Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy gözlerim doldu okukerken ya. masalcımm hayırlı olsun ikinci tedavin. inşallah herşey yolunda gider ve müjdeli haberlerle gelirsin buraya. bu arada ben leyla kullanıcı adımı değiştirdim.

sabırla bekliyoruz sen nasılsın?
ay valla ben bu ay negatifden sonra adet oldum ya adetin 2. günü haftasonuna gelince dr gidemedim bu ayda öyle kaldı inş. bir sorun yoktu geriden gelen yumoşlar inş. kistte dönmemiştir bakalım şimdi ikinci adetime gidecem napayımm
iyidir canımcım sen nasılsın
ayy tatlım sende benim gibi dha kullandın demi yanlış hatırlamıyosam ben bu ay gidemedim dr normalde kendi dr aşılama tutmazsa 3 ay tedavi vericem yumoşları güçlendircez sonra tüp bebek demişti ama ben dr gidemedim dhe kullancammı kullanmıcammı bilmiyom kullancaksamda bu ay boşa gidiyoo o beni endişelendirdi bide aşılama yapan dr ank ünv. den ayrıldı muayane açtı ve 300 tl istiyo bende veremem o yüzden gene ank. ünv. bir prof var o hasta kabul ederse ona başlamayı düşünüyorumm ayy hangi dr başladıysam muane açtı ben kaldım ortada öyle yani kızlar öbür aya inş. yeni dr kabul ederde onda başlıcam
ay masalcım canım arkadaşım senin desteğin herzaman oldu bizlere tatlım hakkında hayırlı olanı rabbim nasip etsin bitanem aşılamana sevindim hayırlı uğurlu olsun inş. herşey yolunda gider ve bu kez bebeğine kavuşursun canım benim öpüyorum seni
tatlım yumurta kalitesi için incir kürünü öneriyo herkez bende başlamadım daha denemek istiyorum ama birde hayıt tohumu civan perçemi ve aslan pençesini karıştırım demliyip içiyosun bir ark bunu 2-3 ay yaptı ve hamile kaldı onun dışında sperm içinde ace diye bi vitamin ilacı var reçetesiz alınıyo onu içebilir eşin hiç zararıda yok bide keçiboynuzu kürü yapabilir veya keçiboynuzu pekmezi içsin benim bildiklerim bunlar tatlım
değerlerin bence ii

günaydın herkese.dün iğnelerden sonra ilk kontrolüm vardı. adetimin başından bu yana dün-7.günümde irili ufaklı en büyüğü 17mm.olmak üzere yanılmıyorsam 7-8 tane yumurta saydı doktor.içlerinde 11 lik olanda var. çarşamba tekrardan kontrolüm var ve sanırım 10.gün yani perşembe aşılamam yapılacak. bakalım çarşamba gününe kaç tanesini yola devam etmiş olacak.allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.

canım,benim yada bizim sonuç değerlendirmemiz taktir edersen çok ta doğru değil neticede uzmanların işi bu fakat dediğim gibi bugüne kadar bizimde bu konuda az çok öğrendiklerimize göre,,4.derece ileri hızlı hareket oranı morfolojik yapı daki değer oranı sağlıklı ve döllenme için seçilmiş sperm de aranan özellikler yerinde hareketli,,yavaş ileri,hareketsiz bunları zaten sil at ..tedavilerde baz alınan bunlar değil işe yaramadığı için..

sizde total sperm sayısı ile 1 cc sperm sayısı sayı bakımından iyi olsada ...ileri hızlı (4.derece) ve normal yapılı sperm oranı düşük...
çok kötü değil ama hasarlı diye tabir ettikleri bir durum gibi gözüküyor aşılama için yıkama sonrası hareket ve sayı önemli bu ancak o zaman belli olur aşılama için uygun olup olmadığı fakat mikroenjeksiyon-tüp bebek tedavileri için hiç te umutsuz değil bu değerlerle çocuk sahibi olanda çok...tek bir sağlıklı hareketli sperm yeter bu tedavilerde.EN SAĞLIKLI DEĞERLENDİRMEYİ İŞİN UZMANLARI YAPACAKTIR.

canım aşılaman hayırlı olsun.artık bu ay bebişin seninledir innşallah..

canım,benim yada bizim sonuç değerlendirmemiz taktir edersen çok ta doğru değil neticede uzmanların işi bu fakat dediğim gibi bugüne kadar bizimde bu konuda az çok öğrendiklerimize göre,,4.derece ileri hızlı hareket oranı morfolojik yapı daki değer oranı sağlıklı ve döllenme için seçilmiş sperm de aranan özellikler yerinde hareketli,,yavaş ileri,hareketsiz bunları zaten sil at ..tedavilerde baz alınan bunlar değil işe yaramadığı için..

sizde total sperm sayısı ile 1 cc sperm sayısı sayı bakımından iyi olsada ...ileri hızlı (4.derece) ve normal yapılı sperm oranı düşük...
çok kötü değil ama hasarlı diye tabir ettikleri bir durum gibi gözüküyor aşılama için yıkama sonrası hareket ve sayı önemli bu ancak o zaman belli olur aşılama için uygun olup olmadığı fakat mikroenjeksiyon-tüp bebek tedavileri için hiç te umutsuz değil bu değerlerle çocuk sahibi olanda çok...tek bir sağlıklı hareketli sperm yeter bu tedavilerde.EN SAĞLIKLI DEĞERLENDİRMEYİ İŞİN UZMANLARI YAPACAKTIR.

teşekkür ederim sardunyacım...inşallah bakalım aşama aşama gidiyoruz işte hepimiz kısmette neler var neler yok yaşadıkça öğreniyoruz.tekrar saol öpüyorum sen iyimisin cnm

[QUOTE=tgbesr;24957231

ay masalcım canım arkadaşım senin desteğin herzaman oldu bizlere tatlım hakkında hayırlı olanı rabbim nasip etsin bitanem aşılamana sevindim hayırlı uğurlu olsun inş. herşey yolunda gider ve bu kez bebeğine kavuşursun canım benim öpüyorum seni

tgbesr...canımm ne güzel başlamışsın cümlelerine..bunları duymak çok önemli benim için birlikteliğimizin paylaşımlarımızın devamını sağlıyor çünkü...teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah hayırlısı olsun arkadaşım bende seni öpüyorum

merhaba. sayı olarak değerleriniz güzel, min. 20 milyon olması beklenir sizde 38 milyon. ileri hareket oranınızda güzel ama yavaş ileri hareketi de artırabilirseniz çok daha güzel olur. bunun için bir takım vitamin takviyeleri uygulayabilirsiniz. morfoloji krugere göre %11 ise bu da iyi, min. %4 olması istenir. geçmiş olsun.

canım dün telefonda da konuştugumuz gibi öncelikle hayırlı olsun yeni tedavin.Bugün tekrar arayacagım dün gelen müşteriler gitmek bilmedi bende geç çıktım akşamda rahatsız etmek istemedim.

evet hayatım hiç belirtim yok en ufak bir agrı sızı, gögüs hassasiyeti yok bende geçen aşılamamda çok belirti vardı ama bu sefer yok.Sadece doktorum aşılmadan sonra 4. gün vurulmam için çatlatma ignesi vermişti bir tek onu vuruldugum gün kasıklarımda batmalar hissettim o kadar oda sadece 1 gece sürdü. Umarım hayırlı olur sonuçlarımız.

allahım dogmuş büyümüşte birde ben buradayım artık dercesine uyutmazmış teyzoşunu yesinler onu superisi bu arada çok tatlı bişey bu sıpa.

hoşgeldin canım, duydugum kadarıyla pko hastalrında genelde uzun bir tedavi süreci oluyor umarım sen bu süreci en erken şekilde atlatanlardan olursun, üzülüp sıkılma elbette çaresi var.

ksilikler işte geldimi gelir hele şu doktoralarada bu yüzden sinir olurum. O zaman hastalrına çok önceden haber ver bari. Neyse canım vardır bundada bir hayır diyelim. Ben DHEA kullanmaya tüp bebekten 1 ay önce başlaım şu an 2. kutunun yarısındayım.Hoş şu ana kadar bir faydasını görmedim. Tüpe başladıgımda 1. kutu bitmişti, ama yumurtalarımda degişiklik yoktu sonra internetten araştırdım bu ilaç 13-16. haftalar sonrasında etki etmeye başlıyormuş. Ben günde 50 mg alıyorum sabah 1(25mg) akşam 1 (25g) doktorum bana aşılmada vermedi bunu ne zaman aşılamada negatifi gördük kontrole gittik tüpe başlayalım dedi. o zaman bu ilacın faydası oldugunu söylüyorlar bencede kullan deneyelim dedi.Şu anda devam ediyorum bakalım bu hafta sonu test yapacagım olmazsa 2. tüpe başlamadan 1 ay ara verecekmişiz. sonra tekrar tüp bebege başlayacagız belki de etkisini o zaman gösterir.

oo az kalmış canım inşallah hepsi perşembeye kadar büyürler, ve birde ikiz olurlar

günaydın sana da..epey yumurta gelişmiş 7.gün için de boyutlar güzel ..inşallah sağlıklı bir yumurta aşılama günü kapılarını partnerine açar ve size bebeğiniz olarak gelir..hayırlısı cnm

inşallah canım. bakalım hayırlısı gerçekten. benden çok o gün eşimin vereceği test sonuçları nasıl çıkacak onu merak ediyorum. hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım .

masalcım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah sonucuda güzel olur.
maalesef o yöntemlerin hiçbirini kullanmadım bi soğan kürü yapmıştım o da hiç bir işe yaramadı.aşılamayla hamile kalabildim.
hoşgeldin melek.Allah yardımcın olsun...

bu arada günaydınlar herkese bugün ahav çok sıcak ama çokta güzel hepinize şöyle işyerimin penceresinde bir deniz manzarası atayım dedim içiniz ısınsın.

bu arada canım senin tedavinde hayırlı ve güzel haberlerle sonlanır inşallah canım.

ben uzun süredir giremedim syfalar ne çabuk ilerlemiş böyle. ben 4 haziranda yani dün 3. aşlamamı yaptırdım mda canım listeye ekliyebilirsin benide. birde benim bu aşılamamda adet kanaması başlangıcı gibi kanamam oluyor bugünde hala var öyle kanaması olan arkadaşlar sizinde öylemiydi kanamanız .benim diğer ikisinde kanamam olmadı ilk hafif bir pembe akıntı olmuştu sadece. buarada varmı güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…