keşke daha önce başlasaymışın aşılama serüvenine melek.inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine...
canım bende çok rahatım 3. olduğu için her halde, inşaallah bizde mda 'cımla seningibi güzel sonuç alıurız.sende hayırlısıyla canım kucağına alırsın inşaallah meleğini.seni o kadar iyi anlıyorumki son aşılamada bende öyleydim.hatta süreçteki rahatlığım doktorumun bile dikkatini çekmiş onun faydasını gördün demişti bana.hele sonuç beklerken iki aşılamada yapmadığım herşeyi yaptım ne de olsa tutmayacak diye.inşallah senin meleğinde sana bir süpriz yapar bu kez...
ben geldim canımcım...doktorum ısrarla 2.aşılama dedi ve peki dedik ...muayenem iyi geçti herşey yolundaymış tedavi başladı bugün ilk iğnemi oldum gonalf yine bu kez 150 ünite ile başladık 1.aşılamada 75 ile başlayıp son 3 gün dozu yükseltmiştik bu kez direk 150 ile başladık hakkımda hayırlısı artık bir aşılama serüveni daha başladı ...
bu arada beklerken karnı burnunda bir anne adayı yürüyemiyordu içeride nasıl şişmiş anlatamam sana..tam ben içeri girerken elimde iğne kutularıyla birden elimi tuttu..sempatik güleryüzlü bir hanım elinizdekileri aylarca kullandım buraya her geldiğimde ne zaman hamile kalıcam diye içim içimi yedi şimdi doğuma sadece birkaç günüm var olacak sakın umutsuz olma dedi..ikizmiş 3.aşılamada kalmış bu arada 26 kilo almış yazık bu sıcakta eli ayağı davul gibi şişti oturamadı bile ..
ona cevap verirken ben demedim biliyormusun sanki burası adına konuşurmuş gibi farketmeden biz'lerde senin gibi olalımda böyle şişelim hiç şikayet etmeyiz demişim sonradan farkettim:)))
ben geldim canımcım...doktorum ısrarla 2.aşılama dedi ve peki dedik ...muayenem iyi geçti herşey yolundaymış tedavi başladı bugün ilk iğnemi oldum gonalf yine bu kez 150 ünite ile başladık 1.aşılamada 75 ile başlayıp son 3 gün dozu yükseltmiştik bu kez direk 150 ile başladık hakkımda hayırlısı artık bir aşılama serüveni daha başladı ...
bu arada beklerken karnı burnunda bir anne adayı yürüyemiyordu içeride nasıl şişmiş anlatamam sana..tam ben içeri girerken elimde iğne kutularıyla birden elimi tuttu..sempatik güleryüzlü bir hanım elinizdekileri aylarca kullandım buraya her geldiğimde ne zaman hamile kalıcam diye içim içimi yedi şimdi doğuma sadece birkaç günüm var olacak sakın umutsuz olma dedi..ikizmiş 3.aşılamada kalmış bu arada 26 kilo almış yazık bu sıcakta eli ayağı davul gibi şişti oturamadı bile ..
ona cevap verirken ben demedim biliyormusun sanki burası adına konuşurmuş gibi farketmeden biz'lerde senin gibi olalımda böyle şişelim hiç şikayet etmeyiz demişim sonradan farkettim:)))
allahım dogmuş büyümüşte birde ben buradayım artık dercesine uyutmazmış teyzoşunu yesinler onu superisi bu arada çok tatlı bişey bu sıpa.
allahım dogmuş büyümüşte birde ben buradayım artık dercesine uyutmazmış teyzoşunu yesinler onu superisi bu arada çok tatlı bişey bu sıpa.
ben uzun süredir giremedim syfalar ne çabuk ilerlemiş böyle. ben 4 haziranda yani dün 3. aşlamamı yaptırdım mda canım listeye ekliyebilirsin benide. birde benim bu aşılamamda adet kanaması başlangıcı gibi kanamam oluyor bugünde hala var öyle kanaması olan arkadaşlar sizinde öylemiydi kanamanız .benim diğer ikisinde kanamam olmadı ilk hafif bir pembe akıntı olmuştu sadece. buarada varmı güzel haberler
Dün itibari ile 3.aşılamamı olmuş bulunmaktayım. :)))) aksilik dolu gergin sinirli bir gün geçirdim.allahtan kimse gözünün üstünde kaşın var demedi çok feci kavga ederdim.:))))
aynı şeyleri yaşamanın verdiği sinirle sanırım eşim bütün gün beni telkin etti :))) neyse ki geç ve güç olsana aşılamamı oldum.Şimdi gün sayıyoruz artık :))))
masalcım sende iğnelere başlamışsın hadi bakalım hayırlısı geçen ay kızlar bize arka arkaya güzel haber verdiler ya bu ayda biz öyle bişey yapalım :)))
aşılama yaptıran bayanlar yüksek performans bekliyorum hepinizden şenlik gibi olsun bu ay ki sonuç açıklamaları :)))
Canim benim hayirli ugurlu olsun tedavin. Allah yuzunu guldur sun insaallah. Sana ozel den cvp yazamadim msj sayim yeterli olmadigi icin. Bu ara pek giremiyorum buralara. Dilerim Allah tez zamanda dualarinizi Kabul eder. Merakla sonuclarinizi bekliyorum. Opuyorum canim.
Dün itibari ile 3.aşılamamı olmuş bulunmaktayım. :)))) aksilik dolu gergin sinirli bir gün geçirdim.allahtan kimse gözünün üstünde kaşın var demedi çok feci kavga ederdim.:))))
aynı şeyleri yaşamanın verdiği sinirle sanırım eşim bütün gün beni telkin etti :))) neyse ki geç ve güç olsana aşılamamı oldum.Şimdi gün sayıyoruz artık :))))
masalcım sende iğnelere başlamışsın hadi bakalım hayırlısı geçen ay kızlar bize arka arkaya güzel haber verdiler ya bu ayda biz öyle bişey yapalım :)))
aşılama yaptıran bayanlar yüksek performans bekliyorum hepinizden şenlik gibi olsun bu ay ki sonuç açıklamaları :)))
hestia'cım çok teşekkür ederim...canım inşallah gönül isterki hepimiz ama olmuyor en azından birilerimizin de yüzü Haziran da güler...böyle böyle yaz sonuna kadar birer birer hamile olarak kapatalım mevsimleri...Masalcım yeni tedavin hayırlı olsun.İnşallah bu aşılmayla gelir bebişiniz.Güzel haberlerini bekliyorum
inanmıyorum ya bende yalnızdım bir ara seni aramak istedim aman dedim şimdi eşi gelmiştir. Başbaşadırlar rahatsız etmeyeyim diye söylendim kendime elim kaç kere telefona gitti anlatamam. Sonra tv seyrederken uyuyup kalmışım.
Hay Allah nereden bileceğiz istesek olmaz karşılıklı yalnız pineklemişiz yani keşke arasaymışsın konuşurduk rahat rahar eşler evde yokken neyse bir dahaki sefere artık böyle zamanlarda mesaj at whatsApp tan.
canım bende çok rahatım 3. olduğu için her halde, inşaallah bizde mda 'cımla seningibi güzel sonuç alıurız.sende hayırlısıyla canım kucağına alırsın inşaallah meleğini.
bu ay sonuna kadar sonuç alacak epey doldu yine valla aynı Nisan ayı gibi umarım sonuçlarıda Nisan ayı kadar bereketli olur...
tabikide sakın bırakma bak hergün yoklama alıcam yakında burda zaten hamile olanların çogu kaçmış listeye bir bakarmısınız olmaz ama hep beraber doguracaktık öyle anlaşmıştıkcanım ben şehir dışına annemlere gitmiştim yoksa bırakırmıyım sizi hiç .okadar merak ediyorduumki bizim kızlar ne yaptılar diye aklım hep sizdeydi tabi kimse aşılma yaptırdığımıda bilmiyor umutlanmasınlar diye söylemedik kimseye sizden de bahsedemiyorum tabi neyse artık burdayım. senin nasıl gidiyor iyimisin canım .
kuzum benim hemen arkad canımda full manzara var ama şimdi ,inşaat yapıyorlar kapanacak sanırım olsun en azından artık işe araba ile gelmiyorum sabahları sahilden yürüyorum akşam iş çıkışıda aynı yoldan geriye gözüm gönlüm açılıyor.mda cnmm ne güzel manzara öyle
benim odamın camı bile yokkk
degilmi ama bizimde durum çok farklı degil hem eşimde hemde bende problem var.çok haklısın bazı topiklerdeki arkadaşlarımıza bakıyorum eşlerinde hiç sperm yok tüp bebek bile yaptıramıyolar rabbim onlarında yardımcısı olsun inşallah .asla umudumu kaybetmem şu anda beni ayakta tutan 2 şey var umudum bitanecik kocam.güzel günler göreceğimiz yakındır inşallah
ay ne bileyimki inşallah öyle olur benimkideseni o kadar iyi anlıyorumki son aşılamada bende öyleydim.hatta süreçteki rahatlığım doktorumun bile dikkatini çekmiş onun faydasını gördün demişti bana.hele sonuç beklerken iki aşılamada yapmadığım herşeyi yaptım ne de olsa tutmayacak diye.inşallah senin meleğinde sana bir süpriz yapar bu kez...
sorma canım yaa şimdiden aldı ipleri eline oynatıyo bizi şebekdimi çok tatlı o fotosuna bende bayıldım tatlım ya tabi şimdi değişti sima olarak daha şeker oldu bide gülücüklerde atmaya başladı özellikle bana çok gülüyo ablamda teyzesini ayrı seviyo diyo koklamaya doyamıyorum inanki
eyüp(a.s) demansız kaldı imdat demedi....
yusuf(a.s) karanlığa düştü eyvah demedi....
ibrahim(a.s) ateşe düştü yandım demedi....
bilal(a.s) kayalar altında kaldı ezildim demedi....
.....unutma..!sıkıntı ,dert ,tasa ,sevgili olandan başkasına verilmedi .....
Allah (c.c)tim sıkıntılarımızı biran önce gidersin,bekleyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatla nasip etsin..........
Hamile olanlarıda hayırlı ve sağlıklı bi şekilde evlatlarına kavuştursun inşallah (amin)
mda sen nasılsın canım sonucunu ne zaman alıcaktın pazartesi diye hatırlıyorum ama..
Hay Allah nereden bileceğiz istesek olmaz karşılıklı yalnız pineklemişiz yani keşke arasaymışsın konuşurduk rahat rahar eşler evde yokken neyse bir dahaki sefere artık böyle zamanlarda mesaj at whatsApp tan.
ne güzel birşey bu sabah sabah içimdeki sıkıntıyı aldın inan..
Canim benim cok iyiyim com sukur. Hersey yolunda bebis buyuyor. Dun ikinci ay kontrolum vardi. Bir ara grip oldum. Gripten sonra migrenim costu derken sikintili bir hafta gecti. Neyse ki simdi iyiyim. Senden de guzel hbrler gelince daha da mutlu oldum. Seninle tanismayi cok isterim. Insaallah bu tedavin olumlu sonuclanir ve birlikte bu mucizeyi yasariz. Kendine cok iyi bak cnm. Aklim sende. Dualarim seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?