 lik olanda var. çarşamba tekrardan kontrolüm var ve sanırım 10.gün yani perşembe aşılamam yapılacak. bakalım çarşamba gününe kaç tanesini yola devam etmiş olacak.allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.
canım dün telefonda da konuştugumuz gibi öncelikle hayırlı olsun yeni tedavin.Bugün tekrar arayacagım dün gelen müşteriler gitmek bilmedi bende geç çıktım akşamda rahatsız etmek istemedim.
teşekkür ederim canım,, müsait olmadığını anladım aradağında da seslerden zaten hiç sorun değil çalışan çalışan halinden anlar..
yine konuşuruz nasılsa bu arada akşamda tüm gece yalnızdım ...:))
günaydın sana da..epey yumurta gelişmiş 7.gün için de boyutlar güzel ..inşallah sağlıklı bir yumurta aşılama günü kapılarını partnerine açar ve size bebeğiniz olarak gelir..hayırlısı cnm
masalcım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah sonucuda güzel olur.ben geldim canımcım...doktorum ısrarla 2.aşılama dedi ve peki dedik ...muayenem iyi geçti herşey yolundaymış tedavi başladı bugün ilk iğnemi oldum gonalf yine bu kez 150 ünite ile başladık 1.aşılamada 75 ile başlayıp son 3 gün dozu yükseltmiştik bu kez direk 150 ile başladık hakkımda hayırlısı artık bir aşılama serüveni daha başladı ...
maalesef o yöntemlerin hiçbirini kullanmadım bi soğan kürü yapmıştım o da hiç bir işe yaramadı.aşılamayla hamile kalabildim.arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın
hoşgeldin melek.Allah yardımcın olsun...kızlar klomen topiğnden sonra artık buraya takılmayı düşünüyorum çünkü bu halimle beni anca aşılama paklar belki merak etmiyosunuzdur ama ben genede hikayemi
anlatmak istiyoumben pko hastasıyım, yumurta gelişimi yok bende, klomen kullandım ama bende pek bi işe yaramadı, benle uğraşırken eşiminde varikosel olduğunu
öğrendik neyse kaan aydosun hastası ameliyat oldu, ama hala değişen bi şey yok hatta hareketlilik biraz düştü gibi, 1 sene onun tedavisiyle uğraştık şimdi artık aşılama ya karar verdik.. ALLAH nasip kısmet ederse haziranda planlıyoruz ama adetlerim düzensiz. 45 güne kadar olmadığı oluyor eğer öyle olursa aşılama temmuza sarkar, ama umarım zamanında gelir... önceleri adet olmamak için yalvarırdım rabbime, şimdide zamanınıda olmak için yalvarıyorum:18::18::18::18: rabbim bu yolda yürüyenlerin yardımcısı olsun
günaydın sana da..epey yumurta gelişmiş 7.gün için de boyutlar güzel ..inşallah sağlıklı bir yumurta aşılama günü kapılarını partnerine açar ve size bebeğiniz olarak gelir..hayırlısı cnm
canım dün telefonda da konuştugumuz gibi öncelikle hayırlı olsun yeni tedavin.Bugün tekrar arayacagım dün gelen müşteriler gitmek bilmedi bende geç çıktım akşamda rahatsız etmek istemedim.
teşekkür ederim canım,, müsait olmadığını anladım aradağında da seslerden zaten hiç sorun değil çalışan çalışan halinden anlar..
yine konuşuruz nasılsa bu arada akşamda tüm gece yalnızdım ...:))
inanmıyorum ya bende yalnızdım bir ara seni aramak istedim aman dedim şimdi eşi gelmiştir. Başbaşadırlar rahatsız etmeyeyim diye söylendim kendime elim kaç kere telefona gitti anlatamam. Sonra tv seyrederken uyuyup kalmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?